Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 384
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Не харесвам новата реклама на Джъмбо, но незнайно защо песничката от рекламата постоянно ми се върти в главата  Mr. Green

# 631
Не харесвам новата реклама на Джъмбо, но незнайно защо песничката от рекламата постоянно ми се върти в главата  Mr. Green

Като чуя рекламата и първата ми мисъл е за съфорумката Мамасита. Трябва да намаля престоя във форума!  Confused

# 632
Сега като го каза сигурно и аз ще правя същата асоциация.   Laughing

# 633

Като чуя рекламата и първата ми мисъл е за съфорумката Мамасита. Трябва да намаля престоя във форума!  Confused

Хахахаха-определено  Joy

# 634
  • София
И на мен ми харесва на Тойота. А и е снимана в Прага, обожавам го този град  Heart Eyes

# 635
Песничката от рекламата на "Джъмбо" е написана ок. 1948 г. и е на испански.  Wink Само по заглавието на песента се познава; в португалския няма въпросителен знак наобратно.

http://en.wikipedia.org/wiki/%C2%BFD%C3%B3nde_Est%C3%A1_Santa_Claus%3F

# 636
  • София

И на мен. hahaha Тъкмо реших, че съм много шашава, но като лудостта ми е споделена се поуспокоих  Joy

На мен ми харесва новата реклама на Джордани кафе. Създава ми приятно усещане като рекламите на Лаваца, които харесвам до една, без изключение.
А това, че е снимана в София е още един плюс.

„Jordani Кафе - Време за ... мен!“: http://youtu.be/7YmW6yIMK3o

# 637
Е българско кафе , рекламата що да не е в бг снимана ?

# 638
  • София

Това е от малкото реклами, които си личат къде са снимани. Повечето, като Бони например дори не е ясно къде се снимат. Да.не говорим, че много български реклами се правят от чужди агенции или използват чужденци за рекламите си. Пример за това е Бачково. Къде е снимана рекламата? Не е в България явно. Тука нема оазиси  hahaha И актьора италианец.

# 639

Това е от малкото реклами, които си личат къде са снимани. Повечето, като Бони например дори не е ясно къде се снимат. Да.не говорим, че много български реклами се правят от чужди агенции или използват чужденци за рекламите си. Пример за това е Бачково. Къде е снимана рекламата? Не е в България явно. Тука нема оазиси  hahaha И актьора италианец.

В Гърция е снимана.А оазисите не е задължително реално да ги има.

# 640
  • somewhere near the sea
Някой знае ли коя е тази песничка. Малкият иска да я изтегля.

# 641
Реклама с един грухтящ хипопотам. Ужас!!! Дори не съм разбрала все още какво рекламират.  Crazy

# 642
  • somewhere near the sea
Реклама с един грухтящ хипопотам. Ужас!!! Дори не съм разбрала все още какво рекламират.  Crazy

Хипопотамът е бийтбоксер.
Скрит текст:

# 643
Някой знае ли коя е тази песничка. Малкият иска да я изтегля.

"¿Dónde Está Santa Claus?", мила! Малко по-нагоре пуснах линкче към Уики.  Simple Smile

# 644
Според мен тъпи са рекламите на Айко.Както и тези на праховете Савекс,за приятна реклама в момента не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт