Хем е топло, хем удобно - плетеното днес е модно! - 92

• 91 605
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
маугли, чудесно елече си оплела, много апетитен шоколадов цвят  Hug
asefa, да се фръцка принцесата със здраве в тези разкошни поли!

# 481
  • София

Време да покажа последния си потник. Облечен ще показвам като се затопли.

# 482
  • Бургас

Маугли, hmhm страхотен елек и елегантно потниче

# 483
  • в здрача
maugli бабата определено ще остане доволна! Чудесен е станал. И аз имам слабост към кафявото.
hmhm Първата ми асоциация като видях потничето беше - страхотни врати на замък  ooooh!, ама то защото вчера с щерката творихме /аз давах само идеи, реализацията от нея/ един 3D замък за оценка по рисуване.

Вчера избирахме с щерката прежда за поличка + потниче. Еми не излиза от двете си предпочитания или трябва да е червено или ламе. Споразумяхме се на Ярн арт перла - кафяво и жълто. Къдричките на полата ще ги направя от Ярн арт болеро  и ако не стане за рожденния и ден през юли, ще е за първия учебен ден /особено ако остане прежда и за едно болерце/. Естествено поръчах и за поличка и за сестра и, че няма как да се разминем да има само за едната. То на потничето вече му се вижда края /вече стока е скъсен до края на седмицата, ама нали съм именичка в неделя може и да не успея до тогава макар да ми останаха 7 реда от бюстието и едната презрамка/.

# 484
  • София
maugli бабата определено ще остане доволна! Чудесен е станал. И аз имам слабост към кафявото.
hmhm Първата ми асоциация като видях потничето беше - страхотни врати на замък  ooooh!, ама то защото вчера с щерката творихме /аз давах само идеи, реализацията от нея/ един 3D замък за оценка по рисуване.

Просто не посмях да направя по-дръзко деколте Simple Smile

# 485
Момичета, благодаря ви!  Hug Истината е че бях притеснена , въобще не познавах бабата и се видяхме само като дойде да ми даде преждата и ми каза че иска да и плета елек. Нито ми каза как иска да изглежда, нито ми каза размерите си. Дадох и да премери един мой елек, който естествено и беше малък и тя каза нейния да е с една педя по широк от моя , и това беше.  А цвета на преждата наистина е хубаво кафяво, но е някаква изкуствена, не беше лоша за плетене.
 hmhm, потничето е много шикозно!

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 11:05 от maugli

# 486
  • София
Страхотен елек за бабата  Grinning И терличките, чудни са.  Grinning

# 487
  • Пловдив
jekovamariana, прежда Дрима има в 3 магазина, но е № 60 и са някакви остатъчни количества в бяло и екрю. Производството наистина е спряно. В м-н Хоби ми предложиха Елдорадо - от същата фирма като Дрима-та, и със същото качество (според тях). За сега нямат много богат асортимент като номера и цветове, но щели да я зареждат. Аз пък си взех Ариа 100 гр Х 425 м светло зелено. Имаше и екрю, ама това зеленото ми се наби в окото и екрюто ми се стори някак умито. Сега почвам пробите.

# 488
 maugli,  Carmela Biscuit Благодаря ви

maugli браво елека е не просто изплетен а идеално изплетен  smile3501

# 489
Vache ,asefa , благодаря ви!

# 490
асефа, много хубава полата.
маугли, само аз пак не видях елека, не знам защо ми дава грешка. Дай във фейса да го видя.

днес минах през един базар, на открито, 38 градуса пече, една венецуелка продава шалове. Сварих се само докато я гледах.

# 491
  • Бургас
Асефа видях полите най-накрая страхотни са Stop, сега давай схеми

# 492
Тити, пуснат е във фейса  Wink

# 493
Асефа видях полите най-накрая страхотни са Stop, сега давай схеми

Хриси ето схемата на синята пола другата нещо не я открих, но ще я потърся пак

# 494
Имате ли идея как се плете това?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт