MAC & Sephora - 20 тема

• 54 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас / София
Не знам какво стана, но хора внимавайте преглеждайте си всичко, за да няма такива неща  Peace

# 721
  • Бургас
на мен ми изпратиха лак към картата , понеже няма как да отида на място да я взема.  Обаче често ми се случва да ме пропуснат за подарък или нещо такова. Аз съм разсеяна по принцип , но не съм длъжна да знам какво дават и да ходя да си го искам, това е тяхна работа.  Peace

# 722
  • Бургас / София
Права си не сме длъжни, но много често стават грешки  Confused

# 723
На мен ми е неприятно,когато се абонирам да ме информират за разни промоции и новости,а не ги получавам.

# 724
  • София
Според мен е краааайно време да си направим една тема за това какво ни и не ни харесва в обслужването в българските магазини. Хем ще си споделим мъката, хем след като от магазините четат форума - може и да си вземат поука.

Аз примерно няма скоро да забравя как за покупка няма-да-споменавам-за-колко-пари в Дъглас не ми дадоха дори тестерче на парфюм...  Stop  Mr. Green

# 725
Подкрепям за такава тема,веднага имам с какво да се запиша,пресен случаи от вчера ooooh!

# 726
  • Бургас / София
Аз заради това го написах защото знам, че четат и да внимават, а иначе не съм за един лак  Mr. Green

# 727
Аз пък на осми останах много доволна в БЗ.Беше пълно с хора,но главната консултантка застана до мен и ме разкара из целия магазин показвайки ми нови продукти и отговаряйки на въпросите ми.Стана ми много приятно и се почувствах много поласкана,защото бях облечена с почти къщни дрехи и не изглеждах като надежден купувач  Joy

# 728
  • Belgium
Според мен е краааайно време да си направим една тема за това какво ни и не ни харесва в обслужването в българските магазини. Хем ще си споделим мъката, хем след като от магазините четат форума - може и да си вземат поука.

Имаше такава тема и се превърна в нескончаем чат с мрънкане и хейт.
Не е добра идея.
Включваше освен магазини и фризьорски салони и центрове за красота.

# 729
  • София
Това не го знаех  Mr. Green

# 730
  • Belgium
Принципно няма лошо от оплакванията, но като почти сигурно няма да се вземат мерки е малко безпредметно  Laughing

Според мен спокойно човек може да си похейти от кофти обслужване в съответните теми  Laughing

# 731
  • Пловдив
Ами тема за обслужването в БЗ, Сефора, МАК, Дъглас , Прити шоп, Леро, Престиж....  Thinking  Без фризьорски салони, само тези бюти магазини за по-висок клас продукти ? Аз обмислям да напиша оплакване за невнасянето на най-светлите цветове ФДТ!:) Друго мога да простя, но това е много странно!

# 732
И тази тема става за оплаквания  Grinning
В нея одавна не се пише само за Мак и Сефора, даже в името може да добавим и другите магазини по някакъв начин. Тя си е за продуктите от по-високия клас, а не за самите магазини.

# 733
  • София
Само да уточня, че ставаше дума за похвали и оплаквания  Peace Не за хейтърска тема  Sunglasses

# 734
  • Пловдив
Ами аз точно това разбрах, пробвай да пуснеш една, нищо не губим.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт