Събирам прегръдки за Ели!

• 26 602
  • 388
  •   1
Отговори
# 315
elliee  Hug  Пожелавам ти да не сънуваш  Heart Eyes

# 316
Ели, радвам се, че сте добре!
Сънищата не ги мисли, нормално да са кошмари, толкова много неща преживяваш. Аз знам, че плачеш ли на сън, на яве ще се радваш! От сърце ти го пожелавам!
П.С. За другото, не съм забравила, но нямах възможност да попитам, защото малкия беше болен и не бяхме излизали.

# 317
Случайно попаднах на тази тема и направо сърцето ми как се сви,първо толкова много се зарадвах,че чакаш бебче,а после като прочетох какво се е случило с мъжът ти направо не мога да повярвам Rolling Eyes Незнам дали ме помниш бременяхме заедно първият път,много често се сещам за теб и все стискам палци скоро да се похвалиш с живо и здраво бебче,дано това да стане август месец   Praynig Изпращам ти голямо гуш и много положителна енергия мила  Hug

# 318
  • Точно където трябва
Зое, разбира се, всички ви помня! И аз си стискам палци за малкото слънчице! Praynig

# 319
  • София
Ели, как си, как се чувствате с малката бебка, отдавна не си писала.
Пожелавам весело и спокойно прекарване на празниците Simple Smile

# 320
  • Точно където трябва
Ех, Ази, днес си мислех, че е редно да "се обадя", но пък ми е толкова сдухано, че ще пиша повече друг път. Светъл Великден от мен!

# 321
  • София
Защо, бе душицо, всичко наред ли е с бебка?
Или просто тъга?

# 322
  • София
По празниците е особено гадно Confused
Прегръдки Hug

# 323
  • Точно където трябва
Ами бебката е добре засега, аз само съм се вкиснала, но ще мине.  Hug

# 324
  • София
Аз мога да те поканя в клуба на не любителите на празници.
Единственото любимо по празниците ми е празният град, на който се наслаждавам без никакви задръжки.

http://www.youtube.com/watch?v=xTBPakx7_4M

Малко сутрешно дъждовна тъга от мен.

# 325
# 326
Ели,съгражданка си ми ...чак сега виждам темата !
Винаги съм на линия ,ако искаш да поговориш с някого.
Не искам да съм поредната състрадателна непозната ,само да знаеш ,че не си сама Hug

# 327
  • Точно където трябва
Благодаря!
Вчера пак го сънувах...че е жив, но са му казали много лоша болест и аз го целувах, целувах...наистина трябва да спрада сънувам, че ще психясам.

# 328
  • Пловдив
Ели,по празници наистина е най-потискащо.Радвам се,че с бебка всичко е наред  Hug

# 329
  • в сърцето на един мъж...
Ели, мисли за хубави неща и се радвай на бебка, момчето ти не би искало да си тъжна, радвай се и за него Hug

Общи условия

Активация на акаунт