На море в Гърция 2014 - I

• 88 268
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Mooimeiske, аз върху този бряг на Пагаситикос нямам наблюдения, но източния (откъм полуострова) го обиколих нашир и длъж м.г. и наистина нищо доближаващо се до мръсна вода не съм видяла. Дано и при вас е така. Достатъчно далеч от Волос е...

# 376
  • София
Mooimeiske, районът около Амалиаполис със сигурност няма замърсени води - преди когато обмислях почивка там четох доста, и никъде не съм попаднала дори на намек, че водата из околните плажове е мръсна.

Ето малко отзиви: http://www.tripadvisor.com/VacationRentalReview-g2137510-d402799 … ion_Thessaly.html

Мястото е наистина много тихо и спокойно, обаче ако искате нощен живот/забавления ще трябва да отскачате до Волос  Simple Smile

# 377
  • София
супер!Керкира задължително ще посетим-нещо,което задължително трябва да видим?

Стария град /там може да отидат 2-3 дни/, Музея на азиатското изкуство, Канал Д Амур в Сидари,
Дворецът на Сиси: http://in-corfu.com/historic/achillion.html - виж в този сайт има и други подсказки  Peace

# 378
eli_dzh, Благодаря за отговора. Местенцето наистина изглежда много добро. Нашето куче е мопс и спада към малките породи. Мисля, че няма да е проблем за тях.
Проблема обаче е в плажовете. Дали ще допускат любимци? Защото ако не се допускат няма как да ходим с нея на плаж и ще трябва да я оставяме с часове сама без надзор.
От тази гледна точка ми се искаше плажа да е близо, за да отскачаме да я наглеждаме.

# 379
  • София
Здравейте любители на грьцкото море.   Laughing
Миналата година ходихме на Касандра, Фурка, Екави апартментс.
Малко им куцаше хигиената и плажа беше малко каменист, но иначе беше чудесно. На 20м от плажа е. И цената за апартамент беше чудесна.

Моля препорьчайте, добьр апартамент за 4-ма в Керамоти, по близо до плажа, че сега сме с бебе. 
И ние сме фенове на Крузо. Flutter

# 380
Berticka, честно казано не съм най-подходящия човек за мнение относно кучетата, тъй като ние самите нямаме такова. Все пак обаче мисля, че няма някаква забрана за кучета на плажовете в Гърция, по-скоро вече е въпроса на вас да не ви е неудобно, ако кучето ви е по-любвеобилно и ходи да проси внимание при съседите по шезлонг Simple Smile Дано някой имащ повече опит с почивките с домашни любимци се включи и изкаже мнение.

Иначе другото място, където сме били е Магда Хаус на Лагомандра до Неос Мармарас (на Ситония, втория ръкав на Халкидики).

http://www.magdahouse.gr/halkidiki/

Там плажа ви е буквално непосредствено пред студиото (така че можете да отскачате), също разполагат с разкошна градина и стопаните са много мили. Трябва обаче да питате Василис (стопанина) как стои въпроса с настаняването на домашни любимци, също и дали имат свободни места за вашия период, тъй като къщата е много популярна и желана. Препоръчваме я горещо!

А ако Магда е заета, Кохили студиос също е вариант, наши приятели нощуваха там и са много доволни.

http://www.halkidiki.com/kohyli/index.htm

Успех с търсенето!

# 381
  • София
Bertichka, само веднъж съм водила куче в Гърция и понеже обикаляхме на палатки и съответно нямаше къде да я оставяме, я водехме с нас по плажовете. На много места имаше табели, че е забранено за домашни любимци, а и самите посетители на плажа ни се караха за кучето. Доста неприятно беше на моменти, защото трябваше единия да държи кучето на каишка, докато другия се къпе и съответно се ориентирахме към по-безлюдни плажове.
Но като се замисля, някой път, ако решим да водим сегашния любимец в Гърция, изобщо няма да го водя с нас на плаж, а ще си стои в студиото на прохладно. Вие защо толкова държите да водите вашата на плаж или да ви е наблизо, за да я наглеждате? Ако е още малка, до лятото би трябвало да порасне и да изгради хигиенни навици и да не се притеснявате за нея  Hug

# 382
  • София
didizhivko Не виждам отговор на въпроса ти, ще го направя аз.
Ханиоти е едно прекрасно градче, може би едно от най-хубавите на Касандра и въобще на Халкидики.  Писали сме за него и хотелите, но явно не си го открила.
Скрит текст:
Заведения, развлечения, магазини и т.н.
Скрит текст:
ТУК ВИЖ ПОВЕЧЕ
Избраният хотел, не е най-правилния избор. Писала съм за това, ето виж го ТУК
Мога да ти дам подробна информация и за двата избрани хотела, ако е необходимо.
Ето го и другият ТУК, който не е в Ханиоти.

# 383
Тук при нас (Русе) си е зима, а видях, че на Корфу  в момента е 15 градуса http://www.corfutoday.com/index.htm

# 384
  • София (Възраждане)
Таис и Параход, благодаря за съветите!

# 385
  • София
Да се запиша при вас, дано сте ми е на късмет тази година Simple Smile

От няколко години се каним да посетим съседите и все не стигаме до там.
От петък до днес изчетох голяма част от летните миналогодишни теми, напълних 3 файла и леко се ориентирах за положението. Главно за Ситония се интересувах, но сега се отваря възможност за Закинтос (евентуално за началото на юли).
Отивам да търся информация, докато преглеждах темите видях , че има момичета почивали там миналото лято.

Докато разглеждах снимки, Лефкада като чели по-ми легна на сърце.Даже си направих папка да си събирам мнения и препоръки Simple Smile

Ще се включвам, главно с въпроси  Mr. Green

# 386
Иначе другото място, където сме били е Магда Хаус на Лагомандра до Неос Мармарас (на Ситония, втория ръкав на Халкидики).

http://www.magdahouse.gr/halkidiki/

Там плажа ви е буквално непосредствено пред студиото (така че можете да отскачате), също разполагат с разкошна градина и стопаните са много мили. Трябва обаче да питате Василис (стопанина) как стои въпроса с настаняването на домашни любимци, също и дали имат свободни места за вашия период, тъй като къщата е много популярна и желана. Препоръчваме я горещо!

Първата вила изглежда супер. Какво означава това съкращение в списъка им с услуги?
ROOM FACILITIES:

A / C newsm78
В такъв тип вили предлага ли се почистване,смяна чаршафи,или си переш сам?

# 387
  • София
Лурдес, климатик  Wink

# 388
  • софия
Ехоо, привет  Hug
Сега ще се връщам да ви чета, че сте писали много. Само да кажа лошата новина, на сестра ми от някаква агенцийка и казали, че в момента яко се разработва някакъв си неизвестен остров, за Евия ставало въпрос  Rolling Eyes И като направят пакетите щели да и правят оферти.

# 389
Таис,мерси Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт