Събирам прегръдки за Ели!

• 26 620
  • 388
  •   1
Отговори
# 270
Прекрасно! Лека бременност и още по-леко раждане. И накрая една малка сладка принцеса в къщи. Hug

# 271
  • София
 Hug Честита ти мома!

# 272
  • София
Аз пък ще си имам госпожица!  Simple Smile
Еха! Много се радвам!
 Hug

Ти как си? как се чувстваш? Ходиш ли на работа? Имаш ли някакви оплаквания?
Успяваш ли да спиш?

# 273
  • Точно където трябва
Физически се чувствам добре. На работа не ходя и няма да се връщам. Не ми стиска да поема този риск. Ще лежа повече. От днешните изследвания видях, че имам леко завишени левкоцити. Знам, че е нормално, но не знам колко точно е нормално да са повишени. Утре ще звъня на лекарката, да видим.  Praynig От време на време си тормозя бебока- като не иска да ме рита и се наливам с вода  Simple Smile Колкото до спането там е голяма драма  -спя по 2-3 часа на нощ после се въртя 4-5 часа и заспивам на сутринта за малко. Но аз никога не съм имала здрав сън. Само да ми се роди живо и здраво бебето...и навреме! Simple Smile

# 274
  • в сърцето на един мъж...
Ех, че хубава новина! Айде дано е леко и безпроблемно до края Praynig Опитай се да си почиваш повече, че като се роди девойката ще ти е недостатъчно.
Нямаш ли дадена стойност на изследването? По принцип е нормално да са завишени, а и ти претърпя наскоро интервенция, може и от това да са се повишили. Но пък е хубаво да се следи да не се качват много, обаче не мога да се сетя в какви стойности бяха Confused
Стискам палци всичко да е наред! Praynig

# 275
  • София
Добре си решила да лежиш и да почиваш повече.
Мислех да те посъветвам да си останеш в къщи да не рискуваш, но не знаех какво е финансовото ти положение и не посмях да го напиша.
Аз да ти призная, дори и с винаги здрав и дълбок сън, по време на бременността страдах от безсъние и бях същата работа- най-много 2-3 часа на нощ, после кукуригане цяла нощ и на сутринта малко придремване и толкова.
Нормално е левкоцитите да са завишени, но и аз не помня параметрите.
Ако се притесняваш до утре, потърси с търсачката, все ще има някоя стара тема с показатели, да не се тревожиш излишно.
В коя седмица си вече?

# 276
Браво! Страхотна новина!

# 277
Значи, Мели е писала в зачатие преди време, че могат да достигнат и до трицифрени стойности, но е хубаво да се следят.

# 278
Честити ти розови гащи Ели Hug, дано да минават по бързо месеците за да се гушкате с беба.

# 279
  • София
Прекрасна новина, Ели Heart Eyes Hug
Относно левкоцитите- и моите по време на бременността бяха завишени, не помя с колко обаче, считаха го за нормално.

# 280
  • Варна
Голяма прегръдка и от мен. Преди шест месеца станах майка след една неочаквана, много желана и лека бременност. Пожелавам и на теб да изкараш леко бременността си.

# 281
  • Точно където трябва
Значи, Мели е писала в зачатие преди време, че могат да достигнат и до трицифрени стойности, но е хубаво да се следят.
Това няма как да е за левкоцитите. Мисля, че става въпрос за СУЕ.

# 282
Ами понеже въпроса е по същия начин като при теб - стойностите са подобни и нейния отговор е бил такъв. Надявам се в зачатие да пише, за да внесе малко яснота. Като цяло, това, което намерих е, че не е много притеснително, защото не надвишават много граничните стойности, но все пак ти си след серклаж и е хубаво да те следят по-често, за да не се пропусне нещо.
Аз родих в 33та седмица, като в 24та направих жесток кръвоизлив, лежах 10 дни за задържане. Казват, че момиченцата са по-издържливи и в пъти по-борбени. Пожелавам ти твоето малко чудо да се пребори до край и да се роди на термин Hug

# 283
  • Дива Индия
Прегръдка и от мен! Grinning
Вярвам, че за теб идват чудесни времена! Hug

# 284
  • Кърджали
Ели, много се радвам за хубава новина. желая ти вече всичко да върви леко и да родиш здрава и красива дъщеричка.

Общи условия

Активация на акаунт