Нашите кухни - тема 52

• 112 370
  • 790
  •   1
Отговори
# 480
  • Отвъд алеята зад шкафа
А какви са отрицателните мнения за пиролизата?

# 481
Пиролизата е супер удобство и не бих я сменила за нищо.
Колкото и да кипи, да се цапа и т.н неприятни неща, които се случват в процеса на готвене, пускам вечер пиролитичното почистване и си лягам. На сутринта, ако съм творила много с цапането, дръпвам големите боклуци с прахосмукачката, забърсвам с влажна кърпа и воала. Излиза като нова.
Цялата работа ми коства не повече от 2 мин.  Laughing Чистенето на фурна никога не е било по - приятно.  Mr. Green

# 482
gadamer,използваш ли аспиратора за да споделиш дали си доволна.много ми е труден този избор-безшумен и добре изсмукващ миризми и изпарения аспиратор.

# 483
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, в момента използвам, стандартен абсорбатор с малко фи на въздуховода....... с миризмите горе-долу се справя, обаче нивото на шум е потресаващо, затова често изобщо не го включвам. Затова за новата кухня реших да инвестирам в системата, за която споменах по-назад, както и в максимално безшумен абсорбатор. Засега не мога да коментирам дали действа, т.к не е готова кухнята. Предполагам, ч еще има разлика, защото едно време като купувах абсорбатора водещо беше цената и изобщо не гледах как бръмчи, но сега вече знам колко е важно това.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 15:03 от gadamer

# 484
Аз да Ви питам как чистите вратичките ,плота и гърба от ПДЧ мат?Може и да е коментирано,но на мен не ми е известно

# 485
Нашата фурна е с пиролиза - ако замърсяването е нормално, маха всичко, ако обаче е повече, трябва допълнително да се изчисти един много малък участък на долната част до вратата. Доволна съм, държах на пиролизата и затова и взехме този модел /Electrolux 3430 COX/. Майка ми има такава, която се чисти със съд с вода, който се изпарява, но после пак си трябва търкане.
doroti1, плота го забърсвам всеки ден след ползване, иначе чистя на няколко дни с препарат. Вратичките и гърба - веднъж месечно.

# 486
А с какъв препарат?Все ми се струва ,че остават петънца (по точно сякаш мазнее ),когато плоскостта е мат.

# 487
  • София
Вкопаната LED лента ще ви излезне по-евтино от LED луните, една луна е повече от 10-на лева.

толкова са евтините, ако искаш голям ъгъл *2.

А с какъв препарат?Все ми се струва ,че остават петънца (по точно сякаш мазнее ),когато плоскостта е мат.

Обезмаслител.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 18:38 от Desem

# 488
Ползвам антибктериалния на Медикс и Пронто, но не за дърво, а универсалния /по препоръка на майстора, който ни направи кухнята/

# 489
  • София
LED-а за да стане добре трябва да се направи от някой който може и разбира, не става дума за връзване. Има канали за LED които се вграждат в дъното на горния шкаф и се покриват с лайстна.  Като се гледат цени нека се знае, че има 60 и 120 диода на метър. ..........
Съгласна съм с теб, shadowman!
Много е важно да се вкопае LED-а в шкафа и да се постави с нужните му аксесоари и допълнения - не само, че е естетично, със сигурност е и безопасно. Лошото е, че клиентът разбира чак когато се получи гафа и вече му струва тройно.... освен главоболията де... 
Все пак - всеки си решава сам! Peace

....

и кое му е опасното  newsm78- 12 V e!
Не е задължително да се вкопае! може да се сложи Г-образна лайсна и в нея да се положи лентата, пак е естетично и не се нарушава дебелината на шкафа и следователно е по-здраво, за мен това е по-безопасно, отколкото 12 V.

А кога за последно си слагала LED лента зад г-образен профил??
После като направи сянка отпред и не ти осветява плота да не почнеш да се оплакваш.

Удоволствието от ниската цена е доста по-кратко отколкото разочарованието от ниското качество.

# 490
  • Някъде на път....
.............

А кога за последно си слагала LED лента зад г-образен профил??
После като направи сянка отпред и не ти осветява плота да не почнеш да се оплакваш.

Удоволствието от ниската цена е доста по-кратко отколкото разочарованието от ниското качество.

Абсолютно си права!  Peace

Просто не ми се влизаше в неградивен спор с Desem..... Stop

# 491
Здравейте! Искам да попитам дали някой си е купувал гранитна мивка Lino?
Ако някой може да ми даде мнение ще съм му много благодарна

# 492
  • ГОре на черешата...
Обмислям варианта барплотът да е по-висок от основния работен плот - да речем 100 или 110 см. Мнения за и против Rolling Eyes?

# 493
  • sofia
Мариета, нали не ти стигаше работна площ? Ако го направиш по-висок, няма да ти е удобно.
Ако пък искаш да "скриеш" нещо, може да задигнеш само задната страна.
Скрит текст:
Точно това е грозно, но визуализира обяснението ми.

# 494
Това не е ли прекалено високо, с каква цел го правиш?

Общи условия

Активация на акаунт