MAC & Sephora - 20 тема

• 54 471
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Аз пак да попитам,над каква стоиност в Сефора издават вип карти?

# 556
  • София
Simple Smile Нека не забравяме, че не всеки човек пише във форума.

Но това е друга тема, де. Във френската Сефора има неща, които принципно си ги има в Европа.

Поне за мен, новината на Тони е важна, защото сега ще имам достъп до само мечтани към момента марки  Peace

sweety Simple Smile, за над 100 лв.

# 557
  • София
Момичета, една страхотна новина за ползващите превозвач от Англия.
(или не чак толкова страхотна - зависи от гледната точка и имаме ли нужда от още изкушения Crazy)

Сайтът на Сефора вече изпраща продукти до Англия - при поръчка над 75 паунда, доставката е 10 паунда. Изрично е отбелязано, че няма допълнителни такси - Guaranteed all-inclusive costs (no additional fees at delivery)

Много марки вече стават достъпни - аз съм в тих възторг Heart Eyes

Благодаря, Тони!!!! Страхотна новина, споделям възторга ти напълно  Hug

Вече се регистрирах, да видим кога ще пусна поръчка  Mr. Green

# 558
Simple Smile Нека не забравяме, че не всеки човек пише във форума.

Но това е друга тема, де. Във френската Сефора има неща, които принципно си ги има в Европа.

Поне за мен, новината на Тони е важна, защото сега ще имам достъп до само мечтани към момента марки  Peace

sweety Simple Smile, за над 100 лв.

Благодаря Peace

# 559
  • sofia
Извинявам се че навизам в темата, но имам питане ако някой е ползвал или знае нещо  за тази марка - предлага се ексклузивно в Сефора, да сподели.

Днес си го купих, спонтанно. Не знам какво ми става като влезна в Сефора, забравям всички предварително набелязани продукти и винаги купувам неща които не ми трябват.
Взех и един молив на Сефора водоустойчив - 15 Flirting game, харесва ми, и очилата разбира се.

Ще съм благодарна, ако някой знае повече за марката на кремчето.  

# 560
  • София
Извинявам се че навизам в темата, но имам питане ако някой е ползвал или знае нещо  за тази марка - предлага се ексклузивно в Сефора, да сподели.

Simple Smile Най-добрата спонтанна покупка, която направих преди време - при предишно намаление в Сефора имаше крема за суха кожа в комплект с околоочен и маска. Страхотен хидратиращ крем, който успява да компенсира чудесно сухите участъци на кожата ми, без да е мазен или тежък за Т-зоната. Използвам вече втора опаковка - един от най-добрите кремове, които съм ползвала е, лично за мен и моята кожа по-добър от Ести и сравним с Шисейдо. Иначе за марката нямам кой знае колко информация. Дано да ти допадне!

# 561
Обещания пост на Ел за серумите на Шанел. Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733250.msg26078391#msg26078391

# 562
  • sofia
Lindt  Hug много благодаря за споделения опит с тази непозната за мен марка.
Радвам се че са ти харесали, след това описание мога да пробвам и дневен или нощен крем, но първо да видя околоочния как ще се хареса с контура ми, че и цената не е за пренебрегване.  Peace

# 563
  • София
Денси, мноооого ти благодаря   bouquet

NARS ще пускат руж/палитра за контуриране.

# 564
Много рядко пиша, но с огромно удоволствие следя темата Peace От френската Сефора се поръчва без проблем на фр. адрес с превозвач Hug дори публикувах снимки на последната си пратка, преди седмица в темата за новите придобивки Peace Проблемни са обикновено френските превозвачи -ако си поръчаш нещо от нова колекция може докато го получиш... вече да е остаряла  Wink Сайта е коректен и кодове праща периодично/ с изключения по време на намаления разбира се! Днес дори получих код -20% за разпродажба на 100% ексклузивни продукти PLUSDEBEAUTE / не зная дали е персонален, не съм го изпробвала още и се извинявам, ако не е точен превода/ http://www.album.bg/ahat/images/31225109/, http://www.album.bg/ahat/images/31225110/  http://www.album.bg/ahat/images/31225111/ и придобивките http://www.album.bg/ahat/images/31209471/
Сега с удоволствие ще се пробвам и в английския сайт, дано и добри промоции да пускат Peace

# 565
  • Бургас
След вчерашното щурмуване в Сефора и Мак се сдобих с aqua cream Make up for ever, Mac viva glam Rihanna червилото и глоса и молива за устни Чери и съм много доволна. Взех и очилата от Сефора. Нещо което ми направи впечатление в мола че доста жени бяха с червено червило, все се бяха наговорили Simple Smile

# 566
След вчерашното щурмуване в Сефора и Мак се сдобих с aqua cream Make up for ever, Mac viva glam Rihanna червилото и глоса и молива за устни Чери и съм много доволна. Взех и очилата от Сефора. Нещо което ми направи впечатление в мола че доста жени бяха с червено червило, все се бяха наговорили Simple Smile
Честити неща. Heart Eyes Embarassed
Веси, кога беше там и аз бях следобяд и в двата магазина?! Можеше да се видим. Hug

# 567

NARS ще пускат руж/палитра за контуриране.

Кога ще е това?

# 568
  • Бургас
Densi   Hug мерси , ами към
16 и нещо бях в Сефора , искаше ми се повече време да постоя в магазините но много народ имаше и бързахме. Да си призная всеки път като вляза в Мак ми се иска да е повече зареден, иначе много готини момичета.

# 569
  • София
Сега с удоволствие ще се пробвам и в английския сайт, дано и добри промоции да пускат Peace
Няма английски сайт. Става дума за американския  Peace

mimes, пуснати са в Австралия, скоро се очакват в САЩ. Не знам за Европа.

Ах...

Общи условия

Активация на акаунт