MAC & Sephora - 20 тема

• 54 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
a.l.e.n.a аз съм така с червените червила и красивите лилави сенки.

Как са техните глосове като цяло? Интересуваме да не са воднисти , че такива изобщо не се задържат на устните и ми се разливат по и извън контура   Crossing Arms
Mного са им хубави, плътни, трайни и леко лепкави. Аз преди като носех глосове техните ми бяха едни от най-любимите.

# 31
  • Torino,IT
И при мен е траен, издържа цял ден Peace

# 32
  • Бургас
Благодаря ви  Hug . Сега остава само да ги заредят Simple Smile

# 33
Благодаря за темата  Hug

Добре, че заговорихте за тази Роза, че да разбера за нея  Crazy Мислех да си купувайм Стайл, но ще чакам Розата да я видя и нея (да не се прецакам случайно  Crazy)

Аз мисля да се възползвам от намалението във ФЮ с 2 нещица на Шисейдо  Crazy Исках да си взема направо и 33-ката от пролетните червила на ИСЛ, но естествено точно него го няма вече поне седмица и нещо  Crossing Arms Ще чакам, пък дано го дочакам  Whistling

# 34
http://viewsofia.com/article/20743/Beauty-Report--Sini-klepachi
Харесвате ли сини сенки /светли и/или тъмни/ на очите?

# 35
Харесвам, но много рядко нося такива. Ако имах светли очи сигурно много по-често щях да се гримирам с подобни цветове.

# 36
  • Велико Търново
Аз съм със сини очи,и досега пробваните нюанси на синьо не ми отиват,ама никак Tired сливат се с цвета на очите и стоят безлично/може и грешката да е в гримиращото устройство Crazy/,сивото повече ми отива Flutter

# 37
  • София
Аз харесвам матово синята тенденция, но да беше съчетана с ултра черна спирала. Щото на мен така гримирано око ми изглежда ала:
А)албиноско
Б)дъщеря ми пак ми е пипала гримовете Grinning Joy

# 38
  • Бургас
Харесвам светли/тъмни сини сенки на очите и нося. Но на тези девойки от линка не ми допада .  Peace

# 39
  • Велико Търново
Аз търся едно червило - Lancôme L’Absolu Rouge FLEUR IMPRESSIONISTE - http://coquelicotta.com/?p=11034,но тук при нас го няма,както и в Ягодката,откъде мога  да поръчам онлайн,и дали ако се обадя в Сефора по тел.ще ми дадат информация Thinking

# 40
  • Стара Загора
Аз съм със сини очи,и досега пробваните нюанси на синьо не ми отиват,ама никак Tired сливат се с цвета на очите и стоят безлично/може и грешката да е в гримиращото устройство Crazy/,сивото повече ми отива Flutter

И аз мислех така, но с тъмносините Лореалски в бурканчето (All night blue) се родих. Това са единствените сини сенки, с които се харесвам и не ми се сливат. Crazy

Аз и преди съм пускала грим с тях в съседната тема, ето го:
http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/09/midnight-sky.html

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 17:36 от iv4enceto_91

# 41
  • София
Харесвам светли/тъмни сини сенки на очите и нося. Но на тези девойки от линка не ми допада .  Peace
Peace

# 42
  • София
Аз само тези като на снимката нося (cosmos) Simple Smile И тъмно сини-графитени очни линии.

# 43
  • София
Да се присъединя към вас. И аз като Аленка тръпна, но в очакване на глоса на Шанел Bliss.

# 44
Харесвам всякакво синьо на очите ми: от пастелно нежно бебешко синьо, през тюркоаз, турско синьо и чак до тъмно, морско синьо Mr. Green
Снощи се лакирах с пролетния Шанелски лак Tapage и днес не мога да се нагледам на ноктите си. Много са ми бляскави, гланцирани. А цветът на лака при мен не е точно червен, а с коралово-розов нюанс Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт