Събирам прегръдки за Ели!

• 26 611
  • 388
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Чудесна новина, честита мома!
Почивай повече и наистина, недей се връща на работа.Стискам палци за успешен финал Simple Smile

# 286
Честити розови гащи и от мен! Simple Smile Силна прегръдка! Моля се всичко да минава по мед и масло! Hug

# 287
И пак  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 288
Честити  розови гащи Ели !!!! Пожелавам ти на финала здрава,пухкава госпожица Hug

# 289
Честити  розови гащи Ели !!!! Пожелавам ти на финала здрава,пухкава госпожица Hug
И от мен, всичко най-добро.  Hug Heart Eyes

# 290
  • Точно където трябва
Сънувах лош сън. Сестра ми искала да прави някакви промени в родния ми дом /тя живее там/, ремонти, обзавеждане и родителите ми и помагат /а те са мъртви и двамата/. Аз съм била много против, рев, сърдене... Накрая ме викали да видя какво е станало, но аз отказвам. После носех някакви извадени дръвчета да садя, но като ги оглеждам и те някакви почернели, изсъхнали...и аз ги изхвърлям едно по едно...накрая остана едно. И аз го нося към дома да го садя и плача...много ме е страх.

# 291
Ели, това е само сън, не се притеснявай! Hug

# 292
  • Пловдив
Ели,не мисли лошото  Hug

# 293
Ели, минаваш през труден период, страх те е, напрегната си и затова и сънищата са такива. Не мисли лоши неща, бебка ще е добре. Опитай се да бъдеш позитивна, колкото и да ти е трудно, за нея, за себе си...
Сънувала съм лоши неща и си останаха само сънища! Вярвам, че и при теб ще е така!
Прегръщам те и продължавам да стискам палците!

# 294
  • Кърджали
Ели, много неща си преживяла, много напрежение имаш.Затова са лошите сънища. Не мисли за тях. Вярвай, че всичко ще започне да се подрежда. Виж, бебето расте в теб...
Всички тук сме с теб. Винаги може да споделиш.
Прегръщам те....

# 295
Ели  Hug Hug
Не се плаши, съзнанието ти се опитва да се пребори с всичко, което ти се ступа по негов си начин. Ако ще ти е по-спокойно, отиди в темата за сънищата. Фрея е много добра в тълкуванията. Не си причинявай допълнителен стрес. Лошите сънища са просто израз на страховете и болките ни.

Лека бременност, да минава бързо и да се радваш на здрава и хубава малка принцеска  Hug Hug Hug

# 296
  • Варна
Ели, това е само сън, не го мисли! Всичко ще е наред с теб и бебка! Heart Eyes

# 297
Ели аз знам, че когато сънуваш някои които е починал е на хубаво....но това все пак е игра на под съзнанието ти не се натоварвай излишно...и аз сънувам само кошмари...настрои се положително  Hug Hug Hug

# 298
Лека бременност и от мен и всичко с бебка да е наред

# 299
  • Точно където трябва
Страх ме е Господ да не ми вземе и нея, само тя ми остана...и бебка, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт