Събирам прегръдки за Ели!

• 26 623
  • 388
  •   1
Отговори
# 255
Честити ритничета   bouquet

# 256
Ели, много се радвам, че усещаш ритничетата на мъничето! Това е единственото нещо, което може да те накара да се усмихнеш истински!
Не мисли за ясли и връщане на работа! Радвай се на всеки ден от бременността ти, на всяко едно движение на бебчето. Има време да мислиш и за останалото! Не се тормози излишно.
За името, аз също мислех да кръстя детето на баща му, но мен ме спря това, че за мен човека с онова име беше един и щеше да ми е тежко да наричам друг с него. Нашият син си дойде с името, реди се на 01.07. Иначе всеки човек си идва с късмета, Църквата отрича суеверия от рода да не се кръщава на починал човек, питала съм за това.

# 257
Браво на бебчо! Да рита да радва мама!  bouquet Hug

За името какво да кажа= ами ние всички сме на мъртви кръстени, те светците са починали преди много години, жив светец няма, нали така!
А освен това в Християнството мъртви в буквалния смисъл няма-има обитатели на този и на онзи свят.
За името на моите деца винаги ми е било важно да е християнско и да си има закрилник пред Бога в лицето на светията&светицата.

топли прегръдки от нас Hug

# 258
Eли, много се радвам!  Hug

# 259
elliee честито за ритничетата!
А относно името- кръсти го както ТИ искаш, не вярвай и робувай на суеверия!  Hug

# 260
elliee, браво за ритничетата ! newsm10

# 261
Честити ритничета Ели Hug.Кръсти си детето така както искаш и не се страхувай от глупави суеверия.Малкият ми син е кръстен на свекърва ми , която почина и която беше страхотен човек .Не знам какво има след смъртта и дали въпреки всичко не оставяме някаква енергия тук на земята, но все се надявам , че макар и да не я виждаме свекърва ми е тук по някаква форма и ни пази.

# 262
  • Dope Reach
Честито и от мен! Hug

# 263
  • София
Ели, радвам се и аз, честити ритничета Hug Невероятно е това усещане Heart Eyes.

# 264
Честити ритничета! Много се радвам за теб,Ели. Simple Smile

# 265
Прегръдки и от мен Ели! Вижда се , че си с борбен дух и имаш искрена подкрепа от всички нас.

# 266
  • Linz
Много положителна енергия и от мен Hug Hug Hug

# 267
Честити ритничета  Hug
Радвай се на бременността си, че бързо и неусетно минава. Бъди колкото се може повече спокойна, радостна и щастлива  Hug

# 268
  • София
Ели, пиши от време на време как си. Simple Smile

# 269
  • Точно където трябва
Аз пък ще си имам госпожица!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт