ЮЛСКИ бебета - тема 13

• 23 098
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и честита месечинка на празнуващите днес! Болните да се оправят бързо!

Чета ви от сутринта, но с много мъка ми се зарежда бг мамата, не зная защо, затова засега само се записвам в новата тема. Благодарности на Терп.

# 76
Иве ей това много го мразя през заплата/майчинство, всичко да свърши  smile3516 като че не може да изчака една седмица.
Варненки аз ако съм на вашто място няма да мръдна от къщи докато не се оправи пък  Crossing Arms
Принцеса Виктория, по случай 1/2г и дадох авокадо, ама нали се дава в началото малко, та ми остана, е баща й намаза, и той искал вече авокадо с банани  Rolling Eyes вече две бебета ще храня.
Джине  rotfImbo в началото докато разбера, че е виц, реших, че снощи си излизала  rotfImbo А Марина щом се справя с бутането вече е голяма може и да я пооставяш в проходилката.
Близначе да не съм те чула да се оплакваш, мен вече всичко ме боли, дясната ръка, гърба, кръста имам чувството, че се разпадам, постоянно ми се спи, вече си мисля, че съм болна от нещо по-сериозно. Диването стана в 9 и го носих на ръце към 12 и нещо за да заспи, и 40-е мин изтичат СЕГА smile3515 newsm61

# 77
Момичета, здравейте! Искам да попитам заместихте ли вече 2ро хранене следобед?  newsm78 Hug

# 78
А, Луиза, ти искаше препоръки за британски филми с хубав английски, нали? Аз тогава не бях в кондиция.

Даунтън Аби, но не с бг дублаж, разбира се, от нета с английско аудио.
Завръщане в Брайтсхед - има сериал, има кино филм, има много филми. Повечето стават, особено най- новия, че е и красив. Направо като аристократ ще проговориш.
Шерлок Холмс - сериала, британския, не холивудската кино поредица. Този с Къмбърбач имам предвид.
Виж и това, пак много класно  -   http://www.imdb.com/title/tt0091867/?ref_=nm_flmg_act_40

Съжалявам, че в момента не съм във форма, бях силна по британско кино, особено по- изискано превзетото  Simple Smile

Mалко Брайтсхеди

http://www.imdb.com/title/tt0083390/
http://www.imdb.com/title/tt0412536/

О, разбира се Гордост и предразсъдъци, стария сериал!

O, задължително -   The Remains of the Day с Антъни Хопкинс. Виж трейлъра и мед ще ти капне на сърцето, само звука може да слушаш Simple Smile    http://www.youtube.com/watch?v=0nlyIvHY1Xw

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 13:13 от pina

# 79
Ей, днес пак пишете като бесни. Е, сопрете се малко. (От 3 страници искам да отговоря на Ива, ама не мога ви стигна).
Тъй, първо честити месечинки на пъпешите и на Вики. Много да слушкат мама, да папкат добре и да заспиват самички!
Ива,Ани, вие за Джаята ли говорите? Ние си я бяхме харесали по името тази детска  Joy , че сред любимите ни групи с таткото е Jaya the vat, даже котката си Джая кръстих. Ама ме изгубиха, след като им прочетох една реклама на вратата с няколко правописни грешки в нея  Naughty Реших, че тези, дето не могат да си напишат грамотно обявата, няма и сина ми да научат правилно.
А иначе, Иве, ние сме от новото фантастико на запад - като тръгнеш по улицата под него и така половин километър вървиш и ще ни намериш. Ти къде си?
Луиза, честито за новопридобитото положително отношение към "ситуацията".
ДжинаJoy Joy  rotfImbo rotfImao това за кукувицата беше брутално
Нашенският вече трети ден картоф "яде". Мислех, че нищо не изяжда, докато не ме опроверга на рамото ми, след сукане. Явно и картофче е папало детето  ooooh! , въпреки цялото плюене. Немах късмет и аз да се храни чисто, но поне в косата още нямаме храна....засега. При последната лъжичка кихна, та това ни беше. hahaha

Хей, всички болни да оздравяват, а останалите да не се разболяват!!

