MAC & Sephora - 20 тема

• 54 260
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Дами,тази дантелена прелест хайлайтър ли е? Hug

# 631
  • Бургас
Днес минах през магазина откъдето си взимам Шанел и ми казаха, че новите палитри евентуално до края на месеца или другата седмица. Гледахме в каталога лятната им колекция казаха , че ще дойде но всичко е относително . Оф направо ме е срам видях червилото Roug coco Rouge Noir да стои самотно и с 30% намалено и докато се усетя го прибирах. Пробвах се да си харесам от новите тоалетни води/ парфюми за 8- ми уви нищо не ми харесва.

# 632
Отстъпката на Clarins ще се предлага и в двете Сефори  Peace

# 633
  • София
Дами,тази дантелена прелест хайлайтър ли е? Hug

Води се озаряваща пудра, но ми е мнооооого странна на реални снимки, като обикновена пудра с дантелка, отгоре  newsm78

# 634
  • в 1001-та нощ
Мен сън не ме хваща за новите палитри  Mr. Green който е ходил - имаше ли тестери?

# 635
  • София
Мен сън не ме хваща за новите палитри  Mr. Green който е ходил - имаше ли тестери?
Да, има.

# 636
Тони, идентични ли са цветовете на молива и помадата ? От молива ползвам най-светлия цвят и единствената причина да нямам помадата още е това, че се чудя коя да поръчам  newsm78

Вели, цветът на молива ми е Medium Ash, а този на помадата - Chocolate.
Честно казано, когато ги поръчвах, ги гледах по суочове, а не се стремях да са идентични по ред в подредбата на цветовете, както са посочени от фирмата.

В крайна сметка днес ги сравних и колкото и да е трудно да се каже доколко са идентични предвид разликата в текстурата, все пак наистина са много близки като цветове, с тази разлика, че моливът е доста по-студен като оттенък  с лек сивеещ нюанс, докато помадата е по-топла като нюанс.

# 637
  • в 1001-та нощ
Да, има.

Пробва ли или се въздържа, изглеждат пигментирани от нета?

# 638
  • София
Е, как, аз специално за тях отидох. Чакам ги от ехеееееей. Омазах се прилично. Бях харесала едната 4-ка, но не се оказа това, което очаквах.

Взех друга.

Пигментирани са доста, мазнички. Във всяка палитра ми харесаха поне по 2 цвята. Ех, ако можех да сглобя собствена палитра  Heart Eyes

# 639
  • Torino,IT
Tisse Rivoli и Tisse Mademoaselle ми харесват на мен, не знам дали ги има вече, По принцип от март месец трябва да ги заредят.
Ел, случайно да обърна внимание на тези, водят се нюд цветове Peace

# 640
  • в 1001-та нощ
Ел, ти  коя взе?

Аз харесах двете с розово-кораловите тонове и тези със синьото и зеленото ..... но със синьото едва ли ще се гримирам, зелени имам - чудя се, кораловите до някъде дублират пролетната .... някъде не изглеждат толкова коралови .... просто трябва да се видят на живо  Blush

# 641
И аз харесвам две шанелски палитри 224 и 232, не в кафяво и ще отида за тях.

# 642
  • в 1001-та нощ
Зелената е много интересна, а на синята май не мернах суочове  newsm78 Rolling Eyes

# 643
  • София
Lindita, имената не им погледнах, но като видях сега снимките - мисля, че тях не ги загледах.

Аз отидох най-вече за 4-ката с корал и лилаво. Оказа се, че коралът не е корал. Поне на моята кожа. Прекрасно, много красиво розово със златно е, но все пак е розово. И в другата четворка няма корал (на моята кожа).

Аз взех зелената. Хем ми харесаха цветовете, хем зелено имам наистина малко.

4-ките са перманентни, така че няма да бързам, ще разглеждам пак и ще видя дали ще купя. Все пак трябва да ми харесат поне 3 цвята, за да я купя.

Непременно погледнете моливите. Много са красиви и дълготрайни. Аз взех синьо-зеления  Heart Eyes

# 644
  • в 1001-та нощ
Честита зелена! И аз виждам от снимките розово  Blush

Още две по-ясни снимки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт