От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 516
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Един ден ме няма и хоп колко бързо наваксвате.. The same myself прекрасна нова тема  Hug ..Rose Amber Благодаря за подкрепата  Heart Eyes опитвам се да не се натъжавам заради бебка нали усещат, чуват и приемат всичко  Rolling Eyes та не искам да и влияя емоционално  Cry .. Дано тази тема се напълни с хубави тумбачета и добри новини   bouquet поздрави на всички мами  Heart Eyes

# 76
Уххх днес най-накрая си подадох курсовите работи, дано всичко да мине нормално... тези дни не спирах да пиша и се чуствам много изморена, дано бебето да не усеща това напрежение  #Cussing out

chilimura   Скъпа не знам дали отговора ми ще ти помогне  Blush , защото живея в УК и тук го има из козметичните магазини... Но за БГ не знам

Преди в БГ се мажех с бадемово масло на Икаров, което също е кожно масло и може да го замениш вместо витамин Е.

# 77
Благодаря за новата темичка, бързо вървят:) Добре дошли на новите мами!
Да се отчета и аз днес бях на ФМ при д-р Даскалов - потвърди пола - момиченце. Тежим цели 330гр. Отговаря си на седмиците, с два дни назад, но още от началото сме така, заради по-късната ми овулация. Беше много вълнуващо- прозяваше се, после си сложи ръката на главата, играеше си с пъпната връв и накрая сложи ръцете си пред лицето  Laughing
За мазилата - сега съм с маслото на Икаров, не ми мирише гадно. Имам и на чико, мама дона.
Аз също бях се навила за за s-line  Cry
Но ми се струва тежка, на живо трябва да се види. Аз не бързам, струва ми се прекалено рано да я закупуваме- трбвя да й търсим място за съхранение, а гаранцията ще тече newsm78

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 23:41 от Elsi86

# 78
Да ни е честита темичката! Благодарим за пореден път на The same myself  Simple Smile
musleto, сериозно ли за S-line, тъкмо се бях надъхала и аз за нея  Sad

Отиди я виж на живо. Аз я гледах и сравнявах с всички налични модели в няколко магазина. Нито е огромна, нито има други кусури. Въпрос на вкус е. Много смислено е направена, много мАневрена, лесна за боравене и за тази цена има всичко. Аз определено ще взема adbor, но не искам да бързам заради гаранцията.

# 79
Определено при покупката на количка е най-добре да отидете на живо да си я видите и пробвате. Те на картинките и най-големите дървета изглеждат симпатични...  Laughing 

# 80
  • Варна
Задължително и аз ще ходя да я видя на живо S-line, че съм си я набелязала засега,но я няма във Варна и ще се разхождам до Бургас. Но без да бутна или сгъна количка не бих поръчала по интернет  Peace

# 81
  • Варна
Simple Smile 3 дни ме няма и колко бързо сте изписали старата тема и сте започнали новата с пълна сила.

Аз да се похваля вече усещам бебка , за сега усещанията са нещо като почуквания и много лекички, .Мъжо не може още да я усети /пък има голям мерак /, но миналата вечер си сложи ухото на корема ми и стоя така около 1 час и вика усещам я като мърда "все едно си взел един буркан с вода и го разбъркваш постоянно..... Joy, и бебка като се успокои и не мърда и вика не я чуваммм.....много мило ми стана толкова беше въодушевен Heart Eyes Blush

е това е от мен записах се , сега да наваксам с четенето

# 82
Здравейте момичета.Нещо напоследък хич нямам време за интернет ooooh!Бременността си тече,аз нямам време да и се порадвам Crossing Arms,че и да почина също.Както и да е,поне нямам никакви проблеми с бременността.Все едно не съм бременна,с изключение на вече поразплутото тяло и проблема с обуването на ботушите LaughingГледам ,че напоследък обсъждате количките.Аз съм управител на голям Бебе маркет,предлагаме доста марки,включително и Адбор.Ако с нещо мога да съм ви полезна като информация,насреща съм.Дано това не се приема като реклама,понеже не е.Магазинът ми се намира във Велико Търново и надали ще заинтригува някой от вас.

