Сдружение Чарлз Дикенс в 145то Младост

• 92 506
  • 505
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Май наистина нещо не са преценили както трябва. Според мен това е защото за 1-ва година ще има Дикенс за 6 год. Аз мисля че най вероятно ще направят и второ класиране и след това ще разпределят децатат по паралелки и ще им родителска среща  Peace

# 121
Здравейте, Има ли някой ,на който детето му вече е прието в луис КРОЛ? пОСЛЕДНИЯ СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ Е Е УТРЕ - 14.05 НЕ Е ЛИ РАНО ЗА ЗАПИСВАНЕ? НИЕ КАНДИДАТСТВАХМЕ И В ДИКЕНС, НО НЯМАМЕ ШАНС ДОРИ ДА Я ПРИЕМАТ В ДИКЕНС, АКО СЕ ЗАПИШЕМ В ЛУИС КАРОЛ. Rolling Eyes

# 122
Здравейте, Има ли някой ,на който детето му вече е прието в луис КРОЛ? пОСЛЕДНИЯ СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ Е Е УТРЕ - 14.05 НЕ Е ЛИ РАНО ЗА ЗАПИСВАНЕ? НИЕ КАНДИДАТСТВАХМЕ И В ДИКЕНС, НО НЯМАМЕ ШАНС ДОРИ ДА Я ПРИЕМАТ В ДИКЕНС, АКО СЕ ЗАПИШЕМ В ЛУИС КАРОЛ. Rolling Eyes

Кога са излязли резултатите от Луис Карол? Не им ли бяха доскоро изпитите?
Аз от тях се отказах и не сме ходили на изпита. Много е ранен срокът, наистина.

# 123
  • София
Това е записване за явяване изпит, а не на приетите деца. Резултати все още няма, защото все още се провеждат изпити.

ПС. Има си тема за Луис Карол. Тази е за Чарлз Дикенс.  Peace

# 124
Ами обадиха се че е приета и записването е на 12,13, и 14.04 вкл. Става въпрос за приема за първи клас. Обявено е и на сайта им.  А защо се отказахте от луис карол? МНого съм объркана. \Не занам дали да я запиша и ли да изчакам за Дикенс?

# 125
Записвате се в Карол и винаги след това може да се отпишете и да изберете друго. Аз така бих постъпила.

# 126
  • София
Аз говорех за ПГ.  Peace
Важно е дали при записването се плаща и встъпителната такса, която после да загубиш, ако решиш детето да учи в Дикенс. За Л.Карол е 300 лв.

# 127
# 128
Аз говорех за ПГ.  Peace
Важно е дали при записването се плаща и встъпителната такса, която после да загубиш, ако решиш детето да учи в Дикенс. За Л.Карол е 300 лв.

Според мен губиш 300 лв.

# 129
  • София
Няма да ги загубите. Миналата година бях записала дъщеря ми в Послушковци и ест. платила входящата такса, но я приеха на второ класиране в Шилер. Изтеглих й документите и ми върнаха таксата, с 30 лв по- малко, уж заради разходите по изпита. Тогава бях толкова щастлива от успеха в Шилер, че просто махнах с ръка и ги прежалих тези 30 лв.

# 130
Няма да ги загубите. Миналата година бях записала дъщеря ми в Послушковци и ест. платила входящата такса, но я приеха на второ класиране в Шилер. Изтеглих й документите и ми върнаха таксата, с 30 лв по- малко, уж заради разходите по изпита. Тогава бях толкова щастлива от успеха в Шилер, че просто махнах с ръка и ги прежалих тези 30 лв.
Че нали за изпита вече платихме 30лв? newsm78

# 131
  • София
Миналата година нямаше такси за изпита. В такъв случай на вас следва да ви върнат цялата сума...

# 132

DoGma_PrObe, а миналата година спомняш ли си колко деца горе-долу проеха в Шилер на 2-ро класиране?

# 133
  • София
Никой не ми е давал такава информация. Според мен са единици.

# 134
Здравейте,

Някой знае ли дали ще има втора паралелка за подготвителна група към Дикенс?

Общи условия

Активация на акаунт