Лидл ::39::

• 77 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Абе хубавка си е брошурата, доста интересни неща. Първите "свети валентински ", романтични странички ми идват в повече, ама то навсякъде така  ooooh!
Но Къде, къде по приятна брошура, с  по-малко продукта на страница е доста по-добре, от препълнената такава на Кауфланд.

Стелките ми станаха интересни, както и обувките. Ще дочакме до четвъртък и на място ще преценя.

# 181
# 182
  • Пловдив
Някоя мацка да носи 85-90Д и да си е купила сутиен? Laughing Аз гледах,че няма моя размер в брошурата и изобщо не съм си направила труда даже и да ги погледна тези прословути сутиени.  Crazy
А някъде из Пловдив дали е останло фъстъчено масълце?Вчера гледах в този на Пещерско шосе,но не видях.А имаше всичко друго от американската седмица.  Rolling Eyes

В новия ЛИДЛ на гара Филипово има !

# 183
На какви пари са тези сутиени?

# 184
  • Русе
На какви пари са тези сутиени?
Ако не се лъжа 9,99 лв., но са памучни.

# 185
Да попитам за клиновете, взех си размер " S" , но ми е  малко широк в краката. Като го изпера ще се свие ли или да ходя да го връщам?

# 186
Някой взимал ли е от четките за петна /бяла тубичка с бяла четка на отвора/? Почистват ли добре петната от дрехите и какви петна маха?
Аз взех от двете гъби /бяла и розова/, но още се са тествани.

# 187
labrex, термо чашите са на принципа на термусите - запазват температурата.
Това,което видях на брошурата не ми хареса - прекалено груби и скъпи,2бр.- 18 лв.
Св.Валентин ще го подмина.

# 188
labrex, термо чашите са на принципа на термусите - запазват температурата.
Това,което видях на брошурата не ми хареса - прекалено груби и скъпи,2бр.- 18 лв.
Св.Валентин ще го подмина.

Благодаря!  bouquet И на мен ми се сториха скъпички, не ме грабнаха на вид, но реших, че може да е от снимката, пък иначе да вършат хубава работа. Просто не съм купувала такива, май и не съм виждала. newsm78 Laughing

# 189
Просто не съм купувала такива, май и не съм виждала. newsm78 Laughing

Имаше ги преди, даже ги бяха намалени. Не ми харесаха, пластмасови, не си струват парите.

# 190
Плодовете вчера бяха разкошни  Peace

# 191
Бананите - да ! Какви други плодове опита ?

# 192
  • Пловдив
Някоя мацка да носи 85-90Д и да си е купила сутиен? Laughing Аз гледах,че няма моя размер в брошурата и изобщо не съм си направила труда даже и да ги погледна тези прословути сутиени.  Crazy
А някъде из Пловдив дали е останло фъстъчено масълце?Вчера гледах в този на Пещерско шосе,но не видях.А имаше всичко друго от американската седмица.  Rolling Eyes

Благодаря ти!  bouquet

ПП клиновете са големи доста май май,взех М и ми е широк  Crazy

# 193
Бананите - да ! Какви други плодове опита ?

Да изреждам ли  Rolling Eyes

Обикновено в нашия Лидл бананите са зелени, портокалите сухи, вчера бях приятно изненадана- банани на промоция, при това добре узрели- рядко срещана комбинация  Mr. Green

Ананасите също бяха хубави- сладки и добре узрели  Peace

# 194
  • Пловдив

Благодаря ти!  bouquet

ПП клиновете са големи доста май май,взех М и ми е широк  Crazy

Ей сега се връщам,има много бройки !

Общи условия

Активация на акаунт