Нашите кухни - тема 52

• 112 978
  • 790
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде на път....
........ идея за цветарник в кухнята(искам да си отглеждам свежи подправки,ако някои има такива моля да сподели)

Нещо такова например....

# 331
  • Отвъд алеята зад шкафа
Или такова:

# 332
  • Някъде на път....

Това е много свежо, харесва ми!  Peace

# 333
Много благодаря момичета,
нещо подобно ще си направя(на шина и от там ще закача саксии),
за това събирам идеи и отзиви кой как е направил нещо подобно

# 334
  • Балчи-Варна
http://www.teka.com/products/view/21862-hoods-dvt_60_90

Купих и този абсорбатор,бял,90см.Утре ще го докарат.И остава мивката,която ще я купя слд 15.03. на шок.Момичета сега питам за цвета на мивката.Кухнята ще бъде мдф бял гланц,плота на кунята и гърба в зелено,индукционният плот черен,аспиратора бял,а мивката черна ли да е или бяла.То не е много бяло а като мръсно сивкаво бяло.Ще бъдат на различни стени мивката и котлона.Стана май една шарения.Давайте съвети.

# 335
  • Русе
Аз съм за черна да се връзва с плота. И аз съм така, плота ми е светъл, черни котлони, ако бях сложила светла мивка, като плота, само котлоните щяха да останат черни и да не се връзват с нищо. Харесва ми все още Simple Smile.

# 336
  • Балчи-Варна
Meggysan нашата вода е много варовита и не знам черната как ще се държи към варовика.Ами ако стои на бели петна само докато си напълня чаша вода например? И да трябва да я чистя на всяко пускане на водата.За избор я избрах тази ще е
http://schock.bg/sinks/formhaus-d-100/
Но цвета все още не знам.За кухнята това ще ми е последното чудене.Който казва,че обзавеждането е сладка работа,да знаете,че жестоко лъже.

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 19:19 от gul4i

# 337
Но цвета все още не знам.За кухнята това ще ми е последното чудене.Който казва,че обзавеждането е сладка работа,да знаете,че жестоко лъже.

Точно поради тази причина интериорните дизайнери смъкват кожите на клиентите  Wink

# 338
  • Балчи-Варна
Да но харесването е относителна работа.

# 339
  • Русе
A, на мен ми беше лесно обзавеждането Wink.
И при нас е много варовита, също много се притеснявах, но мисля, че не е чак толкова страшно. Не я мия всеки ден определено, 1 път седмични някъде, с циф забърсвам. Ако може 2 пъти седмично е по-добре. Вечер я забърсвам след последното миене най-много с течен сапун малко да изплакна мазно, ако има нещо. Нямам даже вече, не мия нищо на ръка.  Simple Smile

П.П. Не ми харесва като цяло мисленето на интериорните дизайнери. Повечето само на модерните неща наблягат, не ги харесвам. Гледат само на картинка как е добре, а например един диван на външен вид не се избира, както и стол. Ходиш и сядаш, в това се убедих. Особено диваните, на колко ходихме и сядахме, така го харесахме, от първо сядане Wink.

# 340
Здравейте,
бърз въпрос: горен шкаф от МДФ над хладилник, т.е. с широчина 60 см, може ли да е висок само 49 см? Казват ми, че вратичката щяла да се изметне заради тези размери. Може ли примерно да се сложат 3 панти на тази височина?

# 341
  • София
Здравейте,
бърз въпрос: горен шкаф от МДФ над хладилник, т.е. с широчина 60 см, може ли да е висок само 49 см? Казват ми, че вратичката щяла да се изметне заради тези размери. Може ли примерно да се сложат 3 панти на тази височина?
Могат да се сложат 3 панти разбира се, аз имам врати от МДФ ш.70см и в.60 см и не са се изметнали, на библиотеката ми са. Вярно че една мебелистка ме разубеждаваше, че били много широки, но други ми ги направиха и нямам проблем.

# 342
  • Пловдив
а може ли да са плъзгащи вратички, аз наскоро си преправих един шкаф така, че отварянето пречеше на лампата  Laughing

gul4i и моята кухня е бяла, но всичко, а ако съм сложила зелено и черно...не знам направо. Аз не си представям да имам повече от 2 цвята в кухнята, като ходя на гости ми харесват и чуждите кухни, които имат различни плотове, шкафове и т.н, но за у нас и за постоянно предпочитам изчистено  Laughing
Смесителят на мивката ти инокс ли е? Може би наистина черна мивка заради котлоните..

# 343
Благодаря! Значи мога да настоявам на 3 панти. Предполагам, че няма смисъл от такова решение с хармоника, защото тежестта си остава същата.
http://igstyleltd.files.wordpress.com/2012/10/img_2551.jpg
Мебелистите предлагат с горно отваряне, но това би била единствената с горно и ми се разваля линията. А и на височина над хладилника ми се струва прекалено да е с горно отваряне.

# 344
  • Русе
Моите горни врати са високи 85 см някъде на 45-50см ширина. С две панти са, но винаги можеш да искаш 3, разбира се, не струват кой знае колко. Над хладилника е безсмислено с горно отваряне, още повече, че не ти се връзва на другото.

Общи условия

Активация на акаунт