Имам сериозен проблем и много тревоги,не знам какво да правя.Сега ще ви кажа какво преживявам и дано да е напразно
.Последният ми МЦ беше на 05.12.2013,тъй като съм с по-продължителен период на цикъла 32-34 дни очакваната дата на следващият беше 07.01-08.01.2014. Не се появи, а тъй като работехме за бебо това го очаквах. Първият тест на 07.01.2014 беше
. Толкова се радвах,направих още 2 веднага и резултатът беше същия. Супер. чувствах/м се бременна и до днес.Около 17.01 по време на полов акт прокървих.Много се изплаших.Беше малко и не тъмно червено,веднага се измих и спря.Това беше.Тъй като не съм в БГ нямаше как веднага да ида на лекар но успях да намеря и на 21.01 направих посещение. Според докторката и гестационния календар при 28 дни продължителност на цикъла съм в 6г.с+6 дни.Да ама не.Имам късна овулация и това се потвърди от моята доки и с тестове. Овуто ми е била м/у 23-26.12.2013 със сигурност.Водя си и календарче кога сам имала полов контакт.Тези дни е станало. Видя и плоден сак с размер 9мм,но без сърдечна дейност.Съответно не виждала и ембрион. Каза ми да отида на контролен преглед след 1 седмица. Бях толкова притеснена и какво ли не ми мина през ум.Четох какво ли не и къде ли не.Вчера пак отидох 28.01.2014 - каза ми че плодният сак не се развива и че сега бил 8мм.т.е бременността е прекъснала.
Иска ми се да не е така и не спирам да се надявам.Първото,което ми направи впечатление е кушетката,беше доста стара,светеше ми с фенерче докторицата да види влагалището свиваше се да се побере.Нямаше хартия на ехото и УЗД-то и не ми даде никаква снимка,за да имам някаква съпоставка.Прегледа ме за 1 мин има няма и така.Апаратурата според мене й беше стара а тя не ми се стори доста компетентна.Нито ме обнадежди,нито ми предложи кръвни тестове.Имах леко,дори миниатюрно зацапване на тоал.х-я след пишкане,но за 1 ден.Ей така си взе решението.И ме пусна да си ходя.Аз бях в шок от думите й.Веднага звъннах на моята докторка. Тя не даде и дума да се продума че наистина има такова нещо. Обнадежди ме, че дори и да има шанс да е така както казва тукашната докторка винаги се чака до последно и тогава се дава окончателната диагноза. Надявам се да не става въпрос за т.нар. "кухо яйце". Моля ви, ако някоя е имала подобен опит или сходен да сподели,или поне да да ме обнадежди. Дайте ми мнение по въпроса.
Не знам какво да правя.Другата седмица се прибирам в БГ и до тогава ще се побъркам.Нямам апетит,постоянно мисля за това и не мога да заспя
искам си
и коремчето