18-то тортено предизвикателство

• 12 116
  • 162
  •   1
Отговори
# 30
На кой ще пускаме снимките?

# 31
  • варненка от София
На Танчето, нали тя е в основата. Аз се помотвам, но ще направя и аз.

# 32
A за теб знам,хоп със вълшебната пръчица и готово.
Дайте имейл.

# 33
  • Русе
Аз утре ще съм готова ,ако не ми мине котка път ....може ли и на мен мейл на ,който да пратя снимките Simple Smile
Да не пиша нов пост пак аз,се редактирам
Готова съм аз с нещото и снимките и тръгвам да ровя из предните теми за да видя как точно описвате идеите си ,как става обсъждането и виждам,че това,което съм направила  е вече правено....не точно същото ,но същия замисъл...Сега идея нямам,какво  се случва,мога ли да ви обясня за какво  става въпрос,какво съм направила и с кого ми се дублира идеята (от минало предизвикателство)или да си чакам търпеливо и като се пусне албума ,тогава да решите дали ще участвам..... Embarassed

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 17:23 от ilariana

# 34
  • София
Та, хайде да опитам да си публикувам отговора отново и дано докато натискам клавишите в същия ред по памет ми мине онова, което чувствам към новия дизайн на страниците.

ilariana, не се тревожи толкова Simple Smile Нормално е човек да мисли така, както някой друг е мислил някога преди. Нали всичко си е твое - идеята, вдъхновението, изпълнението Simple Smile

Татит, бих си качила снимките, но няма още създадена Колекция за новия сезон, а не знам как се прави това. Другото, което ме спира да опитам, е че не бих искала да ги качвам първи, сигурно има по-елегантни прочети на темата, които си струва да оглавят обсъжданията ни:)

# 35
ilariana , мисля че трябва да си напълно спокойна по въпроса и когато му дойде времето ще си дадеш разяснения по тортата, която си направила. И още нещо  - не мисля, че има нещо ново под слънцето, въпрос на виждане и лично отношение е това, което си направила. И не може аз да пиша като теб, нито ти като някой друг. Така че сигурна съм, макар и да виждаш някаква прилика с друга торта от минали предизвикателства, твоята си носи твоя почерк и стил на работа. Няма място за притеснение!

# 36
  • Русе
dimitrina73,r.i.angelova Благодаря за разясненията,крайните продукти са коренно различни... Hug

# 37
  • у дома
Момичета, колкото и да ми се искаше да не изпускам това предизвикателство, няма да успея да се включа... все още се опитвам да влезна в някакъв нормален ритъм след започване на работа, времето не стига за ежедневните задачи, а какво остава за нещо странично Sad имах една торта преди време по темата, можех да я запазя, но уви, не го направих. Другата седмица ще правя музикална торта, но няма да има нищо кой знае какво предизвикателно.....

Ще очаквам с нетърпение вашите интерпретации
  Blush

# 38
Готова съм, утре на дневна светлина снимам и пращам снимките. Освен ако нощес тайно не ми изядат тортата, че и се точат цял ден.

# 39
Здравейте, момичета!
Много се развълнувах, като прочетох за това предизвикателство - мой близък-художник има рожден ден в събота, приготвям му торта и украсата случайно съвпада с темата!   chef Проблемът е, че от сега направих фигурките от фондан, за да изсъхнат, но трябва да ги сложа чак на 1ви сутринта... Дали има някаква възможност да изпратя снимките тогава или ще е късно? Наистина много ми се иска да участвам, защото от около две години правя торти и определено не винаги се получава това, което искам Simple Smile Simple Smile Ще се радвам ако мога да се възползвам от вашите професионални съвети Simple Smile Благодаря предварително за отговора и ако не успея да се включа - успех!!! Simple Smile

# 40
Aз нямам против за 1ви.Можеш да качиш постъпковите снимки а на 1 да качиш снимка на цялата торта.Разбира се нека кажат и другите какво мислят и дали са съгласни.

# 41
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте, мили хора! Аз съм най-ужасния организатор на света  Sad
Около мен лудницата е пълна и дори не смогвам да прочета.

Направих колекция във Фликър, Дими!  Hug

Мейлът за снимки е tania_dim@abv.bg.
Моля ви слагайте в събджекта на мейла Cake Challenge и името си от форума,
защото се изгубвам иначе. Плитчица, според мен е ОК да пуснеш снимки на 1ви. Явно има кой да запълни първия ден. Аз много, много исках да участвам, но не съм била в София три дни подред не помня откога.

А имах толкова идеи. Дори вчера направих една торта по темата, но дори не успях да я снимам, да не говорим за тоталната липса на старание при правенето ѝ. Така че реших да не обиждам предизвикателството с това... "нещо".

Ужасно ми липсва правенето на торта заради кефа от процеса.  Tired

# 42
Танче, с долна черта ли беше мейла?

# 43
Изпратено!

# 44
Много ми се искаше и аз да успея да реализирам идеята си, но след 2 рождени дни и кратко боледуване след това не успях... Ще ви чета, защото нямам търпение да видя тортите ви, пък дано следващият път обстоятелствата са по-благосклонни към мен.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт