MAC & Sephora - 20 тема

• 54 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А,това е идея.И аз имам 2 палитри натрошени сенки от пътуване и сърце не ми даде нови,нови да ги хвърля.Обаче нали цветовете ще се смесят,как става?

# 691
  • USA, Steak State
Ако е няколкоцветна пудра каквто в случая на Линдита няма как да разграничи цветовете. Просто ще ги смеси и така.

За палитра със сенки, просто трябва да отделиш колкото е възможно цвят с цвят и да ги правиш на каша в самите им гнезда. Друг вариант е да си напарвиш нова палитра. Продават метални гнезда за палитри, но е трудоемко и едва ли ще ти се занимава.

# 692
  • Torino,IT
Ако е няколкоцветна пудра каквто в случая на Линдита няма как да разграничи цветовете. Просто ще ги смеси и така.

Точно и аз това се замислих, че стане нещо средно, между четирите нюанса, но все пак достатъчно интензивно, а колко спирт се слага, трябва да видя колко й е грамажа... newsm78

# 693
  • в 1001-та нощ
Ползва се чист спирт - да стане на каша, така, че да се "заравни' и "пресова"  Peace  После оставяш спиртът да изветрее  Blush

# 694
densi, ти като руж ли я ползваш? Май съм с такива спомени от коментарите при покупката  newsm78 Rolling Eyes
О да като руж, то няма друг начин на моята бяла кожа.

Али, аз също не бих я купила насляпо, но имаше тук тестер и след молба ми го показаха и пробвах зимата и веднага я поръчах.

# 695
За тестера не съм разбрала, този път ако не дойде поне ще питам за тестер.

# 696
Той тестера на мозайката си седедеше изложен, поне в два от магазините. Пробвах я няколко пъти, но така и не я поръчах...

# 697
Вчера видях заредени новите глосове на YSL. Има страхотни цветове, но не съм ги пробвала на устни за да видя как са лепят ли, трайни ли са. Харесах един студен, розов цвят. Има и добри нюдове с доста блестящи частици. Струват по 59 лв.

Благодаря на ЕЛ, че ми насочи вниманието към новите моливи на Шанел. Hug
 Много са красиви. Купих си синьо-зеления, заедно с зелената палитра. Харесах още една-две палитри, но ще ги видя по-нататък, защото имам много сенки. Иначе нямаше да се поколебая. Едната е  Tissé Vendome, другата е Tissé Riviera

# 698
  • София
Densi, взели сме си еднави неща  Flutter

Аз вчера бях със зелената палитра и много ми харесва. Доволна съм от резултата. Само светлият бяло/златен/розов цвят не ми допада - нито като пигментация, нито като комбинация със сребърното и зеленото.

# 699
Да отново ти благодаря за отзивите и за насочването към прекрасния молив. ние с теб имаме доста еднакъв вкус и ти имам 100% доверие за купуването, дори насляпо на всякаква декоративна козметика.  Heart EyesHug  bouquet

Според мен също светлия цвят в палитрата е малката издънка. Във всички палитри, които пробвах са сложили по едни такъв да го наречем излишен или издънка цвят.
Най-тъмния цвят от зелената палитра обаче е убиец. Много ми харесва. Heart Eyes
Много ме е яд, че наистина не дойде втората пролетна колекция на Шанел.

Вчера изненадващо ми хареса много за придобиване Балерината на Ланком. Няма добра пигментация, лека е вярно, нищо особено и невиждано не е, но напластих на ръка с пръст и се получи точно ружа, който най-много харесвам да нося и го правя постоянно въпреки покупките на други цветове ружове. Студено розов с много леки отблясъци. Кофти, защото не е планувана. ooooh! Мисля за нея. Close

# 700
Моята Балерина на Ланком почти не я ползвам - наистина е слабо пигментирана (и друг път съм давала отзив), няма си своя четка, което не ми харесва, защото обичам да нося руж в чантата си, но чак и четка да помъкна в нея не ми се иска. Според мен този руж не е нищо особено. Цветът е много нежен, пасващ на редица кожи, но мисля, че отстъпва като лекота за работа, пигментираност, а дори и като цвят, на ружове на Диор, да кажем.

П.П. Написах, че би паснал на редица кожи, но, като се замислих, май не би: самият нюанс - да, но слабата пигментираност го прави подходящ най-вече за светли кожи - на тъмни изобщо не би се забелязал.

# 701
  • Belgium
Момичета, новите глос червила на Lancome дали ги заредиха вече?

# 702
Май не ги видях вчера още.  Hug

Аглая, много хубаво отрезвяващо ми подейства поста ти за Балерината. Знам мението ти, но друго си е човек като го води черно на бяло. Защото си е 70-80 лв.

# 703

Според мен също светлия цвят в палитрата е малката издънка. Във всички палитри, които пробвах са сложили по едни такъв да го наречем излишен или издънка цвят.
Най-тъмния цвят от зелената палитра обаче е убиец. Много ми харесва. Heart Eyes
Много ме е яд, че наистина не дойде втората пролетна колекция

Densi, Variation ли имаш предвид?
Аз мисля, че тя е предвидена за април/май.

# 704
  • Бургас
В петък също видях, че са заредили новите глосове на YSL, пробвах на ръка черния, фуксията от модела на рекламата, и няколко други, но си исках златния топ  Crazy .
За сега не са ми изобщо планирана покупка иначе добри ми се сториха,  дори пробвах черния топ върху червено червило . Изобщо не ме грабна ама грам. След червилото на Шанел Rouge Noir друг такъв тъмен продукт не ми грабва вниманието. Новите моливи на Шанел (нови цветове) многоо ама много са трайни, но са цветове които имам , а и пълнителя им нещо лесно се вади целия.
От всички палитри зелената ми харесва най-много, точно цветове по мои вкус.
Розовото го смесете със сребристото става готино  Peace

Общи условия

Активация на акаунт