Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Това Деница от "Футболни съпруги" ли е?
Скрит текст:

Тя ли беше с Боливудското гадже или другата, която роди, после писахте, че се е развела и бившият й мъж има малко бебе от друга?

Или цялата тази информация е само за една жена?
Обърках се...

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 15:38 от missNoir

# 541
 Тази дето сега е в Индия, а бившият и има ново семейство се казва Елена.

# 542
# 543
  • До морето
Това Деница от "Футболни съпруги" ли е?

Тя ли беше с Боливудското гадже или другата, която роди, после писахте, че се е развела и бившият й мъж има малко бебе от друга?

Или цялата тази информация е само за една жена?
Обърках се...

Тази дето роди е Деница, тя се раздели с мъжа си и се писа, че той вече имал нова жена и дете. Другата, дето сега е в Индия е Елена, нейният бивш мъж също си има нова жена и дете, а тази на снимката не е нито една от двете  Laughing!

# 544
Тя пък Златка Райкова като е завършила математическа гимназия пращи от знания  и грамотност....  ooooh!

Златка Райкова е нямала време за математика. С приятеля ми са учили в една гимназия - каза, че някакви типове с готини коли са я возили и вземали от училище - като имаш възможност да се возиш в хубави коли, защо ти е да решаваш задачи  Mr. Green
Бременната Сиара - страхотна е:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/168918 … _1193184833_n.jpg

# 545

Като гледам, скоро ще си изпържи и косата, личи си, че готви на високосна.  Joy

# 546
Златка Райкова. С приятеля си са спечелили "двойка на годината" на някакво събитие...
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/192530 … _1887535035_n.jpg

# 547
# 548

Красива е. Дано е и умна и да не е наследила нищо от баща си.

# 549
  • София
На мен чисто визуално Мика изобщо не ми харесва. Нито красота, нито чар, ниска и трътлеста. Но имам чувството, че е готин човек.

# 550
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, като ще слагате снимки, поне ги слагайте в спойлер. Уплаши ме тая ужасия горе Tired

Одри Хепбърн Heart Eyes

# 551
  Много усмихнато момиче е М.Стоичкова. Сладурана, без да е красавица 

Това. Лил Ким е бременна. Дали бебето ще наследи старото или новото й лице  Thinking

# 552
Даа, доста е играл скалпела и при нея.

# 553
Антипанична ми е Мика, но на тази снимка е много хубава. Беше ме подразнила с едно интервю, в което обясняваше колко мързеливи били младите хора в БГ, тя как всичко била постигнала всичко в живота си сама. Голямо самочуствие голямо нещо- все ми е на акъла, че ако не беше дъщеря на баща си щяха да й предложат такава работа/ по бегли спомени ставаше дума за работа в някакво радио май в Испания/

# 554
  • Варна
Антипанична ми е Мика, но на тази снимка е много хубава. Беше ме подразнила с едно интервю, в което обясняваше колко мързеливи били младите хора в БГ, тя как всичко била постигнала всичко в живота си сама. Голямо самочуствие голямо нещо- все ми е на акъла, че ако не беше дъщеря на баща си щяха да й предложат такава работа/ по бегли спомени ставаше дума за работа в някакво радио май в Испания/

То, защото младежта в Испания е много работна. Поне с такива "добри" впечатления е останал от тях мъжът ми.

joy_r, скрих снимката.

*SamiMummy*, благодаря ! Заприлича ми на бивша футболна съпруга.

Общи условия

Активация на акаунт