AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 63 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, пред дилема съм и реших да се допитам до вас. Колебая се между два шампоана Avon Naturals с авокадо и бадем или Advance Techniques with silk protein. Бихте ли споделили някакви отзиви, тъй като до сега не съм използвала шампоан от Ейвън и нямам никакво мнение. Благодаря Hug

# 661
Аз съм ползвала Адванс техникс - лилавия за обем, зеления (за блясък май беше) и сега светло синия с арган.
От лилавия и последния съм доволна. Другия сякаш не беше за мойта коса...

# 662
Здравейте, пред дилема съм и реших да се допитам до вас. Колебая се между два шампоана Avon Naturals с авокадо и бадем или Advance Techniques with silk protein. Бихте ли споделили някакви отзиви, тъй като до сега не съм използвала шампоан от Ейвън и нямам никакво мнение. Благодаря Hug
за суха коса този с Авокадо е много добър. Моя приятелка го поръчва за 3-4 път, като използва и маската от серията. Много е доволна, аромата е много приятен и не образува пърхот.

# 663
Да ви питам,дами крема за лице с черен хайвер е нощен нали? newsm78  bouquet

# 664
да  Peace

# 665
да  PeaceДа,благодаря! Какъв да взема за дневен и да ги ползвам заедно newsm78.

# 666
Да ви питам,дами крема за лице с черен хайвер е нощен нали? newsm78  bouquet

и е с АХА. Задължително да не се ползва в летните месеци или лицето през деня да е защитено обилно с крем с висок фактор.

Опишете кожата си , очакванията и ценовия диапазнон за да ви посъветваме за дневен крем.

# 667
Много съм разочарована от моливите Always of point, втори ползвах, но адски бързо свършват, да не говорим, че се отчупи парченце...е аз толкова пари един месец....отказвам се.

Как са диамантените като качество, преди години си купих веднъж и беше много сух, не посмях да повторя, дали е било случайно или са си такива?

И за кораловия молив за устни се колебая, да не е много ярък  newsm78

# 668
и е с АХА. Задължително да не се ползва в летните месеци или лицето през деня да е защитено обилно с крем с висок фактор.
Рени, много полезна информация. По принцип не съм обръщала внимание на тези неща, но вече ще трябва да се заглеждам.

raja_nikol, бях си взела един молив от диамантените още като ги пуснаха и наистина беше много сух, едвам го нанасях, скоро си взех нов, пак същият цвят и ми направи впечатление, че е доста по мазен и лесно разнасящ се, съответно и ми издържа по-малко време на клепачите в сравнение с първият.

# 669
    Най-често купуваните моливи са диамантените, повтарят и потретят ....тоест редовно купуват, както и аз. Няма никаква сухота. Относно размазването- зависи от кожата на клепача и дали скоро е мазан с крем. Ползвам пудра или основа за сенки, но и 'на голо' съм слагала молива, така че при мен няма голямо размазване или сериозен проблем.

# 670
При мен проблема с този молив беше, че въобще не "пишеше".

Ще пробвам отново тогава  Peace

# 671
Искам да изкажа мнение за 30 секундните лакове. Предната седмица дойде, тъмно син с някакви частици в него...е ужасен се, въобще не е покривен, трябва да се нанася 3 пъти и на следващия ден вече си беше излющен... Много съм разочарована, очаквах много повече..

# 672
  • Пловдив
    Най-често купуваните моливи са диамантените, повтарят и потретят ....тоест редовно купуват, както и аз. Няма никаква сухота. Относно размазването- зависи от кожата на клепача и дали скоро е мазан с крем. Ползвам пудра или основа за сенки, но и 'на голо' съм слагала молива, така че при мен няма голямо размазване или сериозен проблем.

Аз имам всички цветове на диамантените, голям фен съм им! Не ползвам никаква основа и не се размазва даже така. Не е сух в никакъв случай! Единствения ми проблем е, че 2 пъти се случи да го натисна повече и да се отчупи парченце, но това беше преди година, явно сега съм нацелила натиска и нямам проблеми.

# 673
Аз имам сивия от диамантените моливи и съм доволна, не ми се размазва, а клепачът ми е мазничък, нямам проблем с нанасянето, не ми се е случвало и да ми се отпечати. Харесва ми, обмислям да си взема още един. Peace

# 674
Според мене всичките им автоматични моливи са супер, меки са и лесно се нанасят. За трайност не съм съвсем сигурна, аз ги нося с база за сенки и не мърдат. Simple Smile
От дървените моливи обаче имах кофти попадения, те бяха по-твърдички. Надявам се сега да са ги оправили, но аз вече не ги поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт