Хотелите във Велинград - 5

• 90 092
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Миналия уикенд бяхме там, много е спокойно и има огромен спа център и плаж. Не е далече от центъра, на тихо място – общо взето много приятен хотел

# 556
  • София
До хотел Рич гледах,че има Аква парк с водни пързалки.
Знаете ли дали е функциониращ и дали ще работи това лято?
И какви цени?
 Hug
Това е градският басейн. Има и водна пързалка. Цени народни Simple Smile
Благодаря  Hug Знаете ли дали работи това лято Rolling Eyes
Обещала съм на детето да го водя там...
Чисто ли е?

Всяко лято работи откак се помня Simple Smile

# 557
Дефилето Варвара-Велинград е отново затворено от 26-29 .06 включително

# 558
Благодаря,Пепеляши   Hug

# 559
  • Варна
Набелязала съм хотел Ив, какво ви е мнението за него, с малко дете съм и на снимки двора изглежда доста добре. Не познавам града, близо ли е до центъра и забележителностите?

# 560
Хотел Ив , наистина изглежда добре- разгледах го.

# 561
В хотел ИВ бяхме преди 4 години и останах с добри впечатления.Сега гледам са направили дори и пързалка с пясъчник.Голямата ми дъщеря тогава беше на 1,5 и изкарахме много добре.Спокойно е.Но дали е близко до центъра не мога да кажа.Ходихме с колата до там,но не си спомням като ориентация Laughing

# 562
  • Варна
Четох коментари, че било до циганската махала, не се усещало като на планина, има ли нещо такова?

# 563
Четох коментари, че било до циганската махала, не се усещало като на планина, има ли нещо такова?
Честно казано не съм усетила такова нещо,нито цигани,нито джангър.Нямам си и на идея къде им е махалата

# 564
  • Варна
Благодаря аз още се колебая между Ив и Маркита, ако някой може да помогне в избора ми сега е момента  Hug искам задължително да има детски кът и външен детски басейн с мин.вода и да не е много скъпо  Laughing

# 565
  • тук и там
Миналата година бяхме в "Макси".Искам тази година да сме в друг хотел,но с подобни условия,ако можете да ми препоръчате  такъв във Велинград.Интересуват ме най-вече забавленията за деца.В Макси има разнообразие от басейни,топила и т.н-които могат да се ползват и от деца-бих искала нещо подобно,защото основно заради детето(на 4гд и половина е) ще сме там тази година.Благодаря.

# 566
Ehinaceq, доколкото се сещам х-л "Ив" и х-л "Маркита" са близо един до друг. Не са до циганската махала - тя е "отвъд" ж.п. линията, но действително от единия им край има някакви промишлени сгради и съм виждала "роми" да се разхождат наоколо. Близо са до центъра и двата. Не съм била в никой от тях, но съм ги виждала мимоходом. Все пак не мисля, че следва да се притесняваш от местоположението им, то така и така във Велинград при доста хотели трябва да се направи компромис с обкръжаваща среда. Simple Smile))

# 567
  • Варна
а какво ще кажете за хотел Примавера, някой посещавал ли го е?

# 568
Аз от известно време започнах да следя и сайтовете за колективно пазаруване. Пък ще видим какво ще излезе. Никога не съм ги ползвала лично.

# 569
  • Варна
и аз ги следя, но ми прави впечатление, че пускат оферти за последната минута(когато не са им направили резервации и гледат да си донапълнят хотела), а аз искам да си резервирам от сега за края на август.

Общи условия

Активация на акаунт