MAC & Sephora - 20 тема

• 54 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • София
densi, мерси за новата тема!   bouquet

И аз много се радвам и чакам с нетърпение Stereo Rose и Perfect Topping. Сдобих се с MAC Porcelain Pink MSF!  Heart Eyes
Прекрасен скинфиниш! Не мога да му се нарадвам! Fantasy of Flowers не ми харесва, от mac magnetic nude също очаквах повече! Още не съм видяла колекцията на Chanel, дано да успея да се завлека до края на седмицата!  Rolling Eyes

# 16
  • София
Денси, благодаря за новата тема!   bouquet

Днес ще намина през МАС и Сефора да погледна новите колекции, а и ружовете от ревюто на Жаки  Simple Smile.
Ще съм много благодарна ако можете да ми кажете дали има очна линия за чувствителни очи на някоя марка, че нещо напоследък всяка очна линия ме дразни, само от сенки нямам проблем, но не успявам да направя от черните сенки плътна черна черта, както с очна линия.    

# 17
  • Бургас
Densi мерси за новата тема  Hug
MAC Viva Glam Rihanna Lipstick & Lipglass

http://www.temptalia.com/mac-viva-glam-rihanna-lipstick-lipglass … s-photos-swatches

# 18
Дени, благодаря за темата   bouquet

Момичета, аз нещо се обърках и ще помоля някой по-запознат да ми поясни  Blush
Тази колекция, в която ще излиза дълго чаканият от мен Stereo Rose до колкото разбирам уж е предстояща, с рилийз дата за Европа през март, а в същото време Аленка дава реални отзиви за четворка минерални сенки от нея...има ли ги вече продуктите тук?!  Shocked Rolling Eyes Whistling

# 19
  • София
Мила, не, няма я тук и няма да я има поне още месец и половина  Peace

# 20
  • София
Мерси за темата   bouquet.
И аз чакам за среща със Стерео розата....пък да видим ще се харесаме ли  Laughing.

# 21
  • София
Аз съм набелязала руж на MAC- Springsheen вече. Heart Eyes
Искам и един пейнт пот да си взема също. Thinking

# 22
  • на последния етаж
И аз благодаря за новата тема!   bouquet
Чакам да се появи Naked 3, че навсякъде е изчерпана и да я поръчвам.  Flutter

# 23
  • в 1001-та нощ
deadly_vesi , направо ставам на бик, като го видя това червило  Joy hahaha глосът е точно такъв, вярвам, че и червилото е такова  Heart Eyes

Нямам грам търпение вече, дори половин грам нямам  Mr. Green

# 24
Ужасно много ми харесва глоса на Рияна Heart Eyes Но ако си го купя ще си седи неизползван 100% Sad много тъпо, но не мога да се пречупя да го нося този продукт

Между другото за който чака Стерео розата. Тя доста си прилича с ружа Style за който писах в блога. Миналата година бях тръгнала да я купувам, обаче се отказах. Прекалено много си приличаха. Надявам се назгодишната пардида да има повече разлика. Бих искала да я имам, но ако пак е същата сигурно пак ще я пропусна, 
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 12:16 от Жаки°

# 25
  • Бургас
a.l.e.n.a аз съм така с червените червила и красивите лилави сенки.
Обаче червилото много прилича на едно, което имам ама много, а глоса като че ли по- красив ми се вижда в опаковката . Много капризна съм станала нещо.
Обаче опаковката на червилото е един път  Heart Eyes .
Затова искам задължително да ги пробвам преди купя евентуално.
Как са техните глосове като цяло? Интересуваме да не са воднисти , че такива изобщо не се задържат на устните и ми се разливат по и извън контура   Crossing Arms

# 26
  • Torino,IT
Спомням си че Style също много ми харесваше, когато разглеждах за пръв път ружовете на Мак, но не...... искам Розата  Naughty

# 27
  • Варна
Дени, мерси за темата   bouquet
Колекцията на Шанел ще пристигне във Варна, скоро Simple Smile Инфото ми е от съфорумка Simple Smile
Аз се двоумя какво да си взема - кремообразен руж на Шанели или руж на Диор. Помня, че Аленка, а и май не само тя, беше супер впечатлена от Диор, но има и добри отзиви за кремообразния на Шанел.

# 28
  • София
Дени, мерси за темата   bouquet
Колекцията на Шанел ще пристигне във Варна, скоро Simple Smile Инфото ми е от съфорумка Simple Smile
Аз се двоумя какво да си взема - кремообразен руж на Шанели или руж на Диор. Помня, че Аленка, а и май не само тя, беше супер впечатлена от Диор, но има и добри отзиви за кремообразния на Шанел.

Аз си купих и двата Embarassed Обожавам красиви ружове и нося всекидневно. За качеството- мисля че са без забележки, но кремообразните при мен са по-нетрайни.
При вас колко средно е трайността на кремообразните ружове?

# 29
Тези на Шанел ми траят към 7-8 часа. Този на Есенс към 5-6.

Общи условия

Активация на акаунт