Приморско 2014 г.

• 81 822
  • 678
  •   1
Отговори
# 255
1/ ммц не е = приморско!
2/ няма да убеждавам никой в моята истина! Информирам другите, каква е действителността, а всеки да ди преценява и решава!
3/ Да,комари няма, дори при тази влажна пролет тази година!
4/ достатъчно съм чела твои постове в предишни теми, за да си ми ясен Forrester69!
Злобей си, но не заблуждавай хората!!!

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 18:02 от shrekie

# 256
Има някаква река , май Дяволската се казва , тя се влива в южния плаж началото. На северния плаж не съм видяла река да се влива до плаж Перла.от  началото дето почва крайбрежната. Може и да не съм видяла , ама...няма такова нещо. До края на юни  нямаше нито водорасли, нито медузи (1-2 мънички някакви подобия видях) ни щипалки. Водата беше бисерна бих казала. Дори клечки и някакви мърсотий нямаше, както в Созопол е било пишат някой. На северния плаж беше чисто и приятно. На южния не съм била да кажа. ММЦ не е в Приморско , а между Китен и Приморско. При това май има община в Приморско, а в Китен -кметство. Така че... Форестер или как е там нещо се е объркала. На мен ми хареса , но август по цялото черноморие наистина почва цъфтежа на водораслите и морето става по-мръсно и има течения. Плажовете на Приморско са охраняеми и е плитко доста навътре , за северния пак казвам. Чадъра е 5лв. , шалте 2 лв 1 шезлонг 5 лв. Можете само 1 чадър на първа линия да платите и цялото семейство да си починете чудесно. В района на хотелите на северния плаж и по центъра не ме ухапа ни един комар. За ММЦ не знам-натам не съм ходила . В Китен също има гора и то около единият им плаж ама за там нищо не пише и не се оплаква. Пък там е значително по-гористо.Поне според мен. Не пишете така и не разваляйте почивката на хората.

# 257
  • София
Така е.На северния плаж се влива една отвратително гнусна,черна,мазна  и миризлива река,а на южния действително има камъни и водорасли Naughty Е,на някои персони тези условия много им харесват Sick ooooh! Имай предвид,че на плажа има и оси и разни буболечки,които хапят,тъй като гората буквално е до самия плаж Sick

Защо лъжеш бе бастун. Никаква река не се влива, и коя гора е близо до плажа. Ти въобще ходил ли си на Приморско? Баси нещастника.

# 258
1/ ммц не е = приморско!
2/ няма да убеждавам никой в моята истина! Информирам другите, каква е действителността, а всеки да ди преценява и решава!
3/ Да,комари няма, дори при тази влажна пролет тази година!
4/ достатъчно съм чела твои постове в предишни теми, за да си ми ясен Forrester69!
Злобей си, но не заблуждавай хората!!!

Абсолютно точно! Има всякакви хора ... но кервана, в случая добрите думи за Приморско си вървят и са повече от несвързаните и лоши изказвания.  Grinning
Може би е конкуренция Forrester69 на приморчани от съседното населено място или по далечно... но така хора не се привличат!!!

# 259
  • София
Никога не съм почивала в Приморско, но 2012г. септември  месец минахме от там, по път, на прибиране  от "почивката" в Лозенец, където останах безкрайно разочарована от почти всичко(плажове, хигиена, ... ). Приморско ми хареса много, особено плажовете му, не мога да кажа на кой бяхме , но мисля , че по скоро беше Северния , пак казвам много ми хареса и наблизо нямаше никаква река, а условията за плаж бяха прекрасни според мен - голям плаж , чисто море без водорасли(септември месец), затова четейки тук си мисля че е било северния плаж. Само минахме от там да разгледаме и за последен плаж не сме отсядали в хотел. Тази година резервирахме в хотел в Приморско , близо до северния плаж, обещавам да пиша отзиви, почивката ни е само след седмица, със сигурност ще бъда обективна. : )

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 23:22 от nellyani

# 260
Nellyani, в кой хотел сте,какви са цените?

# 261
  • София
Nellyani, в кой хотел сте,какви са цените?
Резервирахме в една от Перлите за 53 лв. на ден за ОЛ. Офертата е No Name, но в която и да се паднем , всичките са близо до плажа. Моите изисквания бяха да има басейн и да е близо до плажа хотела , в който ще бъдем. Предпочитам ОИ с две деца, едното от които си е в бебешка възраст още, за да избегнем търсене на заведения за хранене,  чакане за обслужване и т.н. . ще пиша отзиви, когато се върнем.

# 262

Може би е конкуренция Forrester69 на приморчани от съседното населено място или по далечно... но така хора не се привличат!!!

Форестър от миналата година писа за Приморско и го сравнява с Китен. Запомних го ,защото пишеше за Приморско за село някакво мижаво , а Китен областен град едва ли не.Всички летящи и пълзящи гадинки се бяха събрали в Приморско според него, за сметка на Китен))
И двете ни градчета са хубави , но за различен вид според мен почиващи, като предпочитание. Всяко си има своите плюсове. Приморско обаче за мен е в пъти по-добре от Китен и като база за почиване, и като инфраструктура на града -улици, магазини, плажове. Но други пък са очаровани от Китен така че...Китен е друга тема и не искам да оспамвам тук. Има и бусчета и влакчета на 10 мин път е с тях , всеки може да си направи една следобедна разходка и да сравни. Пък и на плаж, до гората там в Китен ,също има на всеки час от Приморско.
Наистина много злобно и непремерено изказване е , като на конкуренция

# 263
Може ли запознатите с плажовете да ми обяснят за южния плаж каква е тази водна ивица ,която се вижда на картата, и от къде се стига до плажа,защото ще резервирам квартира на ул.Лазурен бряг,изглежда съвсем близо до морето ,но откъде се стига до плажа?

# 264
До южния плаж се стига -минава се едно мостче, то е широко и удобно над една река. Долу има лодки и е живописно. Плажа е широк и дълъг. Има и друг път през едни стълби в началото и после отиваш на широката ивица. Повечето през мостчето минават Няма друг вход , защото реката няма как да минеш. Поне аз така видях. Ние бяхме и двете години на северния. Южния съм се разходила до там и разгледала но... не сме плажували и хотела ни беше далече. Гледай да ти е близко до моста хотела .

# 265
  • София
Понеже много ни се ходи на ММЦ ,но прочетохме доста негативни отзиви за х-л Бисер ,искам да помоля за впечатления ,скорошни или от по-отдавна ,всяко мнение е важно и БЛАГОДАРНОСТИ !

Явно ММЦ е толкова западнало ,че вече не е атрактивна дестинация както едно време .А плажа е чудесен и предполагам по-спокоен от останалите наблизо .

# 266
Може ли запознатите с плажовете да ми обяснят за южния плаж каква е тази водна ивица ,която се вижда на картата, и от къде се стига до плажа,защото ще резервирам квартира на ул.Лазурен бряг,изглежда съвсем близо до морето ,но откъде се стига до плажа?

Ул. "Лазурен бряг" е точното място за достъп до Южния плаж. Самата улица завива покрай река Дяволска. На 200м от въжения мост е. В хотел "Фиорд" ли ще сте?

# 267
Благодаря за отговора,ами апартамент Фроса се казва,на Лазурен бряг 4,на кратата е близо до морето,но затова питах дали все пак пеша може да се ходи!

# 268
Да се включа и аз с отзиви от Приморско от миналата седмица. Ок е като повечето БГ курорти. Но то на всякъде е така - ако искате спокойствие, почивайте юни и септември Simple Smile Ако искате купон - юли и август.
Бяхме в Шурелови, ок е, за парите си е доста приятно даже. Хората бяха мн. мили и любезни.
Комари си има, кой каквото ще да си говори, но не са нито повече, нито по-малко от всяко друго място. Заведенията - никъде не намерихе гъби - нито под формата на супа, нито на ястие. Това ме впечатли най-много Simple Smile Тук-там предлагаха стерилизирани, но пресни - никъде. Иначе като кухня и цени бяха ок за нас. Не препоръчмам ресторанта срещу Шурелови - персоналът беше муден и 2та пъти ни объркаха поръчките. Има едно готино заведение, което е малко закътано, някъде около центъра беше, с мн. приятна кухня и малък, но мн. приятен детски кът. И понеже се минава през заведението, за да излезеш в дворчето, няма много посетители. Тъпото е, че уж се постарах да запомня името, но явно не съм. Ако някой живо се интересува, ще питам мъжа ми как беше.
Иначе плажовете са относително чисти за непретенциозни туристи. Нормално, зоните с чадърите уж се почистваха по-често, за разлика от свободните зони, където фасовете и пластмасови чаши бяха  повече от мидите.

# 269
Здравейте.И аз имам нужда от помощ в избора на място за почивка.Искам евтина нощувка(до към 35 лв ) за двойна стая.Единствените ми претенции са за чистотата,особено банята.Миналата година бяхме в къща за гости Приморски бриз(38лв за двойна стая),беше наистина хубаво,чисто,добро отношение на хазяйните..наистина бяхме доволни,но приятеля ми иска на друго място ..... аз бих повторила пак там.

Общи условия

Активация на акаунт