От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 31 441
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте мами и бъдещи такива  Heart Eyes ще ставам майка на момиченце в края на юни и вече с таткото търсим количка ...бих искала да ми кажете с какви впечатления сте от тази http://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-nana-2012 или евентуално да ми препоръчате някоя от която сте доволни... ще съм ви много благодарна  Hug

# 421
Здравейте, момичета!  smile3525

Днес бяхме на ФМ при Томова. Много съм доволна, обясняваше ми подробно какво виждаме, даже ме разпитваше за каката, защото и нея там си гледахме. Потвърди пола - мома  stork-girl Като ни изпращаше ни пожела да се видим пак, с момче. Бебка много добре беше застанала, та успяхме да й видим личицето, а като се прибрахме и гледахме диска, го сравнихме с този на каката. Е не са еднакви, но има доста прилики. Томова все пак каза, че ще му се промени още личицето. А дъщеря ми днес се научи да казва, че ще става "кака" и само я подпитваме ... много е сладка. Гали корема, даже ми носи мазилото за стрии и ме маже  smile3521

С предишната бременност контракции не съм имала, чак родилните, които си бяха  болезнени и не могат да се сбъркат. Та сега да питам: снощи, докато се бях опънала да си почина малко, корема ми се стегна много, чак имам чувството, че се сви. Болка нямаше, но като че ли някак се изостри и изпъкна. ММ не пропусна да ме бъзне, че сигурно съм единствената раждала, която не знае как да си разпознае контракциите!  smile3532 Такива ли са безболезнените контракции и при вас?

Колан си слагам като се возя отпред, но повечето пъти съм на задната седалка, заради щерката Simple Smile

С венците и аз имам малко проблеми, но си ги имам и без да съм бременна. Мия ги с Лакалут или Пародонтакс с мека четка, а когато е по-усилено кървенето, се жабуркам със смрадлика  Peace В носа и аз си забелязвам малко кървене като го почиствам, надявам се да не е нещо опасно Simple Smile

Аз по принцип съм си хронично запечена, гледам с храна да се разхлабвам - сливи, топла вода с мед, круши и т.н.

# 422
Таси честит рожден ден-пожелавам ти много здраве и семейно щастие,да не се налага повече влизане в болница Hug smile3525 newsm59
Моя хемоглобин още преди да забременея беше под норма-117,но понеже беше малко и не обърнах внимание.Сега по време на бременността нещата се оказаха по-сложни,хемоглобина ми стигна 100,направиха ми доста изследвания докато се установи че имам дефицит на фолиева киселина.Извинявам се че се повтарям,мисля някъде в началото на тази темичка бях описала подробно. Embarassed

# 423
Здравейте, сега се регистрирах в сайта и видях как бъдещите майки са попълнили данни за това кога ще раждат и тн. От къде се попълват такива данни?

# 424
Добре дошли на новите    bouquet
Много се радвам как растем - на цифра и кореми
linsmalins  пиши тука направо или май е по-добре на лично съобщение на  The same myself - тя ни е модераторката на страничката  Wink

# 425
linsmalins, добре дошла! Hug От горното меню-свободно време-лентички, след като направиш лентичката копираш адреса й в своя профил-подпис.

# 426
# 427
Благодаря ви, но нещо май не стана хехе пак ще пробвам:)

# 428
# 429
# 430
успях Simple Smile благодаря ви за бързите отговори момичета:)

# 431
Само че трябва да влезеш в профила си и да я сложиш в подписа.

# 432
Таси, честит рожден ден! Да си жива и здрава, да изкараш цялата бременност с лекота!   bouquet Това болниците заради ужасната обстановка и повечето пъти пренебрежително отношение могат много да пречупят духа  Sad Аз си снимах "вип" самостоятелната стая, в която лежах, ами.. тя прилича точно на затворническа килия  Confused

По повод на взаимовръзката м/у овулация и оплождане, случайно или не - ние направихме бебо точно на овулация и е момче  Thinking  Crazy

# 433
Здравейте момичета аз съм от тези, които редовно четат, а не от тези които редовно пишат   Flushed  , но днес ми се прииска да се отчета след ФМ. Най-после разбрахме,че бебето е момиче   stork-girl  . Марков беше много внимателен, и мнооого търпелив, тъй като бебка се беше обърнала с гръб и не пожела, кой знае колко да съдейства,но въпреки това успяхме да видим пола, всички органчета, пръстчета и т.н.
За магнезия и аз пия от близо половин месец 2*2 и още куп хапчета за какво ли не  Tired , ама като съм си кекава няма друг начин   33uu - важното е бебка да е добре.
Ами толкова от мен за сега, лека и спокойна вечер на всички.    bouquet

# 434
Bellisima82 , така като ти чета коментара, ти си неспокойната и хич не ми "звучи" да приемаш нещата на майтап. Ако е така не виждам какво се засягаш от моя коментар. Участвала съм в достатъчно форуми и не съм спряла да се изумявам колко хора всъщност вярват в такива нелепици (смених думата, че явно стана голям конфликт). Надявам се да няма хора, които не знаят това, което съм написала, но ако има ... тогава наистина би било голям майтап!
Нека да подчертая, че не визирам никой от тук присъстващите, та да няма засегнати  Peace

Да, не примам на майтап някой да се приема толкова насериозно и да ми размахма поучително пръст . А, как разбрахте  как звуча през форума някак му убягва, но както и да е. Не знам в какви форуми сте участвала, но тук от темата е видно, че никой не го приема сериозно, а се забавляваме.

Общи условия

Активация на акаунт