MAC & Sephora - 20 тема

• 54 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
По-скоро е кутията на пудрите.
Много харесвам фдт от миналата година, ще се радвам на нещо подобно и тази.

# 676
Благодаря   bouquet
Аз изрично попитах за розовото СС, но продавачката ми каза, че не е розово - зелено било....
А аз бях чела добри отзиви точно за розовото. Ще прочета за разликите, аз искам за нормална/смесена кожа да си взема.

И аз исках да си взема от розовия за да го пробвам, но нямаше от него  Rolling Eyes
И отново си взех от зеления СС, но аз от него съм доволна.
Зеленият ВВ не ми харесва.

# 677
  • Torino,IT
Gadamer, според мен е свободната les voilettes, трите дадени по долу.

# 678
  • Бургас
Има и зелен CC на Клиник, и розов. Зеленият е Superdefense, а  розовият - Moisture Surge.
В БГ се внася само зеленият, но от най-светлият цвят пак няма. В Англия, например, се продава само розовият.

# 679
Gadamer, според мен е свободната les voilettes, трите дадени по долу.
Не е, Ле виолет е в друга кутия. Тя се вижда на долната снимка, като старата но е не толкова златна и е матова.

# 680
  • Отвъд алеята зад шкафа
Разбрах какво е  - лимитирана мозайка.

# 681
  • Torino,IT
Аз нищо не разбрах Joy Joy каква е тази нова лимитирана мозайка, дайте нюз Praynig

# 682
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Герленските мозайки, с многото цветове вътре, всяка година ги пускат:

първият продукт на снимката (това е стара колекция)

# 683
  • Torino,IT
Разбрах, мерси Hug
На мен за съжаление при пътуване ми се натроши четирите сезона Brunettes 03 и сега ми трябва нов бронзър, а го бях ползвала само лятото, кажи речи нов замина.
Е, не съм го хвърлила, минавам с четка над парченцата но вади само един сезон вече.....предимно летен Mr. Green

# 684
# 685
Гримираха ме с такава мозайка веднъж и много ми хареса ефекта  Heart Eyes ще я чакаме новата. Защо не ги правят по-малки и по-евтини тези продукти Crossing Arms трябва да свършват все пак, да купуваме нови  Laughing

# 686
Гримираха ме с такава мозайка веднъж и много ми хареса ефекта  Heart Eyes ще я чакаме новата. Защо не ги правят по-малки и по-евтини тези продукти Crossing Arms трябва да свършват все пак, да купуваме нови  Laughing
Аз имам коледната мозайка, разкош е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Носих я сега на срещата и Аленка си помисли че не е ползвана, а аз си я ползвам често.

# 687
Знам че я имаш Grinning не дойде тук иначе щях да я отнеса. Без да пробвам не искам да купувам, не са никак евтини  Confused

# 688
  • в 1001-та нощ
Аз имам коледната мозайка, разкош е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Носих я сега на срещата и Аленка си помисли че не е ползвана, а аз си я ползвам често.

Ама наистина  Blush имам чувството, че и фабричният релеф е непокътнат  Blush

Сега се замислям, че тези по-тъмни на вид продукти ми изглеждат летни  newsm78 Rolling Eyes как са от към пигментираност?  Rolling Eyes

densi, ти като руж ли я ползваш? Май съм с такива спомени от коментарите при покупката  newsm78 Rolling Eyes

# 689
  • USA, Steak State
Разбрах, мерси Hug
На мен за съжаление при пътуване ми се натроши четирите сезона Brunettes 03 и сега ми трябва нов бронзър, а го бях ползвала само лятото, кажи речи нов замина.
Е, не съм го хвърлила, минавам с четка над парченцата но вади само един сезон вече.....предимно летен Mr. Green

Можеш да я донатрошиш и да я стриеш на прах и след това да направиш каша от нея със спирт. Заглаждаш кашата вътре в самата опаковка и изглаждаш с попивателни движения с нещо твърдо обвито в салфетка. Така пресоваш пудрата наново и след около 12 часа е готова за употреба.

Преди месец си строших едни сенки и за първи път ги поправях по този анчин, получи се много бързо и хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт