Кои са кърмещите майки?

• 241 138
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 985
Привет и от мен.
Понастоящем кърмя второто си детенце, което е на 2 месеца. Кърмя на поискване, включително и нощем. Бебо се роди малък и наддава умерено, не мога да се похваля с изобилие от кърма, но не давам добавка и се надявам да не се наложи да давам. Каката преди десет години успях да я кърмя едва до 6 месеца. Надявам се сега да успея по-дълго.
 Съвети от баби не приемам нито за кърмене, нито за захранване  Simple Smile.

# 2 986
Привет и от мен.
Понастоящем кърмя второто си детенце, което е на 2 месеца. Кърмя на поискване, включително и нощем. Бебо се роди малък и наддава умерено, не мога да се похваля с изобилие от кърма, но не давам добавка и се надявам да не се наложи да давам. Каката преди десет години успях да я кърмя едва до 6 месеца. Надявам се сега да успея по-дълго.
 Съвети от баби не приемам нито за кърмене, нито за захранване  Simple Smile.
Това за съветите - добре си го решила Peace Успешно кърмене!

# 2 987
Аз как съм пропуснала да се разпиша тук Simple Smile

След 5 дни ядене на АМ в родилното и в никакъв случай голямо количество кърма в наличност в последствие, но след много упорство от моя страна, информиране и вяра, че природата си знае работата, вече се кърмим повече от 11 месеца, без да сме се дохранвали въобще.
До 6-тия месец също бяхме на изключително кърмене. А сега сме на поискване отново. Simple Smile

# 2 988
  • Варна
Още се кърмим и колкото повече време минава, толкова по-кратко ми се струва. Иска ми се да се кърмим още поне половин или една година. Макар да се кърмим на поискване... понякога е само сутрин, обед и вечер... и-и-и основно се приспиваме, но Praynig
Hug за всички млади мами, които кърмят!

# 2 989
Баткото го кърмих до 1г,6м, сам се отби. Малката я кърмя успешно и до 6мес, ще е само на кърма...въпреки че се роди по-голяма от брат си не наддава на кг толкова колкото него, но пък е доста дългичка. Той беше голям лакомник, но знам че всяко дете е различно. Кърменето ми доставя голямо удоволствие и се надявам да се кърмим още дълго време.

# 2 990
Вече сме на 2 години и 5 месеца и се чудя какви са признаците на отбиването при кърмачетата. Някоя от мамите с опит може ли да напише?

# 2 991
Здравейте, записала съм се тук с първото си детенце, което кърмих до 10 месеца, сега се записвам и с второто, което е вече на 7 и половина, което кърмя все още, но се надявам с нея да се разпиша и в темата за дългокърмещи мами. Успех на всички Simple Smile

# 2 992
Bilyana_z , как го отби първото? Интересно ми е, моето е толкова пристрастено ,н а този етап ми се струва почти абсурд да се отбием...

# 2 993
ValeryM, аз търгнах на работа когато тя беше на 7 месеца и тя постепено свикна с отсъствието ми, а после когато беше на 10 ми направиха операция и съответно ме нямаше покрай нея 2-3 дни, после я накърмих веднъж, но беше неспокойна и много мърдаше и от страх да не ми скъса шевовете повече не й предложих. Но тя цокаше биба и си имаше друго успокоение, а сега малкото кърлежче не иска биба и добре че е криза, че не ми се налага да тръгвам рано на работа. Така, че и аз вероятно ще имам същия проблем.
Успех и дано всичко при вас е ОК.

# 2 994
благодаря, нещо такова и при нас - бибата я отказа на 2-рия мес., сега я смуче, но от обратната страна,като играчка... ooooh!

# 2 995
  • гр. София
Здравейте! Аз съм Ани и от 5-ти юни  съм в отбора на кърмещите майки със своята принцеса Виктория.  В началото беше трудно- тя не искаше да суче и беше на АМ в болницата,но когато се прибрах с една моя приятелка( Лили благодаря ти за подкрепата) се чудехме как малката да започне да суче-помогна ми силиконовото зърно( да е жив и здрав този, който го е измислил  Peace Благодарение на него вече трети месец Вики е само на кърма и е едно усмихнато и щастливо бебе. Сега остава само да я отуча от силиконката  newsm78 Успех на всички майки и бебоци!!  bouquet

# 2 996
  • БГ
Привет!   Hug 
Записах се в темичката преди повече от 4 години, кърмих баткото до 1г2м, сам се отказа, за съжаление!
Сега с бебчо сме още по-активни и имам желание да подобрим времето на баткото!   Peace

# 2 997
Момичета, опишете как се отбиват сами децата Praynig
От няколко дена малкия не се задържа, пуска се от гърдата и самото сучене е неефективно - хлътват му бузичките навътре...

# 2 998
  • София
Привет мами Hug

И тук да се запиша.

С малката се кърмим от както се е родила, а каката я кърмих до година и два месеца, понеже ми се наложи да вляза в болница.

Надявам се сега даже да е по-дълго кърменето!!! 

# 2 999
  • Видин
Дойде ред да се "отпишем" от темата  Sunglasses
Кърмихме се година и 2 месеца и заради бременноста се отбихме абсолютно безпроблемно и без драми. Но все пак и кърмачето ми не беше от пристрастените Simple Smile
Успех на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт