Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 005
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Annick, много благодаря за това, че заговори за тази диастаза. Не мога да преценя дали имам, защото в легнало положение нямам дупка между мускулите, но пък ако съм в планк - има висяща могилка, която прилича на кожа, не на мускули, но все пак ми се иска да разбера. newsm78 
Ако се снимам и ти пусна снимки, дали ще можеш да прецениш?

Момичета, искам да ви помоля, ако имате подобни на пилатеса за дупе, да ми ги пуснете. Нещо без клекове.
Вчера я правих два пъти тази тренировка, страхотно ми запалва глутеуса и ми е много приятно, защото доста време от деня съм седнала и имам нужда от подобно раздвижване.

От днес започвам следобедите 30 дневната програма на Брет Контрерас за глутеус.

Аз живея на 15 ет и ме замисляте да се позатичвам по стълбите. Особено през 1 на горе е страхотно, точно напъди от дефицит ... (така ли се казваше  Laughing)

# 46
Много сте бързи - пак сте изписали сто странички  Heart Eyes

Аз си допивам кафето и тръгвам към залата - ще правя цяло тяло

Виждам, че сте коментирали маратонки - аз съм късметлийка, защото нося 35-36 номер и винаги се уреждам от разпродажби. В момента тренирам с едни найкове за фитнес и са супер удобни. Имам и едни адидаси в парньорство с дънлууп и са супер също

# 47
Аз днес не можах да стана много ми се спеше и ще го пиша почивен...
иначе на Chalene Johnson маратонките са винаги някви яки  Simple Smile

# 48
Добро утро!
Отчетът ми за днес е:
       1.) Брутална тренировка за цялото тяло http://fitnesinstruktor.com/brutalna-koledna-trenirovka/- 30 мин.
       2.) Аеробика, която пази коленете- http://fitnesinstruktor.com/6-sedmici-nachinaesti/- 12 мин интервална .

За маратонките, да споделя, имам доста чифта поне 10- пума, ню баланс, рейбок, повечето найк. До сега когато само съм ходела да тичам,  на разходки и походи  винхи с найкове, пумата са ми по скоро за излизания ли как да ги нарека. Но сега от както тренирам у дома, съм с рейбока, абсолютно никкави болки в стъпалата, уникално удобни, пръстите ми са на достатъчно широко. Абе следващите маратонки които ще си кушя ще са рейбок, забравчм за найковете.

Хубав уикенд, дами!

# 49
  • На острова
Аз тренирам с Nike Fitsole, страшно удобни и за тичане и за скачане. Сестра ми ми ги подари и са с половин номер по-големи, но ми е много добре на крака. Никога няма да забравя как преди години се качих да тичам на една пътека с неподходящи маратонки и после така ми се бяха набили пръстите на краката, че ми посиняха и ми падна нокът дори  Shocked.

Напоследък се хващам, че почвам и навън да си ходя с маратонките просто защото ми е много комфортно. Живот и здраве за ежедневието по-нататък съм хвърлила око на едни Air Max /много скъпи ми се струват нещо сега/...

# 50
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, мисля че ще ти е рано след начинаещи с Румяна да скачаш на Зузана. Това си е сериозен скок.

Като дойде времето пак ще питам, но сега понеже стана въпрос - какво мислите, че е подходящо като приключа програмата на Румяна?

Аз за днес отчитам пилатес в почивния си ден. Наистина 10 месеца са си дълъг период... последното упражнение не можах да го направя, ето   това

# 51
Момичета Зузка е публикувала нови тренировки  Crazy
Ето ги  Peace
https://www.youtube.com/watch?v=PUyioLXbeys
https://www.youtube.com/watch?v=XBLxIGFBI50

# 52
Момичета Зузка е публикувала нови тренировки  Crazy
Ето ги  Peace
https://www.youtube.com/watch?v=PUyioLXbeys
https://www.youtube.com/watch?v=XBLxIGFBI50

Плажната я видях, не мога да направя клека на един крак?!  Shocked Laughing

# 53
Мери аз не мога да правя клековете на един крак по принцип. Blush
Абе получавало ми се е на няколко пъти ,ама аз искам всеки път  Laughing
Тази година съм си го поставила за цел  Peace
Баланса ми куцаааа  hahaha
Иначе ако не е пустият му баланс ще съм направо пушка  Joy

# 54
  • Варна
Цитат на: Вивиан link=topic=763357.msg27345742#msg27345742

[/quote

Вив, къде мога да намеря тази програма?  Моля те постни линк.

За пистолетите и клек на един крак правете български клек, по желание с тежест. Аз вече правя пистолети по 4-5 в серия.
За днес отчитам 5км бягане в Морската градина. Времето беше страхотно и реших да използвам случая Simple Smile

# 55
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей сега ме накарахте да клякам на работа, успях 3 до пети и още два плитки  Crazy. Добре, 4е няма гости наоколо, 4е имам много озорен вид  Laughing Освен бг клека, както спомена Радост, плавно преминаване е и клек на един крак на високо, като другия "виси" изпънат нагорем като всеки следващ път се стремите да е по- вдигнат. Гледах веднъж едно мотивационно видео и там го има6е този клек и така запо4нах.
Препоръ4вам ги тези видеа, пълно е с тях в тЮбава, имат много интересни упражнения някои път и си крада от там  Mr. Green

# 56
Заради Мери реших да пробвам клека на един крак. Blush Не ми се видя трудно. newsm78 Макар с единия крак да ми е по-лесно,отколкото с другия. Пистолета например ми е по-труден за правене Flutter.

# 57
Цитат на: Вивиан link=topic=763357.msg27345742#msg27345742

[/quote

Вив, къде мога да намеря тази програма?  Моля те постни линк.

За пистолетите и клек на един крак правете български клек, по желание с тежест. Аз вече правя пистолети по 4-5 в серия.
За днес отчитам 5км бягане в Морската градина. Времето беше страхотно и реших да използвам случая Simple Smile
Какви са тия български клекове....може ли да дадете линк  Praynig

# 58
Заради Мери реших да пробвам клека на един крак. Blush Не ми се видя трудно. newsm78 Макар с единия крак да ми е по-лесно,отколкото с другия. Пистолета например ми е по-труден за правене Flutter.

На мен пистолета ми е труден.....а то си се води клек на един крак  Peace
Последния клип на Зузка не съм го правила....тази тренировка ще си я запазя за друг път  Peace

# 59
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Преди време си казвах " не мога да клекна на един крак, но с постоянство успях.." сега съм загубила тази си форма, но и това изисква време....

Опитвам се от няколко дни да редуцирам дневния график - т.е да тренирам сутрин и после по задачи , не ми се спори още много, но то всяко начало е трудно  Simple Smile Simple Smile
Днес правих пирамидалната на Джаки за долна част. и Tae Bo Express - Abs workout - добре ми дойдоха, пораздвижих се.  Simple Smile Simple Smile Планувам по-късно, хубава разходчица км-два на студа  Laughing

Скрит текст:
Отмарям със свежарски фреш от грейпфрут....

Общи условия

Активация на акаунт