MAC & Sephora - 20 тема

• 54 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета,препоръчайте ми някоя хубава извивачка за мигли  Hug

Shu Uemura  Heart Eyes

Момичета, оказа се май Variation на Шанел няма да я видим в България.

# 616
Момичета,препоръчайте ми някоя хубава извивачка за мигли  Hug

Shu Uemura  Heart Eyes

Момичета, оказа се май Variation на Шанел няма да я видим в България.

Защо няма нали казаха, че ще я заредят? Cry

# 617
  • София
Да, уж трябваше заедно със сенките, но уви. И не знаят защо ги няма, но нещара клонят към Не. Утре ще знам повече.

# 618
  • София
Еееееее, не, така я чаках  Sad

# 619
Много ме зарадва и мен новината за 30% на Кларанс. Тъкмо имам да купувам конкретни подаръци от марката, а и за мен ще погледна нещо.

Днес за първи път сложих диорската бронзираща пудра/руж и..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пудрата е толкова фино смляна и на пипане е като сатен. Светла е, мисля че стои по-скоро като телесно/кафяв руж, но мен това изключително много ме радва. Отгоре сложих от частта с ружа и се получи страхотен цвят. Бронзиращото отне част от розовото и стана като руменина-много свежо в иначе толкова мрачното време. Цял ден си оглеждам скулите като кифла по разни огледални повърхности Crazy
Забелязвам леко разпрашване при загребването на продукта, но това е единствения недостатък засега. Малкото кабуки към пудрата е страхотно. Така добре нанесе и преля на скулите.
Отдавна не съм била толкова доволна от покупка Mr. Green. Снимките ми не станаха. Не знам как снимам с този телефон, но близките нещо не ги фокусирам добре, а бях суочнала много от ружовете, които имам на ръката, за да сравня едни нюанси.
Утре ще пробвам Хот Мама, дано и от нея остана доволна.

# 620
  • в 1001-та нощ
А на каква цена са пуснати новите палитри? Колко вида са?

# 621
  • София
Редовната им цена е 100 лв. 8 варианта са.

# 622
Новина за феновете на Шанел от British Beauty Blogger - дантелената пудра на Шанел, първоначално посочена като ексклузивна за Франция, ще е налична и на английския пазар на 25-ти април.

# 623
  • София
Тони, вече няма да те чета  Crossing Arms  Grinning
Предполагах го, беше безумно да я пуснат само във Франция.

# 624
На мен пък точно тази дантелена пудра на Шанел ми е много грозна и някакси бабешка.
Дано заредят при нас Variation колекцията, има голям избор от червила при нея. Лакът също изглеждаше интересен.

# 625
Редовната им цена е 100 лв. 8 варианта са.
Пак са по-скъпи. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Непрекъснато си увеличават цените. Peace

Дантелената красота ще я грабна веднага щом я видя по сайтовете. Страхотна новина. Heart Eyes Hug

# 626
Тони, вече няма да те чета  Crossing Arms  Grinning

Идеята ми беше още отсега да се намалят покупките на всякакви други козметични продукти в очакване на дантелената прелест Blush Laughing

Май тук е мястото да споделя впечатления от трите продукта на Аnastasia Beverly Hills, с които се сдобих преди около две седмици.

Brow Wiz
- това беше продуктът, който най-много исках и заради който направих поръчката. Имах наистина големи очаквания и може би заради това съм леко разочарована.
Всъщност моливът е хубав - може би най-естественият продукт за вежди, който съм използвала.
Кое не ми допада?

На първо място, ми се струва неикономичен. Освен това капачките на четчицата и тази на самия молив са с различна дължина и ако не се внимава особено и се сложи по-късата капачка на молива, той се наранява.
Имам и усещането, че когато използвам само молива, ми отнема повече време да оформя веждите.

За сметка на това съм влюбена във втория продукт - DIPBROW™ Pomade

Невероятен! Изключително икономичен - при ежедневно използване от две седмици сякаш почти не съм докоснала повърхността. Само едно буквално докосване на четката е достатъчно за оформяне на веждите. Много траен, не помръдва и не се променя цял ден. Позволява естествен ефект, но можеш и буквално да нарисуваш веждите с него.

Като ефект е донякъде идентичен с досегашния ми любимец Aqua Brow, но продуктът на  Аnastasia е много по-удобен за използване, защото не е нужно да се изстисква от тубичката и много по-лесно се регулира количеството, освен това е по-сух и по-лесен за работа.
Препоръчвам!

Brow Gel -прозрачният гел за вежди е добър. Използва се лесно, фиксира чудесно косъмчетата, няма никакъв блясък и изглежда съвсем естествено. Дали обаче си заслужава цената и дали няма по-евтина алтернатива - не съм съвсем сигурна. Но е хубав, определено.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 22:28 от {Тони}

# 627
  • Плевен
Тони, идентични ли са цветовете на молива и помадата ? От молива ползвам най-светлия цвят и единствената причина да нямам помадата още е това, че се чудя коя да поръчам  newsm78

# 628
Тони, идентични ли са цветовете на молива и помадата ? От молива ползвам най-светлия цвят и единствената причина да нямам помадата още е това, че се чудя коя да поръчам  newsm78

Утре сутринта ще ги сравня на дневна светлина и ще пиша Hug

# 629
  • в 1001-та нощ
Хм, нали са това?

Трябва да ги последна няма начин  Mr. Green

Надявам се да са толкова добри, като пролетната  Blush

Общи условия

Активация на акаунт