18-то тортено предизвикателство

• 12 121
  • 162
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички за милите думи!  Наистина оценявам съветите ви и факта, че изтъквахте качествата на тортата ми, въпреки повечето недостатъци

Аз имам въпросче относно темите за следващото предизвикателство - тема мъфини и тема сладки - означава торта направена от мъфини или отделни украсени мъфини и торта - като голяма сладка или украсена със сладки или отделни сладки без торта?  Иначе темите са страхотни

# 136
Аз имам въпросче относно темите за следващото предизвикателство - тема мъфини и тема сладки - означава торта направена от мъфини или отделни украсени мъфини и торта - като голяма сладка или украсена със сладки или отделни сладки без торта?  Иначе темите са страхотни

Темите са в буквален смисъл - мъфини (пък кой както го измисли, ето че веднага ти хрумват интересни идеи) и сладки (с торта, без торта, с фантазия  Grinning)

Избери си две теми и на ЛС ги прати на Дими. След като гласуват всички, тя ще обяви резултата.

# 137
  • София
Очаквам гласа на Ilariana, дано не го чакаме дълго. Дотук има фаворит, но и възможност да се стигне до 2 теми с еднакви резултати, затова се налага да гласуваме всички.
Тази вечер няма да имам възможност да прегледам как върви, така че ако докъм 15-16 часа няма нищо ново - чакайте ме утре:)
Хубав ден и да ви върви по вода:)

# 138
  • варненка от София
Хихи, то изборът на тема се проточи колкото и самото предизвикателство. Тегава работа...

# 139
  • София
Подсетих Ilariana на ЛС за гласуването...Това от мен за днес. Вярвам, че до утре ще знаем по каква тема да мечтаем:)
Хубава вечер на всички  Hug

# 140
  • София
Ей, ама голямо чакане, голямо чудо  hahaha Хайде, че от този глас се решава каква торта ще получи брат ми за РД Mr. Green

# 141
То и моята като традиция и тая година ще е на тема предизвикателство.

# 142
  • София
Момичета, ако искате да спазим формално първоначалната уговорка - до петък да свърши гласуването, да изчакаме до края на работния ден и аз следобед ще напиша резултата, дори и да не дочакаме последния глас. Какво мислите?

# 143
  • варненка от София
Момичета, ако искате да спазим формално първоначалната уговорка - до петък да свърши гласуването, да изчакаме до края на работния ден и аз следобед ще напиша резултата, дори и да не дочакаме последния глас. Какво мислите?

Аз съм за. Наистина всичко се случва, може нещо да е станало и да няма възможност да влезе в мамата, но път има срокове и поне като имаме правила да си ги спазваме. Щом имам фаворит, значи не е напразно гласуването, само внимавай кой е фаворитът   Mr. Green

# 144
И аз съм съгласна Hug

# 145
ЗА! Че съм нетърпелива!  Peace

# 146
  • Русе
Изпратих ги,моля да ме извините....
 Embarassed bouquet Hug

# 147
  • София
Темата на Предизвикателството юни 2014 е Анимационни герои.

Темата печели с 3 гласа Simple Smile
Дерзайте!

# 148
Хубава тема! Нищо, че не е от моите, кефи ме!

# 149
  • Бургас/Пз
Аууу, и сега заради тази тема три месеца ли ще крия тортата на малкия ми син Simple Smile или ще трябва и аз с такава торта да се уредя Simple Smile хихихи

Общи условия

Активация на акаунт