# 80
  • София
Мадлен, име не помня, ама сигурно е тази, друга около Фантастико нова има ли Simple Smile Аз съм в Павлово, на 7 минути от Фантастико с количката Simple Smile)))) Ще си правим сбирки на пролет, че и Марти и Мъхчето ще ни идват на гости Simple Smile

# 81
Мадлен, име не помня, ама сигурно е тази, друга около Фантастико нова има ли Simple Smile Аз съм в Павлово, на 7 минути от Фантастико с количката Simple Smile)))) Ще си правим сбирки на пролет, че и Марти и Мъхчето ще ни идват на гости Simple Smile

Ми аз се сещам за доста частни детски в квартала, но тази май е най-близо до ФФ и май е най-нова.
Ние понякога се разхождаме горе пред резиденцията - ако се съберем там, ще заемем целия път с петте колички.  Joy Вие къде ходите на разходка иначе? Че освен за кр Joyъговото на Пушкин, за друга голяма "градинка не се сещам", ама там не мисля че въздуха е особено чист.

# 82
  • София
Момичета, здравейте! Искам да попитам заместихте ли вече 2ро хранене следобед?  newsm78 Hug
Да, преди повече от месец.

А, Карли, това е бившата ми свекърва. Тя сега не говори с мен, защото съм изоставила синът и. До преди да забременея с Лазар, надуваше на Калин главата да ми кажел да се събирам с баща му.
 hahaha Аз разбира се много тъгувам, за това, че съм изгубила ценният си контакт с нея.
Ама да е жива и здрава, че тя стяга бившият ми мъж. Без нея, не знам по какви криви пътища би тръгнал. Те мъжете са овце и им трябва пастир.

Агнес, много ти благодаря за информацията. Hug

Глупи и аз снощи точно за това ревах на мъжът ми. Всичко ме боли, ама всичко. Кракът ми е изкълчен от 5 месеца и не минава, едвам стъпвам на него. От няколко дни и лактите ми пукат и болят жестоко,не мога да спя от болка нощно време, предполагам, защото само разнасям Лазар на ръце. Ще мине. Не унивай, поплачи си да ти олекне Hug. Аз вчера като си поплаках и мъжът ми ме утеши, глей днес пак съм като линейка, пак разнасям Лазар, с него простирам, с него мия пода и т.н.

# 83
Мен наистина ме боли, не се оплаквам. Явно е грип. Вече съм и с температура  Ill
Буквите ми са яко размазани. Та може и да позачезна малко....Жалко само, че 100% ще заразя и Боци. Вече му е паднало гласчето.  Tired

# 84
Близначе, ако имаш конкретни въпроси - насреща съм с щама Калифорния. Ти си старо куче и си знаеш работата, далеч съм от идеята да те уча, но все пак ако искаш да питаш нещо.

# 85
Пине, имам. Как започна при вас? При мен с разстройство 2 дни, болки в областта на ларинкса, пресипнал глас, кашлица и храчки. От днес - температура. за сега 37.3, но сигурно ще се вдигне. Боцето и то е с пресипнало гласче и от преди малко - с разстройство  Tired

# 86
Ей точно това е Калифорния. Поне при нас така протече. Аз се съвзех след два дни, малкия също, но батко му беше 6 дни с висока температура. Близначе на мен лимоните много ми помогнаха за ларингитната кашлица, при баткото нямаха такъв ефект. На Боци дали не е добре да му дадеш витамин С или поне нещо профилактично, питай педи, че грипа е отвратителен наистина.
Глори и ние заместихме вече второ хранене ама сме и по-големи де.
Джине по сагата с котенцата и аз мисля като повечето, че се извини на комшийката и и кажи, че мъжа ти ги е спазарил вече и неможе да ги делите и така. Мисля, че всеки разумен човек би те разбрал. А и аз като Мисти помислих, че снощи си била на кръчма  hahaha и чак накрая се усетих че не си кукувица  Laughing
Честити месечинки на адашчето Вики, Ники и Стефан. Да са здрави!
На Виктор му пробива горен зъб и е ужасен. Освен това не се спира и днес за захлюпи с проходилката. Уж стабилна изглежда ама на! Разпънах второто столче за хранене да го връзвам с коланите да свърша някоя работа.
Весе бившата свеки е уникат.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 14:19 от моргана

# 87
Близначе, при нас започна с рязко вдигане на температура - при Юлия и мен, мъжа ми вдигна по- малко, но пак с температура започна. На втория ден Юлия почна разстройството - като оризова вода 6 изхождания до обяд. Ние с мъжа ми не сме имали разстройство. На втория ден леко прокашляне, но много слаба работа. На третия - четвърти ден вече истинска кашлица. Гласовете ни са променени на всички, да. Май- май от първия ден се промениха, наистина, виж на това не съм обърнала внимание. Нямаме хрема.

