Седми клас преполовихме - заедно тревожихме се и се веселихме! - №41

• 47 564
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Kopche,да ти е жив и здрав младежа и с лекота да сбъдва мечтите си !  newsm59

# 631
Моят син вдига кръвно. Нямаше да знам, но беше болен от грип и го заведохме на спешния беше се влошил, там кръвното му беше високо. Тогава го отдадохме на вируса, но вируса отмина, пи антибиотик, всичко утихна, мина време , мерим кръвно и пак му е високо. Не е дебел, дори е слабушко.
Няма бъбречни и други проблеми, отдаваме го на притеснението около тази година. На пробния изпит след първия модул го заболяло главата и половин час нищо не писал. По принцип е веселяк и не показва външно притеснение, но вътрешно явно го преживява. Днес щял да припадне като разбрал , че има 5 на контролното по математика. Та, мисълта ми е , че най-важното е децата да са добре, рано им  е да изпушват още от сега, те първа им предстои живота.

# 632
  • Варна
Annyto_e, дано се оправи твоето момче. Хич не е хубаво това, което прочетох, накара ме да се замисля.

# 633
Annyto_e  - моя седмокласник от време на време го боли глава. Ама зверски го боли. Аз лично не съм от хората страдащи от главоболие, мъжът ми също, но това малко дете от време на време се връща от училище премалял от болка в главата. Минава ми през ума дали не е кръвно? У дома нямаме апаратче, но съм си казала при следващо такова оплакване да потърся помощ от приятели за да му измерим кръвното и да  разбера. Това оплакване при него обаче не е от скоро. Преди три години си спомням започна, и тогава го водих на очен - казаха ни, че всичко му е о'к и аз се поуспокоих. Тази година ( учебна) един или два пъти се е оплаквал от главоболие - не е свързано с пренатоварване или нещо подобно.  Като се замисли човек - странни симптоми у едно 13 годишно дете...
А всяка година го изследвам, даваме кръв ( анемични сме и двамата), следим всичко показатели - в нормите са.
Абе... да са ни живи и здрави, всичко друго е суета...

# 634
  • Пловдив
Kopche, жив и здрав да е!  Hug

Моята пък хич не е от притеснителните, убедена е, че знае всичко, че е мнооо добра и че ще се справи... ooooh!
Сигурна е, че ще влезе там, дето е решила...Аз не съм убедена, че всичко това е вярна, ама хич... Thinking
И се опитвам да я "сваля на земята", да я накарам да погледне по -трезво на нещата, обясвнявам, че са по -голям набор и конкуренцията ще е голяма, ама... ooooh!
Особено като ви чета - колко се готвят вкъщи децата допълнително, как се занимавате с тях и помагате...мойто гардже не ще помощ, отказва да решава тестове допълнително и смята, че всичко знае...то бива самочувствие, ама чак пък толкоз... Naughty

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 17:34 от *Бенджи*

# 635
  • дядовата ръкавичка
kopche, живо и здраво да ти е момчето!

Annyto_e, да не е от пубертета? Хормони играят, целият организъм се променя. Моята 11-годишна щерка също отвреме-навреме се оплаква от главоболие, пък не е притеснена от нищо.

# 636
  • Карлово
На Весето пада доста кръвното. Един ден беше 75 на 60. Обади ми се от училище и се прибра в къщи. Обикновено и е 85-90 на 65. И това не е добре.

# 637
  • Русе
Що бе? Мойто си е 90-60 цял живот и нищо ми няма. Лятото пада малко и доктора вика, че съм извънземно - щото трябвало да съм умряла, ама на, то такова като мен не се губи. Laughing Така че споко нищо им няма на децата. Естествено са притеснени и да не го казват пак са притеснени. Затова щадете и тяхната пък и своята психика  Peace

Копче, да ти е живо и здраво момчето.  bouquet

# 638
От товa притеснение вече сънувaм сънищa, в които виждaм оценките си. Стaвaм посред нощ, говоря нa сън ( преговaрялa съм уроци и стихотворения ) .

# 639
Kopche, честит рожден ден нa моя нaбор.  Laughing Некa той комaндвa в животa си и прaви товa, което нaй - много хaресвa. Рaзбирa се и обичaйните пожелaния - дa бъде жив и здрaв ! Hug

# 640
Много здраве и успехи на рожденника   bouquet
От товa притеснение вече сънувaм сънищa, в които виждaм оценките си. Стaвaм посред нощ, говоря нa сън ( преговaрялa съм уроци и стихотворения ) .
Моят син на два пъти стана посред нощ да ходи на училище (около 2-3 часа през нощта). С дрехите, с чантата... Хубаво, че го хванахме Simple Smile
То не че в 2-3 е по-различно като светлина от 6.30, ама можеше да се сети да погледне часовника...

# 641
  • София
Излязъл е новият справочник за кандидатстване на "Педагог 6". Детето го донесе днес, т.к. правиха групова поръчка в училище. Втората част със списъка на училищата ще е през април. Ако някой има въпроси, моля.

# 642
  • София
Да отпуснем малко юздите, хора! Помогнете на децата си да се чувстват спокойни, това е най-важното. Така и резултатите им може да са по-добри.
Annyto_e, прегледайте го при кардиолог.

# 643
  • София
Излязъл е новият справочник за кандидатстване на "Педагог 6". Детето го донесе днес, т.к. правиха групова поръчка в училище. Втората част със списъка на училищата ще е през април. Ако някой има въпроси, моля.
Кора, би ли написала какво има в първата част на справочника щом списъка с училищата ще излезе във втора част? Аз имам миналогодишният им справочник и там освен списък на у-щата с кодовете има правилниците и наредбите свързани с кандидатстването, датите на изпитите, как се образуват баловете и тестовете от НВО от предходните години с решенията. Ако няма нищо, което да си заслужава ще изчакам направо втората част.

# 644
Честит празник, Копче! Много здраве и късмет на детенце! Много усмивки и попътен вятър!
Дидева,  не се притеснявам въобще, защото ние си знаем, че детето ми е просто непризнат гений в изобразителното (и в музикалното) изкуство и един ден света ще чуе за него  Joy
Сега на дневен ред ни е само да го опазим от разболяване, защото масово сме се натръшкали и е мноооого гадно.

Общи условия

Активация на акаунт