MAC & Sephora - 20 тема

• 54 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Тази дантелена красота ще може ли да я видим и при нас?  Flutter

# 571
  • София
Не  Tired Екзлузивна е - само във Франция, в бутика на Шанел на ул. Saint-Honore.

# 572
Жалко  Sad Напоследък изобщо нямат хайлайтери или подобни продукти в по-масовите си колекции.

# 573
Здравейтее момичета, дали някоя от вас има представа каква е цената на MUFE HD foundation във нашата Сефора? Благодаря  Hug Heart Eyes

# 574
  • Плевен
Здравейтее момичета, дали някоя от вас има представа каква е цената на MUFE HD foundation във нашата Сефора? Благодаря  Hug Heart Eyes

По спомен е 89 лв. Peace

# 575
  • Berlin
А на HD пудрата им? Прилича ми на безцветната на Нарс, сходни ли са? Ако е така, по-добре тази да си взема, отколкото да чакам доставка. newsm78

# 576
А на HD пудрата им? Прилича ми на безцветната на Нарс, сходни ли са? Ако е така, по-добре тази да си взема, отколкото да чакам доставка. newsm78
69 лв е някъде. Обаче не са много сходни с пудрата на Нарс.

# 577
  • Berlin
Благодаря, не съм чела за нея нищичко, направо реших да ви питам. Simple Smile

# 578
  • София
Пресованата HD е 79 лв. Носила съм я само веднъж и ми се струва по-силно матираща и без озаряващо действие. Тоест по-близка до Prep & Prime пресованата на Мак, отколкото до НАРС-ката. Ще пиша като я понося още.

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:09 от Elle-même

# 579
  • Sofia
Момичета, една страхотна новина за ползващите превозвач от Англия.
(или не чак толкова страхотна - зависи от гледната точка и имаме ли нужда от още изкушения Crazy)

Сайтът на Сефора вече изпраща продукти до Англия - при поръчка над 75 паунда, доставката е 10 паунда. Изрично е отбелязано, че няма допълнителни такси - Guaranteed all-inclusive costs (no additional fees at delivery)

Много марки вече стават достъпни - аз съм в тих възторг Heart Eyes

Благодаря, Тони!!!! Страхотна новина, споделям възторга ти напълно  Hug

Вече се регистрирах, да видим кога ще пусна поръчка  Mr. Green

и аз преди малк оразбрах, но честно казано малко ме е страх да поръчам. Може да се пробвам с нещо малко за проба. Може ли някой , ако се престраши и поръча на адрес на доставчик да сподели след това как е минало и за колко време са пристигнали нещата. Много благодаря предварително. А също и да ми препоръчате някоя спирала . Тази на Бенефит хубава ли е  че нещо силиконовата четка не ми се нрави много много  newsm78 #Crazy Laughing

# 580
# 581
Момичета, може ли някоя от вас да ми каже колко струваше празната палитра 15-ка на МАС? Simple Smile

# 582
Тази двойната, не с прозрачен капак, струва 67, плюс 22 за разделител - общо 89.  Peace Тази с прозрачния капак май е по-евтина, но не толкова хубава. Но пък в двойната след време може да ти дойде изкушение да й напълниш и другата половина със сенки или ружове, както ми е на мене мъка сега. Хаха!

# 583
Благодаря, Епона. Hug Ако се сетиш за цената на прозрачната, ще се радвам да споделиш. Peace

# 584
Каква е тази велика надценка при нас ooooh! В UK сайта двойната палитра е 18 лири, а единичната 14. Решетката е 6,5
Дори с доставка + превозвач няма да стане толкова голяма сума

В немският сайт също ги намалиха драстично цените на палитрите (единичната е 16 евро)

Общи условия

Активация на акаунт