Кои са кърмещите майки?

• 241 151
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
 Здравейте! И аз реших да пиша по тази тема.Ние се кърмим вече 8 месеца, като бебка е само на кърма до този момент.  Надявам се още дълго да го правим. В началото имах  ригади и проблеми със зърната, но....това вече е минало. Сега кърменето е удоволствие и наслада и за мен и за беба.

# 616
ето и аз се присъединявам.моят бебчо Даниел е на 3 седм. и много обичка да си папка млекцето на мама.нямаме режим,а на поискване.на мен ми е малко трудно но нямя как.дано като пораснем минем на 3 часа.

# 617
Здравейте отново и от мен  wavey
Ние все още сме само на кърма и все още смятам да захраня  feeding след като навърши шест месеца. Но изникна един проблем. Малката Али започна често да ми хапе зърната, а още няма зъби. Какво ще правя като й порастнат, защото и съга много боли? Дайте съвет. А да, храня я на поискване и не иска залъгалка

# 618
Нели, и мен Малик ме хапеше доста, като стана на 4 месеца, така и не разбрах защо - понякога захапваше зърното и извиваше глава назад - ОХ! Сега има 4 зъбчета и е най-нежното бебе на света, не ме хапе изобщо. Споко Laughing

# 619
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/5190306.stm

Поzдравления на кьрмеЩите майки  bouquet

# 620
Здравейте и от мен, и аз кърмя бебето си, изключително е приятно, а и няма по-добра утеха от женската гърда, надявам се да продължим така и за напред, все още не съм премахнала нощното кърмене и се надявам скоро да стане и това за да си почивам повече

# 621
Вече кърмя успепно 3 месеца. Peace

# 622
Здравейте! И аз съм в отбора вече 2 мес. и 2 дни Simple Smile Голям кеф е и се надявам да продължи по-дълго Laughing

# 623
Аz не кьрмя,но се включвам вместо жена ми,която кьрми ве4е трета година,паралелно с малкото бебе,което е на 7 месеца само на кьрма.Беz вода,сокове,чай и каквото и да било друго.
Поzдравления на вси4ки кьрмеЩи майки.И моето най дьлбоко уважение  bouquet

# 624
Аz не кьрмя,но се включвам вместо жена ми,която кьрми ве4е трета година,паралелно с малкото бебе,което е на 7 месеца само на кьрма.Беz вода,сокове,чай и каквото и да било друго.
Поzдравления на вси4ки кьрмеЩи майки.И моето най дьлбоко уважение  bouquet
Аз нещо не разбрах!   Stop Как жена ти кърми от 3 години , а бебето е на 7 месеца?????

# 625
Здравейте. И аз съм от кърмещите майки и докато имам кърма /дай боже по дълго/ не мисля да захранвам поне до 5-6 месец.

# 626
Едното ми дете е на 3 годинки,другото на 7 месеца..И двете ги кьрмят.

# 627
  • Бургас
и аз да се добавя към списъка! Laughing newsm10

# 628
ние сме вече на 10м и половина и продължаваме да се кърмим, стискайте палци още дълго време да сме така...

поздрави от нас с бебчо

# 629
  • у нас
На нас също ни казваха да спрем нощното кърмене,ама то бебо като си иска защо да го ограничавам. И май след като ни казаха 1 месец след това го спрях, но имам  приятелки, които до  5-6 месец и вечер хранят бебоците.

Общи условия

Активация на акаунт