Кои са кърмещите майки?

• 241 131
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 3 000
  • offshore & overseas
Наистина, съвсем различно е, когато кърмачето не е пристрастено... Simple Smile

# 3 001
  • MERIGNAC, FRANCE
Да се запиша и аз за втори път  Flutter
С малката принцеса подобрихме рекорда от баткото който беше 7 месеца и половина по медицински причини.
Да се надяваме да продължим още дълго така  Praynig
Успех на всички мами и бебета  Hug

# 3 002
И аз да се запиша  Simple Smile
Каката кърмих до 9-тия месец някъде. Сега с малкия се кърмим успешно, дано да е така и занапред. Praynig Simple Smile

# 3 003
Интересна темичка!И ние все още се кърмим и незнам докога ще изкараме.Няма признаци да се отказва скоро и все се замислям в яслата как ще се държи като няма "тити"  Mr. Green

# 3 004
Запис и от мен Grinning. Кърмим се успешно и не сме се захранили още. Чакам да навършим 6 месеца Grinning.

# 3 005
  • Варна
"Отписвам " се от темата. С баткото рекорда ни беше 10 дена с малката 1 и 3 мес. денонощно кърмене. Отказването стана по лесно от очакванията ми.Успех на всички кърмещи мами и сукалчета

# 3 006
  • София
 И моят син беше пристрастено кърмаче до преди няколко месеца. Сега го кърмя само вечер и то по-скоро, защото съм решила да изкараме до 2 год.  поне.

# 3 007
И двамата ги кърмих.
До годинка ако не се откаже само детето е супер, но сега си се смея на въжделенията да кърмя до 2-3 години Laughing Laughing Laughing тотална утопистка съм била.Та то си е голям мъж вече Simple Smile
Дерзайте до годинката със сигурност!Много е важно за здравето им.Но в един момент ако продължите много дълго ги спира да искат активно друга храна.Да се улучи мярката е важно. Успех!

# 3 008
И ние още се кърмим, е само вечер но по цяла нощ суче Simple Smile
Мисля си за отбиване, но тя не иска и да чуе да й спра най- вкусното нещо Simple Smile
Моля мамите с повече опит да кажат- как се отбива малкото упорито същество?

# 3 009
Аз кърмих 1г. и 4м. отбиването не беше много лесно, защото тя си беше доста пристрастена . Дори и сега вече почти 2 месеца откакто не суче, още ми бърка в блузата и си иска . Отбиването стана така - постепенно намалих кърменията, последния месец само нощем , накрая само по един път за заспиване . Една вечер беше много уморена и заспа сама и аз реших , че това е края и повече не и дадох . Не страда много , гушках я повечко и тя заспиваше така . Сега вече си заспива сама , но цялата процедура по отбиването ми отне около два месеца . Успех на всички които кърмят и на тези които искат да отбият  Peace

# 3 010
  • София
Запис и от мен, ние се кърмим от 3 месеца и смятам да се кърмим изключително до 6 месец живот и здраве, после мисля да захранвам, но няма да спирам да кърмя, просто ще поразредя (ако успеем да се захраним де че моя племенник е вече на 8 месеца и не иска нищо друго освен кърма)

# 3 011
Запис и от мен, ние се кърмим от 3 месеца и смятам да се кърмим изключително до 6 месец живот и здраве, после мисля да захранвам, но няма да спирам да кърмя, просто ще поразредя (ако успеем да се захраним де че моя племенник е вече на 8 месеца и не иска нищо друго освен кърма)

И ние така.Изключително кърмене и смятам да захранвам след шестия месец, живот и здраве.

# 3 012
Я,да се запиша тук  smile3529
Само на кърма до 6 м.
Все още нямаме заместено хранене-на 9 м е малката.
От 1 седмица съм разредила кърменията и дохранвам с АМ,понеже пия антибиотик.Тук благодаря на ХЕДРА и Марияна ,за съветите. bouquet   bouquet   bouquet  Ако не бяха те трябваше да се отбиваме по съвет на докторите  no След 2 дни се връщаме на стария режим 6 пъти кърмене в денонощието,като 3 от тях са 50/50 - твърда храна,кърма  Grinning
Не мисля скоро за отбиване  Sunglasses

# 3 013
Кърмим се вече 9 месеца (дано и много повече Praynig) От 6,5 месеца въведох твърда храна, но до сега основно си остава сукането на поискване.

# 3 014

Общи условия

Активация на акаунт