Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Мерси за съветите мамчета, ще опитам някои неща, дано си намеря моето нещо. И като го намеря ще пиша кое е то Hug

# 391
Боже какво направихте вие момичета   love001 аз през два дена заглавия трябва да търся  Joy
Ако искате може ние да ги измисляме. Laughing Аз не съм много добра в римите, но предполагам, че има някоя и друга мама, която би могла да сътвори нещо. Blush

Нямам нищо против, който измисли нещо да пише!

# 392
  • София
Добро утро!   food010  
Знаех си аз, че ще одобрите избора ми за количка Simple Smile
Да ви се оплача сега - ММ реагира много кофти на новината, че ще си имаме момиченце. А аз бях в шок от неговото поведение и се изпокарахме. Като го попитах дали се цупи за това, че ще имаме момиче той ми каза - "еми, квото е - такова. Не можем да го върнем" Аз направо полудях като чух. Не съм очаквала от него такова изказване, да знам че той много искаше момче, но все пак детенцето си е наше каквото и да е. Направо нямам думи да ви опиша колко съм разочарована и как не мога да си позная мъжа Sad
При вас как се случи, някоя имаше ли моя проблем като съобщи?

# 393
  • Burgas
Здравейте,
пишете за колички. Май тази е моята
http://www.bebe-best.com/foppapedretti-bebeshka-kolitchka-tuo-te … earl-p-53398.html и аз съм от активните шофьори и ми беше важно шасито до става възможно най-малко - колата ми е Фиат Пунто, а и имам още едно столче в колата и момченце което вече кара колело без помощни колела.
За стоенето в къщи и на мен ми е трудно, но се старая да гледам по друг начин на това преживяване. Това е възможност да си постоя сама и да помисля, никога преди това не ми се е случвало. Все работя, не че печеля но не спирам. Все на някой съм обещала нещо да свърша. И май сега е време да се замисля какво искам аз.
Хубав ден
със закъснение, за да ме впишат на страница 1  stork-boy, колкото и да се надявах на обратното май ще се превърна в 100% свекърва.  Grinning

# 394
Добро утро!   food010  
Знаех си аз, че ще одобрите избора ми за количка Simple Smile
Да ви се оплача сега - ММ реагира много кофти на новината, че ще си имаме момиченце. А аз бях в шок от неговото поведение и се изпокарахме. Като го попитах дали се цупи за това, че ще имаме момиче той ми каза - "еми, квото е - такова. Не можем да го върнем" Аз направо полудях като чух. Не съм очаквала от него такова изказване, да знам че той много искаше момче, но все пак детенцето си е наше каквото и да е. Направо нямам думи да ви опиша колко съм разочарована и как не мога да си позная мъжа Sad
При вас как се случи, някоя имаше ли моя проблем като съобщи?

Аз да си призная бях по-киселата като разбрах,че няма да е момче Blush.....Таткото даже ми се накара.Въпреки,че все си мисля,че и на него му се искаше да е момче.Поне с такова впечатление бях останала като си говорихме още преди да забременея....Но сега по никакъв начин не го показва....Е не мога да го накарам да седнем да мислим име Simple Smile Все имало време ....Ще му мине, на мен ми мина уж Simple Smile Не се впрягай толкова.На една приятелка, беше така таткото, ама като се роди  да видиш сега как са неразделни Simple Smile

# 395
josi_josi при нас е обратното положението, аз бях кисела, че ще е момче  Embarassed а таткото по принцип като сме си говорили като бяхме гаджета казваше, че искал 3 момчета  #Crazy
Но да ти кажа, като се роди ще бъде повече с момичето. Според мен татковците се страхуват повече от синовете, и с тях по-трудно подхождат, явно се притесняват да не се държат като техните бащи ... виж с момичетата е друга работа, но само изчакай да се роди, може още да не го осъзнава напълно  Hug
Моя ММ има племенница (на сестра му дете) и като ги гледаш така странно се държи с нея - като  с порцеланова кукла, не смее да я докосне, само й се усмихва от далече... hahaha Но определено е по-внимателен с нея, отколкото с момчетата Peace

# 396
  • Там някъде
josi_josi , предполагам в момента си бясна и надали ще те успокоя много, но според мен просто трябва да се опиташ да приемеш, че както ние на моменти, така и мъжете не реагират много адекватно на случващото се. Да при нас са хормони, но честно да ти кажа като гледам моя мъж той се вълнува не по-малко, да не кажа, че някои неща ги преживява даже повече. Просто хората са различни и реагират по различен начин. Ние искахме много момиченце, но е нямало драми като каза док момче. За сметка на това моята кума като и казаха момче и беше 2 дена рев, ама як рев. Това не означава, че не иска бебо или че няма да го обича, а просто реагира така на момента. Това, че мъжът ти е реагирал така не означава, че обича теб или ще обича бебето по-малко.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 11:25 от Mrs Raven

# 397
http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm
Инфо за бременните
Момичета ,искам да влезна в профила на Щастлива жена да и пиша да ме впише в ФБ ,но не ми дава достъп,как да постъпя ,HELP ME

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 10:55 от mama_angel

# 398
josi_josi, моя мъж беше 100% сигурен че ще е момче и като казаха момиче аз си помислих че ще е толкова разочарован, но не думите му бяха е какво пък следващия път така или иначе ние не искаме само едно дете! И после като му дадоха снимката на бебо и аз му викам е че хубаво ще е сякаш и той веднага Е как няма да е хубава нали си е моя!  Crazy Много бях изненада от държанието но в + гледна точка де! Но и аз мисля че като мине малко време и приеме мисълта че е момиче няма да се държи така, само малко търпение  Hug

# 399
И аз да се включа ,че немога да насмогна да чета.За скуката мога да кажа за себе си ,че не ми е скучно вкъщи с двете кучета ,пък и сега съм втори срок в шести клас и следобед пишем домашни и четем уроци с каката.Учудващо е колко много неща съм забравила от ученическите години.Другата ми страст е готвенето и всеки ден изимслям нещо ново ,с което да си убивам времето ,че понякога е не ми стига това време.Просто всеки трябва да открие страстта си.
Да се оплача ,че в понеделник бях на преглед ,нооо бебо не се показа.Но нали си имам момченче и чочиченце ,какво друго ще е!?  newsm78
Успех на мамите с предстоящи прегледи и се пазете от грипа ,защото при нас вече имаме смъртен случай на бременна жена в седми месец.Направо съм ужас!

# 400
и аз не скучая ,плета играчки и шапки на една кука:)

# 401
  • Пловдив
Аз пък не забелязвам никаква заинтересованост от ММ или поне така си мисля знам ли Simple Smile

# 402
Да се пробвам с римувано заглавие: "Валентинките валят, а пък юлчетата си растат" или пък "Вън да духа и сивее, маминка със юлчето си се гордее"
Не претендирам за гениялност, първото е в тон с празника, пък второто с метеорологичната обстановка Laughing

# 403
Да се пробвам с римувано заглавие: "Валентинките валят, а пък юлчетата си растат" или пък "Вън да духа и сивее, маминка със юлчето си се гордее"
Не претендирам за гениялност, първото е в тон с празника, пък второто с метеорологичната обстановка Laughing

Записвам! И като се съберат няколко пускам анкетата!

# 404
Бебе2 страхотни идеи особено тази с валентинките

Общи условия

Активация на акаунт