Нашите кухни - тема 52

• 112 831
  • 790
  •   1
Отговори
# 600
А има ли начин мивката и съдомиялната да са под прозореца? Прозорците съществуващи ли са вече или тепърва ви предстои? Просто така разположени нещата ще е адски тясно и неудобно. Да не говорим и за начин на поддържане и чистене от печката при прозорците.

# 601

Nelsito, не можах съвсем да разбера как ви е разположена масата...

Ами вратата на стаята ни е на мястото, където си поставила хладилника. Шкафовете са на стената до вратата /тази, на която е твоята врата/ и на стената, където при теб е празно. В балконската част на тази стена са котлоните, а срещу тях - хладилника и шкафа /там където при теб е пералнята на схемата/. Масата е разположена перпендикулярно на разположението в твоята схема. Така между нея /столовете/ и шкафовете има около метър за минаване. Не е много широко наистина около масата, но поне балконската част е свободна /единият стол на тясната част се пада точно под трегера и има още около метър до прозореца/.

# 602
............

Да, тоз ивид искам, от хубав материал, предполагам МДФ, да са фрезовани и да са с мат боя, на пипане са гладки.

gadamer, този ефект се постига точно с фрезоване на МДФ-а и после боядисване мат.
Ние сме правили такава изработка - ако те интересува, ще ти изпратя снимки на лични.  Peace
Имаме и мостри в производството - можеш да го усетиш и на пипане как е.  Peace

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 17:17 от karolinka

# 603
Аз също се интересувам от такава фрезовка на вратички плюс боя мат, ще се радвам да ми изпратиш и на мен снимки Simple Smile

# 604
Здравейте! Попрочитам темите от време навреме, защото правим цялостно обзавеждане. Влизам, за да поискам мнение относно една фирма - Мела ООД. Какви са ви отзивите? Фирмата е варненска, само да уточня.

Ще съм изключително благодарна на всякакви коментари относно производителя, а и за препоръки към други такива!

# 605
Момичета от Варна, Моля помагайте! Simple SmileИзчетох доста от темите във връзка с фирми и майстори за производство на кухни-Перфект дизайн, FORMICA Катранджиев ,Стил - М
Диктатор и други.Тъй като информацията е по-стара, Моля мамите които са поръчвали кухня през 2012год. и 2013 да споделят мнение.

# 606
В какви размери се предлагат дистанционерите? Дали мога да намеря 23см.?

# 607
Аз започвам да се оглеждам за проект за кухня, но се чудя от какъв материал да е - ПДЧ, МДФ или дърво. Вие какво бихте препоръчали като най-добро съотношение цена - качество?

# 608
Аз започвам да се оглеждам за проект за кухня, но се чудя от какъв материал да е - ПДЧ, МДФ или дърво. Вие какво бихте препоръчали като най-добро съотношение цена - качество?

Корпус от ПДЧ и вратички от масив или МДФ. Да кажат и по-запознатите, но според мен това е добър вариант като съотношение цена качество.

# 609

Корпус от ПДЧ и вратички от масив или МДФ. Да кажат и по-запознатите, но според мен това е добър вариант като съотношение цена качество.

+1

# 610
  • ГОре на черешата...
Съпружка, ПДЧ-то е най-евтино, после следва МДФ-профил и накрая МДФ или масив. Аз тръгнах от ПДЧ, но сега съм твърдо убедена, че ще е МДФ-профил - съвсем друго изглежда Peace. Попреглътнах криво-ляво оскъпяването, но все пак няма да правя нова кухня всяка година. Сега си избистрям концепцията за цветовете на плот и гръб, шкафовете ще са светли - избелен дъб, дъб пастел, бреза или нещо подобно.

# 611
  • Раковски

Аз казвам, че най-вече зависи от финансите с които разполагате и вашите изисквания. Ако искаш лъскава кухня минаваш на акрилни/полиестерни плочи с МДФ или боядисан МДФ, ако искаш да прилича на дърво минаваш или на масив или по-евтин вариант МДФ с фурнир.

# 612
За цените горе долу разбрах днес - с първата оферта - размери на кухнята 2.20 на 3.70, Г-образни шкафове, ни дадоха следние цени ПДЧ - 2500лв., МДФ - 3000 лв. и дърво 4200 лв. , но понеже сега започвам да навлизам в темата се чудя към кое да се насоча. Благодаря ви, момичета!   Hug

# 613
  • Пловдив
Отново се присъединявам към вас. Някой справял ли се е с "градена" мивка? Имам идея за тези фирми"кърти, чисти и извозва" - да дойдат, да ми разрушат въпросната мивка, и да почваме...но не знам нищо като цени как взимат, и .....колко мръсно оставят след себе си.

# 614
Здравейте. И аз имам един въпрос. Тези дни майстора ще направи орвора за абсорбатора, който ще излиза навън. Въпроса ми е какво се слага на дупката в тухлите.

Общи условия

Активация на акаунт