# 88
Близначе ти как се зарази, бързо се оправяйте.
Весе, ще ми мине ама ми е тегаво Sad аз Ками почти не я нося, но приспиването на ръце ми стига

# 89
Момичета, здравейте
връщам се само две странички назад, извинявам се  Hug
Джинеее- разби ме! Сериозно! Хаха, още се смея Joy
Луизе - кенгуруто е спасението за такива случай. Или ако спи бебето - отскачаш за 5 минути, буквално тичайки, обясняваш на всички на опашката колко е спешно и всичко е наред Simple Smile
Глупи - миличка, стискай зъбки ще мине. Пожелавам ти скоро да се оправяш и да имаш мнооооого повече време за себе си(избягай за малко) Hug
Близначе - слагай бързо една маска на лицето. Няма да го заразиш, те са силни децата.
Сандалке- дъщеря ти кога заминава? Тези дни се бях сетила, че и тя ще тръгва по чужбините:)
Скрит текст:
Като се замисля от моето обучение в Испания - ами това бяха най-хубавите ми студентски години, ама наистина! Толкова много неща научих и видях, че не е реално...справяхме се със супер малко парички, а в същото време си изкарвахме страхотно. И се замислих сега отново съм в чужбина, но е толкова различно. Всичко ми е много по-уредено, но някак не мога да се насладя. Може би е защото аз все пак тайничко не харесвам Германия  Embarassed Всъщност истината е, че като неща не научих кой знае колко повече отколкото в МГУ, но научих как се живее, ама истински, как се справя човек с всичко сам- самичък:) Плюс това интернационалните контакти са безценни. То, всъщност това му е хубавото на обучението в чужбина - да се срещнеш с други хора, с друго мислене....Преди имах толкова много предрасъдъци за толкова много неща, но след Испания вече нищо не може да ме впечатли( а още повече след като виждам и Германия добре). Ние с ММ винаги сме казвали, че е хубаво всеки от нас да поживее малко в чужбините и после да се върне в БГ, толкова по-отворени ще станем и толкова по-добри. Дано да успеем и да има смисъл да се върнем, за да допринесем с нещо за тази страна.

Бебка е пак с хрема, не минава и не минава. Ама съм се заинтила да не я водя на лекар. Сополите й се избистриха и не се притеснявам вече. Само ме е страх за отит и кашлица, но се надявам да я подмине. Аз също изкарах грипче - тук явно е някакво друго, но още ми е лошо. А, когато бях най-зле ММ точно тогава ходеше най-много командировки и нямах време да помисля за себе си. Прибира се той супер изморен след н-часа пътуване и ако му се кльофна и аз щеше да стане револяция. Събота и бебето се разболя та вече бяхме чудо на чудесата. Но ето, че преминава.
Сега опекох сладки и ми стана хубаво на душата от аромата, варя картофче, тя спи отатък и мисля да си направя едно кафенце и да си вдигна за точно 10 минути високо краката и да се почувствам бял човек  bowuu
Скрит текст:
Какво направих - още преди да дойда тук си бях харесала едни обувки, но ми се сториха много скъпииии. Та сега са намалени, но не мога да си ги поръчам по нета и помолих майка ми да ходи да ги купи. Тя милата ми се върза и сега отива към магазина. Толкова си я обичам, ама толкова много! Друг не мога да помоля за такава глупост и той да ме разбере напълно и да не пита, а направо да отиде(тя много добре познава моята страст към обувките и как се чувствам ако няма моя номер). И си представих как малкото ми момиче ми се обажда със същата "задачка" някои ден и как и аз на драго сърце ще отида да й ги взема. Имам скоро РД и майка ми каза, че това е подаръка(не, че ще си го получа веднага, но те така или иначе са пролетни). Стискайте палчета сега да има моя номер все още:)

Общи условия

Активация на акаунт