Събирам прегръдки за Ели!

• 26 606
  • 388
  •   1
Отговори
# 300
Не се тревожи. Всичко ще бъде наред.  Heart Eyes Praynig

# 301
  • Варна
Ох, милата! spoko След всичко, което ти се е случило, нормално е да ти минават такива мисли през главата, но те са от притеснение, нищо няма да предизвикат/повлияят. Опитай се да си мислиш за хубави неща, разсейвай се, доколкото можеш, гледай бебешки дрешки из разни сайтове (има толкова сладурски розови нещица Heart Eyes), чети книги, гледай филми, всичко ще бъде наред! Много прегръдки от мен! Hug Hug Hug

# 302
Ели, не се тревожи излишно. Аз пък не мисля, че сънят е лош. Чакаш бебе - това е фиданката, която ще засадиш в двора си. Нормално е да се правят промени и приготовления за посрещането на бебка, която всички очаквате с нетърпение. И  родителите ти също я очакват, макар и от отвъдното. Сигурна съм, че те и таткото бдят над вас и ви пазят от всяко зло. Не съм гадателка, но мисля, че няма за какво да се тревожиш със сънищата. Мисли си за хубави неща и всичко ще бъде наред. Hug

# 303
  • в сърцето на един мъж...
Ели, не се притеснявай, това са сънища, които водят до хубави неща. Когато сънуваш мъртъв човек, означава, че ще видиш някой, който не си виждала много отдавна, някой близък за теб. Очакваш нов живот, предстоят ти промени, всичко ще е наред с теб и сестра ти, а беба ще расте щастлива и обичана Hug

# 304
Eli, аз също мисля, че този на сън е на хубаво! Още повече, че в съня си плакала, а когато плачеш насън е хубаво! Аз по принцип сунувам много и съм се научила да разгадавам сънищата си, е поне дали са на хубаво или лошо и мисля, че твоят  е хубав! Hug Не се тревожи!

# 305
  • София
Ели, когато една жена е бременна е по-чувствителна.
Ти си загубила толкова много хора, съвсем млада, за хора като теб се казва, че са танцували с дявола по пълнолуние. За останалите това са само съкровени страхове, а ти си го изживяла наистина. Загубила си родители, дете, мъж
Сънуваш родния дом, той е символ на сигурността, спокойствието, защитата, щастието, безгрижието и безвремието. Разрушаването му, промяната символизират посегателство срещу сигурността, или казано с думи прости страховете ти, че хората, които са основната опорна точка вече ги няма.
Дървото символизира същото.
Търсиш да засадиш дърво, да пуснеш корени, да стоиш стабилно, здраво стъпила на земята.

И понеже в момента по-силния страх подтиска по-слабия, а по-силния е настоящия страх за детето, по-слабите страхове се проявяват в съня ти.
Нищо страшно няма, всичко ще бъде наред. Твоето малко фиданче расте и укрепва с всеки изминал ден.
Момичетата наистина са по-издръжливи и по-устойчиви, по-вкопчени в живота.
Не се страхувай. Вярвай.

# 306
  • Варна
Забелязала съм, че като сънувам лош сън, ми се случва нещо хубаво! Sunglasses

# 307
Сънувах лош сън. Сестра ми искала да прави някакви промени в родния ми дом /тя живее там/, ремонти, обзавеждане и родителите ми и помагат /а те са мъртви и двамата/. Аз съм била много против, рев, сърдене... Накрая ме викали да видя какво е станало, но аз отказвам. После носех някакви извадени дръвчета да садя, но като ги оглеждам и те някакви почернели, изсъхнали...и аз ги изхвърлям едно по едно...накрая остана едно. И аз го нося към дома да го садя и плача...много ме е страх.
Това са страховете ти. Насън падат, дано скоро изчезнат тези страхове.  Peace
Родителите ти помагат в съня - да, те те гледат от небето и те закрилят.

# 308
  • Точно където трябва
Дано да сте прави! Вчера видях бебка, всичко и е наред и със серклажа всичко е наред  Simple Smile Така ме радва мъника! Обаче ми се видя едно грозничко...честно. Пък ние сме едни хубавци  Grinning И си криеше очите мадамата. Simple Smile

# 309
Като се роди ще видиш, че е най-прекрасното бебче на света!

# 310
Ели, като бях бременна с баткото и ходихме на първата голяма фетална, на която всичко се вижда 3д, ни дадоха снимка с бебето. И се прибираме ние у дома, живеехме с още няколко човека, показвам аз снимката на нашия приятел, за да се похваля какво хубаво бебе имаме и той поглежда и казва - ма как ще е хубаво бе, това е някакво извънземно Joy Първоначално много му се разсърдих, ама после доста се посмях. И от тогава като се съберем и все му вика пришълеца на малкия Mr. Green
Много се радвам, че всичко е наред и бебка е добре! Hug

# 311
  • Точно където трябва
Geia, на първата ФМ  ми се видя прилично, обаче вчера беше като малко Гаргамелче.  Simple Smile Много си го обичам!

# 312
Всеки път ще е различно Wink И ще е все по-хубаво Hug

# 313
  • София
И аз имам снимка на дъщеря ми в 6 месец като извънземно Simple Smile

# 314
Аз понеже не вярвах, че е момче първото бебе и докторката ми отпечата атрибутите на снимка и между двете топки се мъдри гордото - момче Mr. Green Все се каня да си ги пресканирам и да им направя албум, за да не се загубят Laughing

Общи условия

Активация на акаунт