MAC & Sephora - 20 тема

• 54 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Зелената е много интересна, а на синята май не мернах суочове  newsm78 Rolling Eyes

Тези от коя палитра са, защото уж гледах но нещо имам чуството че се разминават?

# 661
  • София
Danushka Von Niccolova, това е Chanel Les 4 Ombres Tissé Vénitien

# 662
  • Sofia
страхотни цветове само че аз съм с много зелени очи и това зелено хич няма да ми отива Sad  А иначе щом са и мазнички  Heart Eyes много обичам такива  Simple Smile

# 663
Някой знае ли как се произнася НАРС на английски?!? Преди няколко дни в една римска Сефора ме гледаха много странно като повтарях НАРС, направо като Бай Ганьо се почувствах...

# 664
Докога е намалението на Клиник и Есте Лаудер?

# 665
  • в 1001-та нощ
Някой знае ли как се произнася НАРС на английски?!? Преди няколко дни в една римска Сефора ме гледаха много странно като повтарях НАРС, направо като Бай Ганьо се почувствах...

Kaто на български с по-дълго "а" (Нааарс), италианците - едва ли го произнасят различно, може би брандът не се предлага там или е непознат  newsm78

Можеш да чуеш - как се представя стилиста на бранда - произнася и името на бранда с встъпителните си думи  Peace

# 666
Докога е намалението на Клиник и Есте Лаудер?
До 9 включително.

# 667
  • Torino,IT
Това лято Герлен май няма да излезе с продукт като Тера Ора Sad

Ще има и три нови свободни пудри Les Voilettes.

Линк

http://bestthingsinbeauty.blogspot.it/2014/03/guerlain-terracott … llection-for.html

# 668
  • София
Вчера ми отсипаха от СС крема на Клиник. Направи ми впечатление, че е в зелена опаковка (като ББто им), а не в розова, както е в нета. Някой има ли идея от къде идва разликата и какво всъщност съм взела за тест?

# 669
Лодси, зеления е Superdefence, а розовия Moisture surge, както кремовете.
За разлика между тях незнам, цветовете им не ми пасват и не съм се интересувала.

# 670
  • София
Благодаря   bouquet
Аз изрично попитах за розовото СС, но продавачката ми каза, че не е розово - зелено било....
А аз бях чела добри отзиви точно за розовото. Ще прочета за разликите, аз искам за нормална/смесена кожа да си взема.

# 671
  • Torino,IT
Честит Осми март момичета   bouquet

Бъдете здрави и обичани!

Зеленият CC крем на Клиник ми харесваше само в първите дни след завръщането от морето за изравняване на тена Peace

# 672
Аз когато си взех СС крема,ми показаха само зеленият,също не знам за розов Thinking

# 673
Има розов със сигурност, аз го имам  Grinning
ПП Честит 8ми март дами  bouquet

# 674
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това лято Герлен май няма да излезе с продукт като Тера Ора Sad

Ще има и три нови свободни пудри Les Voilettes.

Линк

http://bestthingsinbeauty.blogspot.it/2014/03/guerlain-terracott … llection-for.html

А това на заден план в ляво? Дано да е нова Тера Ора  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт