Лиз се събуди оакана и гладна. От два дни само яде и дриска.

Контракциите ми спряха още около излизането ни от болницата.
Иначе да, дава се след 21ден. Странно, че вашият педиатър не е споменал за това. Особено за зимни бебета е задълже.
Иначе да, дава се след 21ден. Странно, че вашият педиатър не е споменал за това. Особено за зимни бебета е задълже. 
за всички включили се в нейното оформление.Още не съм стигнала до статиите от 1стр.,даже не съм ви изчела, но обещавам да го направя 
Ядки е добре - без фъстъци!!! Мляко също може, но да не е прясно. Плодове защо не, но не знам доколко помагат за кърмата - само гледай да не са цитруси. И много вода. Това е, което аз знам и спазвам.
Сложиха му ваксината за Хепатит В на която опищя света милия.Q_A Искам специално да ти кажа,че Итън също не яде еднакво количество всеки път.Той се храни на 4 часа-даже и прескача отгоре. Сега яде 110мл.(на един месец),но за общо 6 храненета 2 от тях яде по 80-90гр.,на други поне 2 100гр.Така,че му се събират от всички за деня само 2 на които да изяжда всичко което му направя. Сина ми Дейвид като беше бебе,стриктната му майка много настояваше да яде детето.Будех го по часовник на 3 часа и го хранех по един час само и само да си изяде всичко-горкото....Сега се замислям за етикета злоядо бебе-дали не съм му го лепнала зорлем.Сега с второто съм на друг принцип-да се наспи,пък тогава да яде.Установих,че като се наспи добре без да го будя хапва стабилно.И ето резултата от днешната консултация-отлично!Така,че моя съвет е да не се тормозиш.Остави бебчето да се наспива,не му давай на 2 часа да яде ,удължи времето и тогава ще изяжда повече.Общо взето наслаждавайте се на този процес-отглеждане.Не го превръщай в мъка-да мерите,да изчислявате,че и да записвате.....Само си помисли-самите ние не се храним еднакво всеки път.Ядем по-малко,после повече....
Според мен бебчето ти се храни доста добре...за пауза от 2 часа...Смятам,че трябва да има и достатъчно време стомахчето му да почине от храна....
Соро чакайте манекенка. 
Мерси за статията!
Каката също нямаше. Вечер само давам по 3 капки Биогайя, сутрин по 2 ( случва се да пропускам
Аз давам Вигантол по 1 капка...сега чувам,че някои от вас дават по 2 капки??? Къде ще водите бебетата на ортопед? Дейвид го водех при Драганов във Военна болница.... 
и с малко трениране ще вляза във форма.Не съм по фитнесите и затова си правя гимнастика вкъщи.
и така спа като къпан 2 часа без да мръдне след само 20 минутна баня на терасата-бях изумена и ми се потвърди мнението ,че децата имат нужда от разходка на въздух и застояването вкъщи хич не е полезно,още повече аако детето е здравичко и няма никакви противопоказания за това,може да излиза,а нашето си е направо като за двумесечно бебе
Яде на два часа и изобщо не го ограничавам в режими и да го държа гладен не си и помислям
Вечер слава богу спи ,на 2 часа точно се събужда за ядене и пак ляга,ще го видим на консултацията какъв ще е резултата.
),тъй като детето си спи спокойно ,денем само будува малко повече.
за полезната информация на първа страничка.Вчера още с отварянето се прихласнах към нея.Уж имаме кака,а всичко съм забравила.
Страхотно дете си имаш.Нашата кака е много чувствителна и много често се наранява от действията и думите на децата.След това си го изживява вътрешно,сърцето ми се къса.Представям си на теб какво ти е.
Днес ужасно ме болеше главата