Събирам прегръдки за Ели!

• 26 600
  • 388
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря!
Вчера пак го сънувах...че е жив, но са му казали много лоша болест и аз го целувах, целувах...наистина трябва да спрада сънувам, че ще психясам.
[/quote
]Ели, Възкресение Христово празнуваме, т.е. и нашето Възкресение! Много правилно си сънувала, 4е е жив! Радвай се на празника!

# 331
Ели, Hug
На празници е тежко Sad Поне в съня ти те навестява, знай, че е с вас!
Радвам се, че сте добре с бебка!
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави! Нека Господ и твоето момче ви закрилят!

# 332
Ели,  Христос Воскресе!
Желая ти на този светъл празник да бъдете закриляни с беба от всички хора които си изгубила. Да вдигнеш глава и да се радваш на твоето всичко на термин.   Hug

# 333
# 334
  • София
Христос Воскресе!
Вярвам, че близките хора, които са си отишли от тоя свят, ни гледат и пазят.
Прегръщам те  Hug
Ще имаш най-прекрасното създание на света Simple Smile

# 335
  • Точно където трябва
Воистина Воскресе!  Hug

# 336
Миличка  Hug Hug Hug Мисли си затова как това е последния великден сама  Heart Eyes Целувки за теб и бебка   love001

# 337
 Hug Hug Hug
Прегръдки и целувки за теб и бебка!  Heart Eyes

# 338
  • София
Скоро се сетих за теб, Ели.
Радвам се, че с бебето сте добре Hug А иначе винаги ще ти е тежко, няма и как да е по друг начин, но и аз вярвам, че близките ни, които не са сред нас вече по някакъв начин бдят над нас и ни закрилят.
Прегръдки Hug

# 339
  • Точно където трябва
Редно е да се обадя. Simple SmileБебка е добре, вече е 1560г и това сякаш ми е достатъчно. Или поне достатъчно, за да омаловажи всичко останало. Иначе при мен само битовизми. Обмислям пазаруване тези дни, че ме планират за секцио доста преди термин и...то не останало. Някак ми се иска да си седи в коремчето, да ме побутва Simple Smile
Последният сън за миличкото ми беше хубав. Бяхме в някакъв магазин и той мереше дънки. Чудеше се дали да си ги купи и ...аз просто ги купих. Радваше се по детски. И в живота беше такъв. Някак още не мога да го преживея. Загубила съм толкова близки, поглеждала съм философски, но сега не мога.
Като имам новини пак ще пиша.

# 340
Кураж миличка Hug Малко остана и ще го прегърнеш това слънчице Heart Eyes С теб съм Hug

# 341
  • София
Ели,ако щеш вярвай,точно днес си мислех за теб.
Радвам се,че сте добре,бебка е супер като мерки  Heart Eyes
Все така да я дава.
За другото не знам как е,сигурно е трудно,няма как иначе,много прегръдки и мисли главно за малкото  Hug

# 342
  • в сърцето на един мъж...
Ели, радвам се, че бебка е добре и расте! А за момчето ти - ето виж, той е с теб и ви закриля Hug

# 343
Много се радвам, че бебка е добре и всичко е наред .  Hug
Е разплаках се на последния ти пост и ми е много мъчно за лошотийте които са ти са се случили.

# 344
  • София
Ели, много е пораснала малката бебка, браво!
За колко по-рано предвиждат секциото?
Сега си в коя седмица?

Иначе твоето момче няма да го забравиш, разбира се.
И той не ви е забравил.
Просто ще свикнеш постепенно да живееш без него.

Общи условия

Активация на акаунт