Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 480

Абсолютно цигане,  облечено в скъпи дрехи 😄😄😄
Аз пък мисля, че е много грижовна майка и харизматична жена, харесвам начина, по който говори и излъчването й.

# 481
  • София
А, аз за това не споря. Не, че знам каква майка е, щото нито съм и в къщата, нито я познавам  Laughing Аз за моето странично впечатление пиша  Joy За мен Викито си е цигане и ако ще в лунна пайжина да се наметне, излъчването си е все такова  Joy

Което, разбира се, не пречи на твоето мнение  Hug

# 482
# 483
# 484
Така и не можах да харесам Кейт Мидълтън в лице. Сестра й определно ми харесва повече  Wink

# 485
  • Велико Търново
Обаче има много красива рокля Heart Eyes

# 486
# 487
# 488
Абсолютно цигане,  облечено в скъпи дрехи 😄😄😄
Хахахах, аз колко съм си го мислила това... Чак пък модна икона и красавица...

# 489
  • Русе/София
много и е зле грима,до половината

# 490
Фон дьо тена/пудрата е в повече  ooooh!

# 491

Кой каза нещо за намаляване на устните  Mr. Green?

# 492
  • Sofia
не ми харесват снимките с дългата рокля,правят я още по-ниска

# 493
И в моите очи Виктория Бекъм не е красавица, а една поддържана жена, с отличен социален статус, със супер късмет и като имаме в предвид  и зодията и  - овен ...!  Grinning
Седи перфектно до мъжа си, но той е по - готиния от двамата! Страхотно семейство са и дано винаги  се обичат! Много ми е симпатична!  Peace

# 494
Преди време бях чела резултатите от едно проучване на "Дюрекс" в Англия. Те показваха, че към 80% ( не помня точната цифра, но беше доста) от хетеросексуалните мъже, ако трябва да правят секс с един от двамата от семейство Бекъм,  предпочитат да е с Дейвид, а не с жена му. 35

Общи условия

Активация на акаунт