Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 333
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
All nature още ли не са споделили с нас специално написаната песен за рекламата им?

# 736
Малко зловеща ми идва песента от рекламата на "Националната лотария". По-скоро е за Хелоуин.  Grinning

# 737
Харесва ми рекламата на "Орехите". 

# 738
  • in Wonderland
Малко зловеща ми идва песента от рекламата на "Националната лотария". По-скоро е за Хелоуин.  Grinning

на мен пък ми е изключително приятна. Тананикам си я след това поне 10 минути  Crazy

# 739
  • Варна

на мен пък ми е изключително приятна. Тананикам си я след това поне 10 минути  Crazy

Много ми харесва и на мен...една такава магическа, приказна...Напомня ми за някои коледни филми, като Christmas Carol или The Hogfather Simple Smile

# 740
Много пъти е писано ,но и аз да си кажа,направо ми образува нерви рекламата на пиринско пиво,с тази гайда,направо се вбесявам ,ако не е до мен дестанционнота веднага да сменя.

# 741

Много ми харесва и на мен...една такава магическа, приказна...Напомня ми за някои коледни филми, като Christmas Carol или The Hogfather Simple Smile
А мелодията не е ли от "Лешникотрошачката"?

# 742
За много години момичета!
Не мога да пропусна един сбор от смешни реклами. Особено с бабката и голфа, както и опулената физиономия на момчето което гледаше фитнес момичето. Това ме удиви. Сигурно е трудно да си мърдаш бюста.
http://vbox7.com/play:3a93922205

# 743
  • София

А мелодията не е ли от "Лешникотрошачката"?

Точно така!
Великолепна е музиката.

# 744
Много пъти е писано ,но и аз да си кажа,направо ми образува нерви рекламата на пиринско пиво,с тази гайда,направо се вбесявам ,ако не е до мен дестанционнота веднага да сменя.

На наши близки кучето полудява да лае като я чуе,спрат ли гайдите и си възвръща душевния мир Laughing

# 745
Електрическото одеяло.
 Оня: Бързай, спри сешоара на жена си!  Sick Sick Sick

# 746
Електрическото одеяло.
 Оня: Бързай, спри сешоара на жена си!  Sick Sick Sick
Или ония където рекламира уреда за готвене на Делимано, "касетофончето"  Sick ooooh! много ми е дебилен!

# 747
Или ония където рекламира уреда за готвене на Делимано, "касетофончето"  Sick ooooh! много ми е дебилен!
    Peace

Рекламите на Теленор много ме дразнят мен - дълги и досадни. Twisted Evil

# 748
    Peace

Ще добавя и мрачни.............така ми се струват

# 749
  • Sunshine state
    Peace

Ще добавя и мрачни.............така ми се струват
+1
Отврат са.. Едни такива протяжни и патетично-досадни до припадък.  Tired
Иначе подкрепям и за електрическото одеяло на дормео-много изкуствено се получава рекламата. А има и една реклама по детските канали на някакво мече Топлър-леле,няма такава простотия! Те тоя Топлър го представят като някоя панацея направо,ама човек за 54лв за плюшка какво ли не прави.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт