Пазаруване от miniprix.bg - 26

• 38 043
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Чакай да и мине еуфорията /или беса/ де  Joy Дано е еуфория  Praynig
Лелка , моля те, не ми се обиждай - нищо лично....но тази рокля ми прилича на нощница  Blush
И един въпрос:
Някой прал ли е кафявото палто в пералня вече? Събира ли се поне мъничко?  Rolling Eyes
http://www.miniprix.bg/produkt/1064783
Не мога да се абстрахирам от мисълта, че ми е широко в ханша.... Cry
Утре смятам да го пращам на професионалисти да го гладят, че мЯЗа на мекица  ooooh! та ми е още по-трудно да го преценя  Tired На дължина пък ръкава ми е добре  newsm78
Може би пък съм нестандартна или то е малко нестандартно  Rolling Eyes
Ooo, аз това палто цял ден го гладих и се зарекох другия път ако ми се наложи въобще да го обличам повече да го нося на химическо чистене, аз не бих го пуснала в пералня, не съм забелязала да ми е широко в ханша, въпреки че на мен ханша ми е най-тесен в сравнение с рамене и бюст. Между другото се появи и черно такова и изглеждаше много добре, подържах го в кошницата , но го пуснах, че от сума артикули имам колекция от по няколко номера и цветове.

# 121
  • София
Днес, получих тези ботички http://www.miniprix.bg/produkt/1075366

Чудни! Отговарят си точно на номера,  стоят много стегнато на крака.

Тези Tamaris ли са?

# 122
Момичета, какви бяха отзивите за тъмно-синьото палто? Имам спомен, че лилавее, но до там. Ще съм благодарна, ако се включи някой, та да го отказвам докато е време.

# 123
Чакай да и мине еуфорията /или беса/ де  Joy Дано е еуфория  Praynig
Лелка , моля те, не ми се обиждай - нищо лично....но тази рокля ми прилича на нощница  Blush
И един въпрос:
Някой прал ли е кафявото палто в пералня вече? Събира ли се поне мъничко?  Rolling Eyes
http://www.miniprix.bg/produkt/1064783
Не мога да се абстрахирам от мисълта, че ми е широко в ханша.... Cry
Утре смятам да го пращам на професионалисти да го гладят, че мЯЗа на мекица  ooooh! та ми е още по-трудно да го преценя  Tired На дължина пък ръкава ми е добре  newsm78
Може би пък съм нестандартна или то е малко нестандартно  Rolling Eyes
Ooo, аз това палто цял ден го гладих и се зарекох другия път ако ми се наложи въобще да го обличам повече да го нося на химическо чистене, аз не бих го пуснала в пералня, не съм забелязала да ми е широко в ханша, въпреки че на мен ханша ми е най-тесен в сравнение с рамене и бюст. Между другото се появи и черно такова и изглеждаше много добре, подържах го в кошницата , но го пуснах, че от сума артикули имам колекция от по няколко номера и цветове.
Аз смятам да го нося на професионално гладене  Grinning Взела съм № по-голям от обичайния, който нося - т.е. вместо С взех М  ooooh! Надолу го усещам като пола/рокля балон....това нормално ли е? Взела съм голямо палто или аз съм с изкривена представа за "излято"  newsm78
Това, което се появи не е черно, а тъмно синьо и е Л-ка  Peace
Ще помисля до утре, след което има вероятност да го върна или просто да го метна в пералнята, след което професионално окончателно гладене  Grinning

# 124
Ирка, що отказа ботушите?!  Thinking За това, че нямат номер или....
пп. Не се чувствай длъжна да ми отговориш   bouquet

Да,основно заради това,че нямат номер,и заради това че прасецът ми е 32 см. Joy,а моделът,който видях на живо.....ми се стори доста широк отгоре!
Те все още се веят в пространството непоръчани!Впрочем,как разбра,че съм ги отказала..стъклена топка,..карти таро или провидение Laughing!?

# 125
Ирка, що отказа ботушите?!  Thinking За това, че нямат номер или....
пп. Не се чувствай длъжна да ми отговориш   bouquet

Да,основно заради това,че нямат номер,и заради това че прасецът ми е 32 см. Joy,а моделът,който видях на живо.....ми се стори доста широк отгоре!
Те все още се веят в пространството непоръчани!Впрочем,как разбра,че съм ги отказала..стъклена топка,..карти таро или провидение Laughing!?
Видях ги налични - това е  Joy
Аз съм с обиколка прасец 34см. /смятам по-скоро нормален, отколкото широк/ и не стоят широко....но щом така си решила за себе си...ще си избереш нещичко друго - сигурна съм  Crazy

# 126
Тутакси се утеших с едни Сторкченца..пролетта идва!! hahaha

# 127
  • Пловдив
Чакай да и мине еуфорията /или беса/ де  Joy Дано е еуфория  Praynig

Ама се забави,
Не е на добре  Thinking
Ето мееее, няма жертви покрай мен  Laughing Имахме гости и не беше удобно да пиша  Peace
Така, да дам обещания отчет за дългоочакваните ботуши. ЖЕСТОКИ са, мноооооооого хубави, марка See 2 Bee.  Перфектни са - изработка, кожа (дебела, плътна, матова), хастара и той е естествен, бежов е (което си е голямо предимство, защото знаете как боядисват чорапите повечето черни хастари). Дойдоха си в оригиналната кутия и с етикет. Много ми харесаха, обачееее лошото е, че са ми големи, което и се очакваше де, аз съм между 38 и 39, но ботуши винаги си вземам 38. Тези обаче са 39 и естествено са ми големи понеже съм и с тясно стъпало. Нагоре по крака също са ми малко по-широки отколкото трябва, с 2 думи 38 щеше да ми заспи. Хич не ми се връщат, ще ги помисля ден, два. Щракнах ги набързо в колата, понеже докато им реша съдбата там ще стоят, да не дразня излишно аудиторията  Laughing
Цък
Още
Пак
Последно
Специални благодарности на Миленски, че ми помогна да ги имам   bouquet

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 22:22 от Moonchild*

# 128
Момичета, какви бяха отзивите за тъмно-синьото палто? Имам спомен, че лилавее, но до там. Ще съм благодарна, ако се включи някой, та да го отказвам докато е време.
http://www.miniprix.bg/produkt/1064682 - ако става въпрос за това - много е хубаво, качествена изработка, изобщо много ми харесва, ЗАЛАНДО. Миленски май беше зашила плохата отзад, аз още я мисля, ама май няма да я зашивам, засега. Платът е леко мъхест, много приятен!
Мимозка, това палто твоето колко го мислих, ама не било писано, утеших се с горното!  Laughing Laughing Laughing

# 129
Иххххххх.....що не са по-малкииииии  #Cussing out
Страхотни са! Heart Eyes

# 130
  • Пловдив
Страхотни са! Heart Eyes
Уфффффффф, и аз така се ядосвам...утре ще ходя да търся стелки да видя дали няма да са по-добре Thinking

# 131
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/1064682 - ако става въпрос за това - много е хубаво, качествена изработка, изобщо много ми харесва, ЗАЛАНДО. Миленски май беше зашила плохата отзад, аз още я мисля, ама май няма да я зашивам, засега. Платът е леко мъхест, много приятен!
Мимозка, това палто твоето колко го мислих, ама не било писано, утеших се с горното!  Laughing Laughing Laughing
Не съм аз зашивала плохата Laughing, навяваше ми спомени за училище това палте и не се реших да го вземам.
Чакай да и мине еуфорията /или беса/ де  Joy Дано е еуфория  Praynig

Ама се забави,
Не е на добре  Thinking
Ето мееее, няма жертви покрай мен  Laughing Имахме гости и не беше удобно да пиша  Peace
Така, да дам обещания отчет за дългоочакваните ботуши. ЖЕСТОКИ са, мноооооооого хубави, марка See 2 Bee.  Перфектни са - изработка, кожа (дебела, плътна, матова), хастара и той е естествен, бежов е (което си е голямо предимство, защото знаете как боядисват чорапите повечето черни хастари). Дойдоха си в оригиналната кутия и с етикет. Много ми харесаха, обачееее лошото е, че са ми големи, което и се очакваше де, аз съм между 38 и 39, но ботуши винаги си вземам 38. Тези обаче са 39 и естествено са ми големи понеже съм и с тясно стъпало. Нагоре по крака също са ми малко по-широки отколкото трябва, с 2 думи 38 щеше да ми заспи. Хич не ми се връщат, ще ги помисля ден, два. Щракнах ги набързо в колата, понеже докато им реша съдбата там ще стоят, да не дразня излишно аудиторията  Laughing
Цък
Още
Пак
Последно
Специални благодарности на Миленски, че ми помогна да ги имам   bouquet
Ботушките са убиец, ама трябваше ниските да си поръчаш и те бяха страхотни и твоя номер, сега ще ги сънуваш тези ако ги върнеш.

# 132
  • София
Страхотни са! Heart Eyes
Уфффффффф, и аз така се ядосвам...утре ще ходя да търся стелки да видя дали няма да са по-добре Thinking
Вземи си стелки и пробвай, макар че при мен с Катрините не се получи, мислех че са добре , ама като ходя ми се вадеше петата и не стана, и отпътуваха към Тулча.

# 133
  • Пловдив
Ботушките са убиец, ама трябваше ниските да си поръчаш и те бяха страхотни и твоя номер, сега ще ги сънуваш тези ако ги върнеш.
Да и ниските бяха супер, но тези си ми бяха стара любов и нямаше да си простя ако не ги бях поръчала. Тайно се надявах да са умалени...ама не. И аз мисля че със стелка няма да има кой знае каква разлика, петата пак ще ми се вади, а така мразя да са ми големи обувките. Преди време пак заради пустия по-голям номер се наложи да върна ето тези красоти - Катарини. Още не мога да ги забравя  Sad И сега май пак така се очертава. Да пускат по-бързо Минито някакви умопомрачаващи пролетни модели да си утеша мъката  Crazy

# 134
Страхотни са! Heart Eyes
Вземи си стелки и пробвай, макар че при мен с Катрините не се получи, мислех че са добре , ама като ходя ми се вадеше петата и не стана, и отпътуваха към Тулча.
зависи донякъде от стелките - има едни естествена кожа са и стоят твърди към петата, като се сложат в обувката свалят около един номер и позиционират крака, защото имат лека извивка  - дано се получи ботушите са страхотни

аз получих днес толкова хвалената черна рокля - http://www.miniprix.bg/produkt/1075099 - да ма не тясна в бюста има еластичност да, но ме сплесква като понички, а талията и ханша широоооки, аз че не съм в стандартите е така, но и на колежката така и стоеше, а тя определено няма моите проблеми, та ще си пътува - добре е ушита иначе и трикото е плътно
тази пола я гледам известно време http://www.miniprix.bg/produkt/1073789 и определено ме изненада приятно, добре е изработена естествено етикети няма пише само произведено в Британия,  леко лолитска визия ми дава
жилетка http://www.miniprix.bg/produkt/1075625 - с. оливър - допада ми, можеше и 1 размер по-малка, но бива
обеци http://www.miniprix.bg/produkt/1075217 - бяха за пълнеж, но ми харесаха, висулката излиза зад ухото и могат да се раздвижат - могат да се ползват само като сърчица, а висулката е отзад на тапичката и с подходящи обеци става нов комплект
този кич го поръчах от любопитство http://www.miniprix.bg/produkt/1075701
оказаха се страхотни ботички, не са толкова лъскави като на снимката, а отвътре са мекички и много удобни разтъпках ги в танцовата зала и направо не ги усещах повдигнати леко отзад giardino doro дойдоха си с кутия и етикет + допълнителен комплект връзки - бели

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 23:23 от joging

Общи условия

Активация на акаунт