От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 520
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
Да, не примам на майтап някой да се приема толкова насериозно и да ми размахма поучително пръст . А, как разбрахте  как звуча през форума някак му убягва, но както и да е. Не знам в какви форуми сте участвала, но тук от темата е видно, че никой не го приема сериозно, а се забавляваме.
На мен е възможно тонът ти ми "звучи" точно така, както за теб е възможно да е "видно", че се забавлявате и както си "видяла размахания пръст".
Смятам да не отговарям повече на коментарите ти, тъй като очевидно целта ти е да се заяждаш с мен. Всеки е свободен да рабзира и интерпретира постовете ми както си иска, аз не съм отпавила личен упрек към никого. Е това разбира се ще е възможно освен, ако не решиш лично ти да обясниш как трябва да бъдат разбрани те.
Предлагам да не спамим повече темата, това ще направя аз, а ти постъпи както сметнеш за добре  Peace

# 436
Tasi  newsm59    party023
за венците от месец ползвам Парадонтакс, и всичко вече ок.
за колана активен шофьор съм от години и за сега нямам намерение да спирам да карам.А за колана закопчавам го преди да седна, и използвам само горната част.
и аз съм от "късметлийките", които почти от началото на бременноста, носът ми особено нощем, е запушен.И като си духам носа, излиза жилав секрет, засъхнала кръв и кървави съсиреци. Пробвах какво ли не( инхалации, промивки с физиологичен разтвор, мед, морска вода на спрей и т.н), но ефекта е временен.
а за витамините аз пия, до някъде че зимата е трудно да набавя за бебето. Но по-скоро мисля, че особено в този вирусен период, ще подобри имунитета ми и ще ми помогне да се справя с вирусите.

# 437
  • София
Това болниците заради ужасната обстановка и повечето пъти пренебрежително отношение могат много да пречупят духа  Sad Аз си снимах "вип" самостоятелната стая, в която лежах, ами.. тя прилича точно на затворническа килия  Confused
Gaggi,ще си. призная, че престоят ми в болницата беше като на хотел. Постоянно влизаха акушерки да ме проверяват как съм, беше много чисто, топло и уютно и се хранех с храна избрана по меню.Изобщо не мога да се оплача от отношение и комфорт. Определено това направи и. Посещението ми там доста по-леко.

# 438
Хелоу Simple Smile
Сега като се сетя и нашият юнак е правен точно по овулация  Whistling не знам дали е съвпадение.

За паста за зъби също препоръчвам Пародонтакс, но трябва търпение за привикване с вкуса й.

И разбира се добре дошли на новите момичета   bouquet
Таси, честит празник и от мен   bouquet

# 439
Здравейте, момичета:)
имам въпрос за майките, които вече са си правили изследване за анемия. Като взех резултатите си забелязах, че има малки разминавания с графата посочена от страни като норма за показатели, но разминаванията бяха малки. Днес докторката ми каза, че за бременна жена си добри, но ако не сам бременна сочат - анемия. Исках да се консултирам и с друг др, но докторката ми иска да съхранява изследванията при нея.

# 440
и отново не ми излиза лентичката от долу!! Кой линк да копирам на подпис?

# 441
Здравейте, момичета:)
имам въпрос за майките, които вече са си правили изследване за анемия. Като взех резултатите си забелязах, че има малки разминавания с графата посочена от страни като норма за показатели, но разминаванията бяха малки. Днес докторката ми каза, че за бременна жена си добри, но ако не сам бременна сочат - анемия. Исках да се консултирам и с друг др, но докторката ми иска да съхранява изследванията при нея.
Референтните граници показани в резултатите са за здрави хора, е не винаги отговарят на допустимите граници за бременни, има разлики. Винаги можеш да си копираш резултатите и да потърсиш второ мнение, аз си ги копирам и си ги пазя и за мен.
За подписа опитай в началото и в края на линка да сложиш [.img] и  [./img], като изтриеш точката .

# 442
# 443
изведнъж излязоха хехе явно съм нетърпелива:) хубава вечер и благодаря за съвета:)

# 444
Здравейте момичета Simple Smile
Да се отчета пак набързо. Днес бяхме на ФМ при др. Янкова, не знам дали някой е чувал за нея.
Прегледа беше доста обстоен, показаха ни всичко, таткото през цялото време не откъсна поглед от монитора Grinning Най-важното е, че всичко е наред. Лекарката каза, че 100% е момиче, пък ние тъкмо се бяхме приготвили за момченце след спешния преглед мин. седмица.. Ще видим накрая какво ще излезе Simple Smile
Лека вечер от мен Simple Smile

# 445
При мен обаче това с зачеването по време на овулация и преди не работи.И двете ми момчета са правени преди овулацията.

# 446
Jujetka_ аз също съм при д-р Янкова и сутринта също бях на ЖК може и да сме се засекли ако си била към 9 там Grinning

# 447
Аз съм при Асенова, пратиха ме при Янкова само за ФМ и то не беше в болницата. Иначе щеше да е хубаво да се засечем да Simple Smile

# 448
Здравейте мами днес се чудих на един въпрос онези които са раждали вече сигурно ще отговорят на въпроса ми  Hug тъй като гърдите ми се увеличиха тройно след раждане по прибират ли се  newsm78 или увисват?? Чудно ми е щот и преди бяха с доволен размер а сега ми се допират до корема  Laughing  Laughing .. Утре имам изследвания кръвна картина, захар и урина дано всичко е ок а в понеделник ще видя бебка живи и здрави за съжаление таткото няма да е с мен  Cry нали замина.. Та така Sad .. Благодаря предварително лекинка от мен  Hug

# 449
При мен обаче това с зачеването по време на овулация и преди не работи.И двете ми момчета са правени преди овулацията.

Не че не работи при теб,а това дето се пише за овулация,че преди,по време на и  след нея било пост фактор дали ще е момиче или момче,са пълни глупости ooooh! .Всички знаем как се определят хромозомите и как се получава момче или момиче,ДНК,делене на клетки и т.н..Смятам,че сме достатъчно големи и зрели ,за да се водят тези безсмислени спорове.Който не е сигурен как стават бебета,и от къде се "получават " момичета и момчета нека да прочете,само не се карайте
Пък и в крайна сметка каквото ви го е направил мъжа ви ,това е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт