там се събира много мърсотияХубав ден на всички и приятни разходки с бебки
там се събира много мърсотия
)
, ще следвам съвета. Благодаря ти!

Страх ме е да не намалее кърмата, т.к. не мога да изцеждам по много.

. Притесняваше ме най-вече Амбрекс-а. На неговата листовка пише след консултация с ЛЛ. 
Аз нямам сили, пък и къде да се помъкна болна край други хора

снощи се наака обилно на хавлията - след банята
А днес повърна всичкото мляко по леглото ми. Тези неща ги прави винаги и само когато съм пропуснала да сложа подлога
Та имах - нямах сили хванах се да пера всииички чаршафи (че и нейния повърна посред нощ), прахосмукачка, четка, стирка.

Бъдете много щастливи всички:0
Полека лека увеличавай времето и дистанцията. Все пак пролетта и лятото са пред нас. 

Ама съм като с вързани ръце без него. Днес го сложих в 9 сутринта и го извадих в 1 на обед. Ако трябваше през това време да го нося на ръце щях да съм капнала тотално.
Аз малчо го снимах докато беше съвсем малък с каката, тогава не се събуди от "ласките" ѝ, но сега едва ли щеимам такъв късмет
Пиши как сте 

Странното е че с баткото не сме имали такива проблеми, нали уж момичетата имали по-малко колики... На всичкото отгоре не знам вече какво да ям, само за водата не съм чела да образува газове
Изцяло на кърма сме и се храним на 2-3 часа. За кърмата - наистина е важно, като усетя че ми намалява кърмата и изцеждам, след 3 часа вече е пълна гърдата 

Много го мъчи коремчето, нз как ще караме занапред Давам Еспумизан и анасон, честно казано, не ми се ще да го тъпча с повече химия ...
Много ще се радвам да се запознаем лично!
) Аз вчера бях на питка и в четвъртък пак - брех, много бебета наоколо!!! Нашата предстои, търся идеи за заведение, че у нас не ми се занимава 
Вчера устиска и не вдигна Т. Днес е на градина и гимнастика. Сега чакам татко й да я доведе и се моля да не е вдиганала Т...
Май не трябваше да я пращам поне на гимнастика...
Много ще се радвам да се запознаем лично!
Утре пак сме на линия.

Или просто Абоколикен-а действа перфектно... В чуденка съм да взимам ли още една опаковка или да пробвам без?
А до кога смятате да давате пробиотик?
Не се притеснявай! 
Препоръчани теми