Кои са кърмещите майки?

• 241 100
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте!!! Laughing
Моят Алекс е на 6 месеца и все още успешно се кърмим Peace

# 211
Аз!Кърмя вече 4 месеца и съм много щастлива от това!

# 212
Здравейте!Аз съм мама Рени с бебе Дани.Той е едно голямо момченце.Почти на 5 месеца е и все още суче( дано да успея до последно).Не се буди нощем,за да яде,а иначе е на 3 1/2 часа режим.Много съм горда,че го кърмя. smile3522

# 213
Да се представя и аз  Simple Smile!
Кърмя бебо от 4-тия ден след раждането, тогава ми дойде кърмата, до сега - вече почти 5 седмици. Много съм доволна и горда от това - той расте и наддава. Само за месец е качил 1.600кг. и е пораснал с 3 см. Simple Smile. Надявам се да продължаваме така.
От този форум научих доста полезни неща, за което съм много благодарна!

# 214
И аз съм от бандата на кърмещите майки.Моят Марти е вече на 6 месеца и 20 дни и още се кърмим на 3 часа.На консултацията на 6-тия месец бяхме 9,200 и докторката на иска да вярва ,че сме само на кърма, според нея ако хапва само кърма ще хване анемия- какво да му обясняваш на такъв лекар:(.
 От 2 седмици му давам по 50 г. пюренце след обедното или следобедното кърмене и той е доста доволен.

# 215
Здравейте и аз съм кърмеща мама Мария на бебе Ева. Кърмих и първото си момиченце. Сега кака Калояна е на 4 год.Щастлива съм и че сега имам кърма. Ева се роди на 17.06.05г.
Нямам проблеми с кърменето, поне не нещо друго освен болка като засуче.
Поздравявам всички мами, които са поели този отговорен ангажимент към децата си!  bouquet

# 216
Не си спомням,дали съм писала тук,но и аз съм една кърмеща мама Ванилия и бебе Даниел.Вече сме на половин годинка,но все още се храним през 3-4 часа,вече съм почнала да давам пюрета,но по малко.

# 217
  • София
От 10м. се кърмим с момата. Началото беше трудно - трябваше да я науча да суче, вместо да стои само с отворена уста и да чака да се излива млякото. Ще се кърмим, докато момата не се откаже.

# 218
Здравейте,
аз съм Константина, мама на Филип и кърмя откакто той стана на 7 часа  Simple Smile. Оттогава досега всеки път суче като невидял и дриска като за световно  Grinning!
Моля се да продължим в този дух поне още 5-6 месеца, вманиачих се на полезни храни и напитки, дано помогнат да имам достатъчно кърма за малкия лакомник  Praynig

# 219
Здравейте, аз кърмя дъщеря си Анелия от първия миг в който я видях. До този момент нямам никакви проблеми относно здравето й.Непризнава никакве биберони и шишета, сокчета пие с лъжичка, а вода почти не близва.В момента е на 3м.тежи 7.5кг. и е висока 60 см., води се с наднормено тегло, но мисля, че ще се нормализира кото тръгне да ходи. За сега е много весела и постоянно се хили.

# 220
  • Sofia
Здравейте! Да се включа и аз. Беба се роди много малка-2050 кг.Имахме проблеми със сученето-много, но никакво КПД.Наложи се да цедя 1.5 мес., но после тя започна да суче както трябва. От цеденето имах страшно много кърма-течах като река, а тя наддаде 1 кг за един месец.Но когато спрях и я оставих да суче колкото иска вече не може да наддава така много. Сега и цедя/да и давам още малко/, но се чудя дали изобщо трябва да го правя, защото тя изглежда щастливо дете и доста често си иска само 4 пъти в денонощието/иначе ака много и много спи/. Напоследък и не се будим през нощта-стигаме до 10-11 часа без хранене...Въпреки всичко аз искам да е само на кърма колкото можем и засега успяваме...Така, че съм кърмеща майка, на която детето изобщо не е пило нещо друго/не знам дали сме изпили досега и 0,5 л вода-не иска/.

# 221
  • в шоки-land
zдравейте.....ние сме мама Ава с бебе Алекс,  на кърма от 4_тия ден, zащото родих със секцио ( преди кърмата си имах коластра )...имахме малко проблеми, zащото устичката е много силна и ми раzрани zърната, но след 2 процедури в болницата и компреси от градински чай сега са добре и продължаваме Peace....папаме на поискване, много пъти zа 24 часа... Winkпонякога по 15 мин. ,понякога по 1 час.....но важното е бебчо да е доволен.....

# 222
... и аз да се изфукам - след първи супер неуспешен опит /Елена/, на поправителния /Яна/ се справям супер добре! Лошото е, че тати не ще и да чуе за трети "изпит"  Laughing ! Ще го борим с времето /сега сме яко мнозинство  Mr. Green/ Поздрави от мама Теди!

# 223
  • някъде ... тук ...
Здравейте и от нас  Sunglasses Казвам се Елена и кърмя Гого от първия му ден. За сега всичко е наред и се кърмим успешно. Баткото го кърмих до 10 месеца, да се надяваме, че Гого ще яде кърма поне до годинка Praynig Нашия татко се закача, че баткото е отгледан "по книга", а малкия - "по форум", защото мама много чете  newsm53

# 224
И ние се кърмим-кога с ръмжене,кога като вампирчета,но за сега се справяме(или поне аз си мисля така Grinning)Мноогоо сме лакоми и като мама ни забрави ,спретваме бързо скандал Blush

Общи условия

Активация на акаунт