# 83
Мен пък от вчера ме боли ниско долу около яйчниците,все едно ще ми идва.Изпих 3 но-шпа отпусна ме,обаче се притеснявам...Не знам снощи сънувах ли,или съм си мислила или съм имала контракции ,но няколко пъти се будех от "тях" Чудя се дали да взема Мганерот да пия 3 Х 2 на своя глава или да изчакам да видя как ще съм и да звъня на доки
Пък така ми се иска да изчистя като хората вкъщи...направо вече не понасям къщата си,все едно не е моята.ММ ми помага ,обаче друго е аз да си се врътна.А и той след работа как да го накарам да почне да прави нещо,а аз цял ден вкъщи.Чистя от горе от горе,полека,но взе да ме дразни вече този хаос,не знам как ще го гледам и издържа още 4месеца почти това чудо  Tired

# 84
kg аз искам да те питам в такъв случай дали имате ето тези шишета

http://zabebo.bg/products/komplekt-2-br-stakleni-shisheta-240-ml-drbrowns

но не комплект,а по отделно.Искам да си купя малко и голямо.Още е рано имам време,не съм хукнала ,но от доста време ровя за стъклен вариант на Браун с тръбичка против колики  Heart Eyes

# 85
 червенокоса вещица щастлива  точно тази марка не я поддържам в наличност,но поръчваме по заявка.Ако те интересува цена,ще попитам в понеделник и ще ти пиша на лс.Относно безпорядъка в къщите ни,момичета не сте ли свикнали с него newsm78Аз просто вече се предадох.С две деца,а сега и трето ,нещата са неконтролируеми.Хем имам и жена която идва вкъщи по веднъж седмично,и точно два часа след нея не личи Embarassed
Между другото тъкмо по Бтв започна филм за едни близначета,който усещам ще е доста тъжен ooooh!

# 86
Здравейте момичета Simple Smile
Аз до онзи ден също не усещах бременността, докато не се наложи по спешност вечерта да ходим на преглед, заради силни болки. Оказа се, че съм с контракции, най-вероятно заради уж не много сериозна разходка през деня.. Та сега съм наказана до понеделник да не мърдам много много и ми изписаха Магнерот 3х2 и Но-шпа.
Искрено се надявам да е единичен случай Sad

# 87
Здравейте на всички,
Видях че пак коментирате колички и по специално тези на abdor.
Пускам този линк да кажете какви мислите за тази видя ми се доста свежа за момиченце Simple Smile

http://www.dundio.com/kolichki/kombinirani/adbor-marsel-elite-f0 … FFUNAM=Adbor=272=ПРОИЗВОДИТЕЛИ

kg ти като по наясно  с темата какво би казала за колиочките на abdor и по специално з атази от линка Simple Smile  newsm78

# 88
Здравейте и от мен   newsm47 Да се запиша и аз в новата темичка.
Относно мазилата, аз се мажа с "ВАЗЕЛИН" крем за суха кожа, бях си го взела от Англия и съм много доволна. Говорех с една приятелка и ми каза, че тя е била изключително доволна от крем НИВЕА-синя опаковка, така че като ми свърши този ще пробвам и с него.
Относно секса, не се оплаквам. Имам желание и не ми пречи, все още съм подвижна. Само в началото до 3-я месец се въздържахме, з-то доки каза мн да се пазим и ако може изобщо без. Но за сега всичко е наред, дано така да е и занапред.

# 89
червенокоса вещица щастлива Simple Smile  да предам какво ми каза лекарката за контракциите - нормално е да ги имаме, стига да не стават повече от 5 на ден и естествено да не са супер болезнени, така че да ти се наложи да претичаш до някоя болница като Jujetka_ 

Общи условия

Активация на акаунт