От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 345
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Ей ма много сте словоохотливи днес  smile3505
Laughing   Laughing  мдаааа

Пак ще ви занимавам с колички аз. Уж си бях избрала една триколка на BERTONI, но като видях какви са скапани отзивите за нея и се разколебах нещо. Сега новата ми зарибявка е едно моделче на HAUCK ето го - http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/35698/s/hauck-k … tegory/123456789/
Някой знае ли нещо за тази марка   newsm78  В друга тема намерих много добри отзиви, но и едно скапано мнение да прочета и се разколебавам. Ужас, добре, че имам време, че каквато съм   ooooh!
Та кажете, харесва ли ви моделчето?

Здарейте, аз се спрях на този модел на Cam, но в бяло. Много паянтови ми изглеждат колелата обаче - като на играчка!!Някои има ли впчетления от тази марка?

# 556
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/17565

Това е количката, но май по-горе не бях споделила линк към нея!

# 557
Здравейте.Мен пак ме налегнаха киселините и няма да се спи.Гледам пак колички се коментират.
linsmalins аз работя с тази марка и ти препоръчвам ето този модел http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/38935
относно Хаук,при модел Малибу проблема който имаше с рамата отдавна,няколко години поне, е отстранен и количката си е екстра.А новия им модел 2014г. е още по-добър.Разликата е ,че гумите отзад са леко по-големи, и с много интересни дамаски.
На Хаук обаче,при мен поне,най-продавания модел е Шопър-а.Предполагам заради по-ниската цена-439 мисля беше.И в крайна сметка вместо да дадат 300 и кусур лева за Бертони,хората предпочитат да вземат немското за малко повече,но троен сет.Успех в избора Hug

# 558
Благодаря за мненията, момичета! И особено на  kg - все пак е в бранша  Sunglasses

И ние в началото загледахме Хаук Шопър, но на живо повече ни хареса Малибу и май ще си е тя. (Имат малко разлика, напр. в материала на дръжката и вида й) Наистина предишните модели (май преди 2011) са имали дефект, но новите трябва да са ОК  Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 07:14 от little afternoon

# 559
Добро утро!Явно не само аз съм будувала снощи! Rolling Eyes

# 560
Здравейте мами в четвъртък ми направиха серклажа и вече съм си в къщи.Всичко е наред и бебоците са добре.
Как протича подобна процедура, би ли казала малко повече?
Принципно не е сложна и опасна ако се направи до към 14 седмица.Но когато се налага в случей като моя се прави и по късно.Когато шииката на матката е къса или като при мен започне да се отваря трябва да се зашие.Това зашиване се нарича серклаж.Незнам дали го обясних добре,може да се поровиш из нета и да видиш какво е по точно  Simple Smile
Да, знам какво е серклаж, но как мина процедурата при теб - хоспитализираха ли те? Четох сега и една тема тук във форума, та сега знам повече подробности, че се прави и с пълна упойка и т.н. Аз съм с конизация и темата ме вълнува.

# 561
Здравейте мами в четвъртък ми направиха серклажа и вече съм си в къщи.Всичко е наред и бебоците са добре.
Принципно не е сложна и опасна ако се направи до към 14 седмица.Но когато се налага в случей като моя се прави и по късно.Когато шииката на матката е къса или като при мен започне да се отваря трябва да се зашие.Това зашиване се нарича серклаж.Незнам дали го обясних добре,може да се поровиш из нета и да видиш какво е по точно  Simple Smile
Да, знам какво е серклаж, но как мина процедурата при теб - хоспитализираха ли те? Четох сега и една тема тук във форума, та сега знам повече подробности, че се прави и с пълна упойка и т.н. Аз съм с конизация и темата ме вълнува.
Да хоспитализираха ме.В четвъртък ме приеха и в събота ме изписаха.Ако няма проблем пътеката е 3 дни.Прави се с пълна упойка.Болеше ме съвсем леко след като излязох от упоиката.Казаха ми да си почивам активно около седмица и после мога да си се върна към разходки домакински задължения и т.н. е все пак да не прекалявам.Позволиха ми да стана на втория час след операцията.

# 562
Amilia Pondпървата ми бременност я износих със серклаж!Поставянето беше с пълна упойка,но още същия ден се прибрах вкъщи.Бях в 16-17 седмица със скъсяване на шийката,лекарката ми беше казала че ако не лежа рискувам да родя бебето на пътя CryТова ужаси и мен и половинката.До края на бременността ставах само до ВЦ и банята.Затова и мен ме вълнува въпроса със серклажа,моля се да не се налага този път да се стига до тази интервенция. Praynig

# 563
  • Варна
linsmalins И аз в началото ги загледах тези колички,но като я видях на живо ми изглеждаше много пластмасова и в нета четох само негативи.Отказах се.... Сега се спрях последно на Peg Perego ,малко по скъпа ми идва тази която харесах,но ще ходя тези дни да я видя и на живо и ще мисля  Peace

# 564
  • София
На теб вече ти е късно за серклаж, щом досега не е направен- няма да се прави. Споко.

# 565
  • някъде на юг
Здравейте мами! Имам едно питане, от къде мога да си купя зимно яке не много дебело /като за времето навън/, то по скоро есенно, че моят корем значително върви само напред и съм крайна фаза на закопчаване  Laughing.Имам ходене до мола на Цариградско, има ли вероятност да намеря там? Благодаря предварително. 

# 566
chilimura, изглежда добре! Сестра ми имаше хаук триколка, тази е по-хубава. Много са здрави! На село е под навеса и лятото возихме в нея 2 деца по 15 кила без проблем, а вече на 8 години.
Една позната си поръча количка от Франция с безплатна доставка за 170 евро с кош за кола. Ще и пиша да ми прати линк и ще ви я покажа.

И аз съм заинтересована от този френския сайт за колички,че смятам от чужбина да си поръчвам и аз.

# 567
Здравейте мами! Имам едно питане, от къде мога да си купя зимно яке не много дебело /като за времето навън/, то по скоро есенно, че моят корем значително върви само напред и съм крайна фаза на закопчаване  Laughing.Имам ходене до мола на Цариградско, има ли вероятност да намеря там? Благодаря предварително. 

И аз ще се оглеждам тези дни за някакво палтенце, дано намеря нещо подходящо  Peace

# 568
Благодаря ви за мненията    bouquet

относно Хаук,при модел Малибу проблема който имаше с рамата отдавна,няколко години поне, е отстранен и количката си е екстра.А новия им модел 2014г. е още по-добър.Разликата е ,че гумите отзад са леко по-големи, и с много интересни дамаски.

kg ето този модел ли имаш предвид, че е добър - http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/35692/s/hauck-2 … tegory/123456789/
Аз се чудя за 4 колела само защото си представям как едното предно тръгва на ляво, другото на дясно. А ако е само едно, такъв конфликт не може да им се случи   Thinking  Не знам дали става така, да има разминавка в посоката на предните колела.

Иначе на ADBOR също харесах моделче, но проблема е, че май само в Пловдив ги има по магазини, а да поръчвам нещо без да съм го пипнала ме е шубе
ето го моделчето - http://kasida.bg/adbor-bebeshka-kombinirana-kolichka-sline-3-v-1 … t-71-1-25445.html  Полска марка дали е добре?

# 569
Като стана въпрос за серклаж , вижда ли се на ултразвук когато е скъсена шийката на матката или само вагинално?На мен до сега не са ми казвали дали е скъсена или е добре?

Общи условия

Активация на акаунт