Кои са кърмещите майки?

• 241 154
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 630
Едното ми дете е на 3 годинки,другото на 7 месеца..И двете ги кьрмят.

А докато беше бременна с второто , първото кърмеше ли го или тогава прекъсна за 9 месеца.

# 631
Цитат
А докато беше бременна с второто , първото кърмеше ли го или тогава прекъсна за 9 месеца.

Не,не е спирала.А когато се роди бебето,дойде оЩе пове4е кьрма и ставаШе надпревара кой пове4е да пие...
За сьжаление до ден днеШен и двете искат да пият ноЩем.Голямата,(ако усети малката будна) и тя иска (моли се),а малката (7 месеца) пие по 3 пьти ноЩем и това ве4е сьвсем иzморява жена ми.От 3 години каzва,4е не е видяла хубав сьн... Sad

# 632
Цитат

Не,не е спирала.А когато се роди бебето,дойде оЩе пове4е кьрма и ставаШе надпревара кой пове4е да пие...
За сьжаление до ден днеШен и двете искат да пият ноЩем.Голямата,(ако усети малката будна) и тя иска (моли се),а малката (7 месеца) пие по 3 пьти ноЩем и това ве4е сьвсем иzморява жена ми.От 3 години каzва,4е не е видяла хубав сьн... Sad

Ох, горката ти жена! С тези нощни хранения. Ние отскоро отказахме нощното. Той сам де.
И как така е кърмила жена ти докато е била бременна, не е ли опасно за бебето.

# 633
Цитат
Ох, горката ти жена! С тези нощни хранения. Ние отскоро отказахме нощното. Той сам де.
И как така е кърмила жена ти докато е била бременна, не е ли опасно за бебето

Благодаря zа сьчувствието.  bouquet
Ако можех и аz да кьрмя,Щяхме да се редуваме...уви...Гледам да компенсирам с друго като й помагам...
Не е опасно zа бебето..Предполагам мислиШ zа контракции на матката...Те са минимални и не могат да предиzвикат силни родилни такива,докато няма необходимия хормон,който се отделя при самото раждане.
Имаме поzната с 7 деца,която ги ражда всяка година.Гьрдите й стигат до пьпа (леко неестетично,но пьк има zдрави деца).
Всичко е вьzможно. Peace

# 634
Гьрдите й стигат до пьпа (леко неестетично,но пьк има zдрави деца).
Всичко е вьzможно. Peace
Ти мнооооого ги обнадежди момичетата  Mr. Green
Цитат
Breastfeeding may be the ultimate natural painkiller for newborn babies.
Яяяя, чак сега разбрах откъде идва нашенския пенкилер. Thinking

# 635
Имаме поzната с 7 деца,която ги ражда всяка година.Гьрдите й стигат до пьпа (леко неестетично,но пьк има zдрави деца).
Всичко е вьzможно. Peace
А стига бе, тъкмо обяснявах на мъжа ми как жена ти се е отървала с едно отпушване на каналите на гърдите и ти се изказа направо. Аз пък все се надявам да не ми увиснат.
Предполагам мислиШ zа контракции на матката...Те са минимални и не могат да предиzвикат силни родилни такива,докато няма необходимия хормон,който се отделя при самото раждане.
Не, мисля си за самите хормони по време на бременността. Не вредят ли на кърмачето?

# 636
Таzи жена е родила 7 деца...едно след друго...Рядкост е...
Не,хормоните не вредят.Ако намеря линк,Ще ти сложа. Peace

# 637
Не,хормоните не вредят.Ако намеря линк,Ще ти сложа. Peace

Ако намериш линк , ще ти бъда благодарна, че снаха ми като забременя , а още кърмеше племенника ми и лекарите я посъветваха да спре с кърменето. Е, тя направи аборт, но това е друга тема.

# 638
  • Плевен
Ето снимки на много кърмещи майки в България:

http://www.fmplus.net/index.php?p=view&r[page]=1423

т.к. не може да се отвори (не знам защо не се полувача) копирайте целия ред включително 1423, за да отворите всички снимки на кърмещи майки.

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 13:52 от valja

# 639
Не се отваря заради това пейдж накрая.
Мерси за линка!

# 640
.

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 04:15 от Ivy

# 641
Здравейте,
Аз съм мама Краси,а бебка се казва София. Laughing на 5 месеца е  и е само на кърма до преди месец,и оттогава е на смесено.Мисля да изкараме на смесено още 1 месец.Да ви кажа честно научи се на биберона и с течение на времето все по-малко иска да суче.Имам мляко,а тя като посуче малко и започва да плаче и и давам от шишето. Sad.Но съм доволна че изкарахме 4 пълни месеца само на кърма Wink.Успех на начинаещите кърмачки!Давайте майчета!

# 642
christiane,deteto ima palen broj zabi na tazi vazrast!ti predstavja6 li si mameto kak se 4uvstva?!ne sam ubedena,4e ako be6e na nejno mjasto 6te6e da si ok kakto kazva6!

# 643
Не се грижи за мамето. Ако мамето не иска да кърми няма да го прави  Mr. Green Ако пък иска, едните зъби не са пречка  Laughing

# 644
Я, ние май не сме се разписали още тук newsm78
Кърмим се вече година и скоро няма да се откажем Mr. Green. Нощем се буди, порядъчно за лека закуска, ноооо... аз сащо открай време си падам по нощното похапваме, та влизам в положение на щерката Mr. Green. Захранихме се на 5мес и 10дни.

Общи условия

Активация на акаунт