Седми клас преполовихме - заедно тревожихме се и се веселихме! - №41

• 47 804
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
kopche, живо и здраво да ти е момчето!  nbirthday

# 616
 nbirthday
kopche, с пожелание за много здраве и късмет на твоето вече пораснало 14 годишно момче.

# 617
  • София - Рим и обратно
Честит рожден ден на порасналото дете, Копче!    bouquet  bouquet  bouquet
Много ми хареса пожеланието на G.D., да е здрав и да намери хубава среда от добри приятели и учители, за това се моля и за моето момиче.
И да даваш сигнал за хубави представления, подходящи за пуберите, да ходим пак! Миналия път се напикахме от смях в Сатиричния, много благодаря за препоръката Hug.
Сега на 07.03 сме на Господин Балкански в Младежкия, госпожата в Регалия им го препоръчала даже.

# 618
честито, kopche! помня го твоето момче още от времето на clubs.dir.bg какъв беше красавец, така че освен здраве, ви пожелавам безпроблемни години по женската част и ухажването  Sunglasses Grinning аз тука се чувствам като "най-малката" с моя, ненавършил 13, но и това си има предимства - отиват с класа на зелено училище в Банско края на март и за такива 12-годишни таксата беше намалена с 20 лева Laughing

Сега на 07.03 сме на Господин Балкански в Младежкия, госпожата в Регалия им го препоръчала даже.
при нас мина този спектакъл Simple Smile беше много доволен, че го гледа, понеже Бай Ганьо в политическата част му беше крайно безинтересен когато го чете лятото, и така на постановка го прие по-добре

# 619
  • някъде ... тук ...
Копче, много здраве и късмет на младежа! Весел празник!

Обещала съм Г-н Балкански още отпреди месец,надявам се да успеем в най-скоро време да отидем. Само се чудя за дребния второкласник - дали ще му е интересно. Няма на кой да го оставим, а искаме всички големи да го гледаме.

# 620
  • Варна
Честит празник, kopche. Да ти е здраво детето, както и всички в къщи! Вярвам, че останалото ще се нареди. Току-виж през юни черпиш отново за прием по първо желание Simple Smile. Пожелавам ви го!

# 621
  • София
kopche, да ти е жив и здрав младежът! Радвай му се, че е такъв хубавец и здравеняк,
сиурна съм, че ще бъде много успешен и отлично реализиран в живота и без синекдоха и апосиопеза  Grinning

Колкото и да е клиширано, изумява ме колко бързо растат децата. Малкият скоро ще е с първа лична карта, девойката ми - с втора...

# 622
Kopche,честит празник!Да е жив и здрав синът ти,много успехи и късмет! Simple Smile

# 623
  • Карлово
Моичкият пък за да не го карам да учи се изхитри и понеже са следобед на училище като се прибере вечер изведнъж рязко му се доспива. И си заспива
Вечер как да е, у нас редовно намирам седмокласничката заспала дълбоко с някой учебник в 3 часа още. Joy

Kopche, здраве и късмет на детето ти, с какво и да се захване. Peace

# 624
  • София
Благодаря ви много за прекрасните пожелания момичета! Hug Hug Hug Hug
Да ви се връщат двойно и на вас! Hug
И да даваш сигнал за хубави представления, подходящи за пуберите, да ходим пак! Миналия път се напикахме от смях в Сатиричния, много благодаря за препоръката Hug.
А, да- разбира се! Младежът беше много доволен от Сатирата миналият път. Hug

Искам да го заведа да гледа Камен Донев. За мен той е Будителя на Новото време с моно спектаклите си най-вече.
Един самороден талант, който имахме късмета да гледаме и тази недеял в Народният театър в "Животът е прекрасен". Flutter
Но... младежта ни трябва да изгледа, ако не- "Народното творчество", то поне "Народнат Просветата", като особено на второто държа. Има какво да се "вземе". Wink
честито, kopche! помня го твоето момче още от времето на clubs.dir.bg какъв беше красавец, така че освен здраве, ви пожелавам безпроблемни години по женската част и ухажването 
О, антеа, всеки път се чудя това ти ли си, не си ли? ooooh!
 Hug Hug Hug

А за красавеца- както каза баща му: не му върви в уроците, ама в другото- там сме- гаранция! Laughing Laughing Mr. Green

# 625
  • София
И от мен най-искрени пожелания за здраве и успехи на порасналия младеж!
Сигурно вече се е отправил към районното полицейско за издаване на лична карта  Laughing

# 626
  • София
kopche, честит празник и от мен.
На младежа желая много късмет и винаги да е заобиколен от истински приятели.

# 627
Да е жив и здрав младежът на kopche ! Пожелавам му сериозни успехи и на двата фронта - учебния и нежния.  Grinning

# 628
И от мен  пожелания за здраве и успехи на  младежа! newsm59

# 629
kopche, поздравления за порасналото ти момче! Здраве и много късмет му желая!

Общи условия

Активация на акаунт